Sértetteket keresnek

Csepel.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a képen látható 19 éves budapesti férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2011. június és július hónapban a Budapest, XXI. kerületben követett el lopást, kifosztást. Elkövetési módszerére jellemző, hogy a sértettek értékeit úgy szerezte meg, hogy a sértettek nyakában lévő arany nyakláncot kitépte és a helyszínről elfutott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható személy Budapest területén hasonló bűncselekményt követett el, hívja a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály 06-1-427-46-00/ 174 vagy 173 mellékű telefonszámait, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Csepel.hu

12 hozzászólás “Sértetteket keresnek” bejegyzésre

  1. csumpika szerint:

    micsoda értelmes tekintet! süt róla, hogy nem több az IQ-ja, mint a foga. valószínűleg a rablásokat is csak azért követte el, mert másképp nem tudta volna finanszírozni a kutatásait, melyeket a magnetorezisztencia területén végzett…

  2. VV szerint:

    Szvsz a rendőrségi fotós előtt nem sokan vágnak tablóképet.
    Bár egy intelligens bűnözőre tényleg nem jellemző a nyaklánc letépése, inkább elmegy politikusnak.

  3. Tibor szerint:

    De azért a pluszpontokat a felvételihez megkapja…

  4. Gordon szerint:

    Le kell csapni a bűnözőkre!

  5. Királyerdei szerint:

    Gordon.pofa be!!!!
    Te nyomtad itt a sót a cig…..izéééé…a svédek védelmében.
    Most mi van?

  6. Gordon szerint:

    Nem írtam semmit a svédek védelmében. Azt írtam hogy minden bűnözőre le kell csapni, de nem csak cigányok lehetnek bűnözők. és nem kelene minden bűncselekmény mögé azonnal cigányokat képzelni.

  7. benfentes szerint:

    golyót neki

  8. islander szerint:

    szerencsétlen kis majom ez a 19 éves gyerek….

  9. lolka szerint:

    islander szerint:
    2011. július 29., péntek – 13:17
    -Ha az lenne, nem fosztogatna és lopna hanem kéregetne…Inkább egy életerős, munkaképes fiatalnak nézem…

  10. ice szerint:

    Bár a felismerésben nagy gondot nem okoz, de ez a kép szerintem vízszintesen tükrözve van (a póló feliratából ítélve). Erre azért a t.szerknek nem ártana odafigyelnie.

  11. islander szerint:

    lolka

    szerencsétlen kis majom ez a 19 éves gyerek

    miért mi lenne?

    meg kell büntetni ez tény, de hogy elqrta az életét, nem kicsit, az biztos…talán ha az anyja, meg az apja nem csak megcsinálta volna, hanem foglalkozott is volna vele egy kicsit, lehet, hogy nem itt tartana. ennyi…

Itt lehet hozzászólni !