Kerítés eltulajdonítás a Duna-parton

Csepel.hu

2011. augusztus 2-án a reggeli órákban a közterület-felügyelők a Hollandi úton tartottak ellenőrzést szabálytalanul behajtó és parkoló gépjárművek miatt.

A járőrözés közben arra lettek figyelmesek, hogy a Hollandi út 53-55. számmal szemben a vízparttól öt méterre kilenc darab kerítéstag hiányzik. Ezeket ismeretlen tettesek eltulajdonították. A közterület-felügyelet értesítette a rendőrséget, Németh Szilárd polgármester pedig feljelentést tett az ügyben.

csepel.hu

21 hozzászólás “Kerítés eltulajdonítás a Duna-parton” bejegyzésre

  1. Ditte szerint:

    Beszéljünk, írjunk már magyarul, nincs szükség erre a rendőrségi szóvivői stílusra!
    Ellopták a kerítést a Duna-parton.

  2. szigetelő szerint:

    Ja,ja! “Arra lettek figyelmesek”……Mi ez a magyartalan baromság?

    Észrevették! Így magyarul, egyszerűen.

  3. Jeniszej szerint:

    Hu de szelektív látásuk van ezeknek a jó embereknek.
    A gazt már nem is látják.
    Pedig lehet, hogy a gaztól nem látják a kerítést.
    Mindenkinek kötelessége rendbe tartani a portáját. – Azt hiszem.
    🙂

  4. Jeniszej szerint:

    Nem úgy néz ki a terület, hogy van gazdája! – de akkor kitől lopták el a kerítést?

  5. grün szerint:

    Ismeretlen tettesek által privatizálásra került a területhatároló elem!
    Szemrevételezés folytán azt észleltük, hogy észlelni való hiányában nem észlelünk semmit!
    Há nem ellopák, wazze! 🙂

  6. Tarjányi László szerint:

    Nem az első eset Csepelen, talán elő kellene venni a kb. két évvel ezelőtti eset tetteseit!
    Akkor a Napközis Tábor kerítését lopták el a Kisduna parti oldalon. Az egyik szerdán sétáltattam ott a kutyámat, s észleltem, hogy flex-szel elvágták a oszlopokat vízszintesen a betonalap felett, s vagy 50 m-en befelé le volt döntve a kerítés. Csütörtökön este már 9 tag hiányzott, a többi rész 3 tagos darabokra vágva, egymásra volt rakva, láthatóan elszállításra várva. A kerítés egy újabb része pedig ledöntve.
    Este lévén nem tudtam mást csinálni, miután nem tudtam, hogy ki vágatta ki a kerítést, mint felhívtam az egyetlen általam még bizottsági koromból ismert embert, Gergely Istvánt, hogy nézessen utánna, ki bontja/bontatja a Napközis Tábor kerítését. Láss csodát, péntek este a helyén volt a kerítés, az is amit elszállítottak, s azóta is láthatók a heggesztések, hogy nem az eredeti állapotot állították helyre, s az elemek sem az eredeti sorrendben kerültek felheggesztésre. Ezt onnan tudom, hogy ahol rádölt egy nyárfa a 2004-es júniusi viharban és deformálódott a tag, az máshová került. Szomszédoktól tudtam meg, hogy rendőrök jelenlétében lett a kerítés helyreállítva.
    Azóta is csodálkozom, hogy miért lett az ügy ELHALLGATVA! Talán ennek is utánna nézhetnének Csepel jelenlegi vezetői, továbbá mi lett az ügy további rendőrségi sorsa?
    Nem piti bűnözők lophatták el akkor sem a kerítést, mert 3 tagos darabokra vágva, csak hidraulikus emelővel ellátott teherautóval lehetett elszállítani a kerítés 9 tagját, amely éppen egy fuvar.
    Kíváncsian várom, megtalálják-e a tetteseket vagy eltussolják az évekkel ezelőtti esethez hasonlóan?!

  7. jól értesült szerint:

    Tarjányi a Superman!

  8. Tarjányi László szerint:

    Tarjányi nem Superman, hanem olyan amilyen minden csepeli lakosnak lennie kellene, nem megy el szótlanul a közvagyon elhordása mellett! AZ ILLETÉKESEK MEG VEGYÉK EZT AZ INFORMÁCIÓT BEJELENTÉSNEK!

  9. Suttogó szerint:

    Hülye vagy tarjányi. Isten ments, hogy olyanok legyünk mint ő.

  10. obama szerint:

    A napközis táborban pedig az épületek tetejét borító alumínium fedőelemeket lopták el, van olyan épület melyről az összeset, s van olyan amelyről egyenlőre csak párat. Igaz, hogy ez a terület jelenleg nincs használva, de a tulajdonosnak az állagmegőrzés feladata. Ezt miért nem vették észre?

  11. lolka szerint:

    Tarjányi László szerint:
    2011. augusztus 03., szerda – 07:37
    -Valószínű, hogy ott nem külső ember próbálkozott. Ha lehetősége volt áramot használni, a vágáshoz is és a visszahegesztéshez is…

  12. Tarjányi László szerint:

    Aggregátorról is lehet flexelni és heggeszteni.

  13. Tarjányi László szerint:

    Suttogó, te csak maradj a jó kommunista suttogó propagandánál!

  14. bhu szerint:

    amúgy már kb egy éve hiányoznak a kerítés tagok:) lehet, h nem kilenc, de vagy 5 biztos..

  15. lolka szerint:

    Tarjányi László szerint:
    2011. augusztus 03., szerda – 15:14
    -Jó, hát akkor külső ember próbálkozott…önrakodó teher autó…aggregátor…(ciklon ha lehet)…pár markos ember és már nem is éri meg a kerítés…(nincs benne logika)…és még vissza is hegeszti…érthetetlen na…de ahogy gondolod!

  16. Jeniszej szerint:

    Csepelen összetévesztik a parkosított zöld területet a gazos elhanyagolt zöld területtel a közterületesek.
    A parlagfüves „zöld” területen a gyomnövények, kiirtása történhet kézi és gépi erővel. – Például a gépkocsik segítségével, ezek itt parkolásával.
    Nem is érti a fater, hogy a túlbuzgó közterületesek miért jelengetik fel azok gazdáit, akik bizonyíthatóan parlagfüves területen parkolnak.
    Ellentétben a büntetővel ezek a kitaposásos eljárással dolgozó parkoló gaz írtok a közjavát, szolgálják, – remek „kitaposó” technológiájukkal.
    Igaz ezeket a hasznos munkát végzők járgányait könnyebb megfigyelni, büntetni, mert, ugye rendszámuk van.
    Fáradságos és veszélyes nehéz munka viszont azokat lesni azokat, akik a rendszeresen a nagy Duna mentére hordják a szemetüket.
    Megérti a Fater, hogy ezeknek a fárasztó munkát végző közterületes embereknek is valamit fel kell mutatni, hogy mit végeztek „munkaidejük” alatt.
    A Faterom megjegyzi, hogy a KRESZ előírása nem tesz említést, hogy tilos lenne elhanyagolt parlagfüves területen parkolni.
    A Fater ez úton felhívja a városvezetés figyelmét, hogy a parlagfüves területen parkoló rendszámos autók gazdáit büntetés helyett jutalmazzák meg szabványos parkolókkal.
    Mert ugye a hasznos közmunkát végző Csepeli Lakósokkal szemben is az azonos bánás – „elbánás” logikája szerint kel cselekedni a városvezetésnek. 🙁
    Milyen büntetésre számíthatnak, akik Csepel gazos tócsákkal, lassan már sással Benőt földes utjai mellett laknak és kénytelenek az autójukat ilyen elhanyagolt közterületen parkolni. Ki a felelős az elhanyagolt kátyús, sással, parlagfűvel Benőt utjaink állapotáért. Nem ártana ezeket pellengérre állítani legalább.

  17. lolka szerint:

    Még csak egy év telt el, hol van az a nyolchoz…

  18. Fiona szerint:

    Szegény kerítés nem győzök sajnálkozni, illetve csak győznék. HA nem késelnék meg egymást minden hétvégén a kocsmatöltelékek az utca végén, és HA hetente nem rabolnák végig az egész utcánkat. Szaros kerítésekből nyomozás csak mert önkormányzati tulajdon, itt meg betörnek mindenhová miközben az emberek alszanak. illetve csak aludnának HA nem kéne félelemben élniük.

  19. Jeniszej szerint:

    A Faterom nemrégiben városkép kutatásai során bejárta a Római partot.
    Azt mondja az Öregem: a látottak alapján szépnek rendezettnek találta környéket, Duna e szakaszán a partot, sportlétesítményeket. 🙂
    Miért ilyen a kis Duna part Csepelen, mint amilyennek a jósszemű fotós is látatja.
    Azt hiszem, elmondhatom, a csepeliek nevében, hogy itt Csepelen a városvezetés nem sokat törődik e remek adottságokkal rendelkező parti tájjal.

  20. bhu szerint:

    szóval már több, mint 1 éve nincsenek ott a kertések…
    aki meg nem találja rendezettnek a partot, az nem jár arra.

  21. benfentes szerint:

    xardagasztás…

Itt lehet hozzászólni !