Szakaszos lezárás a Weiss Manfréd úton, beszakadt járda a Táncsicson

Csepel.info

A beszakadt járda (Fotók: Mr. Gabee)

Mr. Gabee-tól kapott információk szerint a Weiss Manfréd úton egy oszlopot javítanak ezért a Szabadkikötő bejáratánál a rendőrök 10 méteres szakaszon a belső sávba terelik a forgalmat.

Olvasónk tájékoztatása szerint hatalmas a sor az úton Csepel felől.

Beszakadt járda

Szintén Mr. Gabee-tól kapott tájékoztatás szerint beszakadt az útburkolat Csepelen, a Táncsics Mihály utca és Széchenyi utca sarkán, egy úgynevezett “Matáv akna” szélen.

Kérjük hogy fokozottan óvatosan közlekedjenek a környéken.

csepel.info

27 hozzászólás “Szakaszos lezárás a Weiss Manfréd úton, beszakadt járda a Táncsicson” bejegyzésre

  1. joska szerint:

    Mennyire beteg ez a gabi.
    kb. szart sem érnek a hasznos lerobbant buszos infoi.
    holnap már a csepelen megforduló embereket fogja fényképezni?

  2. Princess szerint:

    Jóska, nem értek veled egyet!

    Először is az információ áramlása mindig is fontos dolog, és lehet, hogy neked nem ér semmit, mert te már túlvagy azon, hogy busszal járj, de mások még nincsenek ama szerencsés helyzetben és igenis életmentő!

    Másfelöl pedig van, hogy erre futok, és mivel ilyenkor kikapcsolok teljesen és megszokásból mozgok lehet, hogy észre sem venném, és rögtön ott a baj. (Persze most a piros bólyát direkt hagyom figyelmen kívül, mert az infó áramlásának a lényegét akarom érzékeltetni.) De a figyelmeztetés miatt eszembe fog jutni legközelebb, ha erre járok és figyelmesebben közelítem meg.

    Harmadfelöl a meg felhívja a figyelmet, hogy több lovét kell belefektetni az útépítésben és ebben az esetben nem kellene ilyen híreket leközölni.

    Ha pedig nem tetszik a hírfolyam, akkor ne olvasd, én maradok hű olvasó! 🙂

  3. kispajtás szerint:

    Először is 10 órakor simán lehetett közlekedni, nem csak a város felé, de kifelé is. Ez tehát fals infó. Másodszor, kedves Mr. Gabee, nem egy oszlopot javítanak az ominózus helyen, hanem jól láthatóan egy térfigyelő kamerát kötnek be.
    Szívesen felajánlom, hogy legközelebb informállak.
    Látod, ettől sántít ez az internetes-útinform, a két infó-ból egy sem igaz.

  4. admin szerint:

    A hírt nem 10 órakor kaptuk, hanem negyed 10-kor. Gabee valószínűleg ennél is korábban járt a helyszínen.

    Tehát jóval korábban mint kispajtás.

    Üdvözlettel:
    Csepel.info csapata

  5. Mr. Gabee szerint:

    Email küldés pillanatában vettem észre. Olyannyira friss, hogy félre álltam és megírtam.

  6. Gordon szerint:

    Ezzel azt akarjátok mondani, hogy kispajtásnak korábban kellett volna felkelnie ahhoz, hogy hazugnak nevezhessen bárkit? 🙂

  7. Mr. Gabee szerint:

    Jóska tudtommal sem a haverom, sem a rokonom nem vagy és nem őriztunk együtt libát, hogy tegezz. Ha tévedek, akkor mondd meg, honnan ismerlek.

  8. földhözragadva szerint:

    Azt viszont gondolom többen látták, hogy a híres Weiss M úti új fasor fáinak a levelei az élettel össze nem egyeztethető színűre váltottak…:( Tán némi öntözéssel lehetne javítani szerncsétlenek életpálya modelljén…:)

  9. grün szerint:

    Éppen itt a zidő, hogy a gyalogosokra is kivessék a súlyadót!!!
    Testsúly osztva a cipőtalp felületével, szarozva a ma elfogyasztott hamburger és üdítők számával! Egy lábúaknak orvosi igazolásra jelentős árengedmény!
    Nem tűrhetjük tovább a felelőtlenül táplálkozók kicsapongásait és jelentős károkozását!!! 🙂

  10. sagor szerint:

    Szerintem meg nem az a lényeg, hogy a Szabadkikötő úton (Igen! Nálam még mindig az!) oszlopot cserélnek-e vagy javítnak, vagy valami mást csinálnak – pl. csatornát javítanak, vagy utat túrnak, kamerát szerelnek, stb., hanem Mr. Gabee információja, hogy forgalmi akadály van!
    És pont. Fölösleges azon vitatkozni, hogy ki mikor épp mit látott… (Meg mellesleg a BKV sem olyan, hogy a lerobbant buszokat hosszú órákig nem javítja ki…, arról már nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy a busz múlt ki, lehet, hogy rosszul lett egy utas, s ilyenkor be kell várni a mentőt neki, aztán mehet tovább…)

  11. Gordon szerint:

    Nekem meg Weiss Manfréd út. 🙂

    A többi rendben van.

  12. Jeniszej szerint:

    Igen! Nehezen indul növekedésnek a – fegyvergyáros nevére átkeresztelt. – Szabadkikötő úton, a kiirtott fasor helyébe ültetett facsemeték.

  13. Jeniszej szerint:

    T.Mr. Gabee
    A mondásodat a Fater feljegyezte. Nagyon találó! Igen – ez jó! 🙂

  14. Mr. Gabee szerint:

    Nagyon örülök neki.

  15. Mr. Gabee szerint:

    de valami frappáns befejezés hiányzott volna, hogy PL. Mr. Gabee voltam az xy helyről:D

  16. kispajtás szerint:

    Kedves Admin!
    A hírt 09.58-kor raktátok fel, amikor torlódásnak vagy dugónak már híre-hamva sem volt, így az elkésett reakciótok addigra okafogyottá vált. Bár az tény, hogy a VILATI-s furgon és a rendőrök még a helyszínen voltak, lezárva a Csepel felé haladó külső sávot, de a forgalom mindkét irányban rendben zajlott. Sajnálom, ha beleléptem valakinek is a lelkivilágába és bocs, hogy az aktuális időpontra vonatkozó friss információkat szolgáltattam.

    Üdvözlöm szerettel a Csepel.Info csapatát!
    kispajtás

  17. kispajtás szerint:

    Gordon!
    Te meg légyszíves ne forgasd kia szavaimat, nem neveztem hazugnak senkit. Muszáj mindenhez valami baromsággal hozzászólnod? Feltűnési viszketegségben szenvedsz, vagy mi…???
    Uncsi vagy faszikám, nem mentél még a saját agyadra?

  18. Mr. Gabee szerint:

    Kedves Kispajtás!
    1. ez a fals infós mondatoddal és azzal a “legközelebb informállak” mondatoddal azt kell hogy mondjam, hogy valahol támadó jelleggel léptél fel szerény személyemmel szemben, amire ugy gondolom nem volt okod, mert nem bántottalak, nem sértegettelek vagy ilyesmi.
    2. Köszönöm a módosítást.
    3. Internetes útinform jelentésem teljes mértékben friss információ volt, mivel, mint már mondtam, hogy abban a percben küldtem az e-mailt a szerkesztőknek, amikor lejöttem a Szabadkikötő (Weiss Mannfréd) út csepeli feléről és félre tudtam állni megírni. Úgy gondolom menet közbe a gyorsforgalmin nem hiszem hogy üzenetet kéne küldenem….. Úgy gondolom ennél frissebb nem tudok lenni. Ha te frissebb vagy, kérlek mondd meg, hogy csinálod!
    4. ami a Táncsics Mihály utcai útbeszakadást illeti, ha jól megnézed a kép jobb alsó sarkát, látsz egy fehér autót. Az az én gépjárművem. Nos én menet közben álltam félre, lefotóztam, és ismét küldtem be…. Itt sem hiszem hogy gyorsabb lehet valaki, de mondom, ha gyorsabb tudsz lenni, mutasd meg hogy csinálod…

    Üdvözlettel:
    Mr. Gabee

  19. Mr. Gabee szerint:

    És hozzá kell tegyem, hogy ma délután is küldtem be egy cikket. Méghozzá abban az esetben is út közben. Ha felmész a Csepel.info facebook oldalára, ott már olvasod:)

  20. kispajtás szerint:

    Kedves Mr. Gabee!
    Nem Te adtál fals infót, admin rakta ki majd’ másfél óra késéssel, de mostmár látom, hogy ki nem állhatod, állhatjátok – Csepel.Info csapata – ha korrigál valaki, azonnal támadásnak veszitek.
    Van egy rovatod, tudósíthatsz a Csepel.Info-nak, de ha a szerkesztő/admin nem reagál frissiben, ez a helyzet adódik, mint fentebb. Ennek a műfajnak az az átka, hogy vagy ropogósan fogyasztható, vagy sehogy.

    Azt hiszem, elérted nálam, hogy a következőkben Mr. Gabee által jegyzett tudósításokat olvasás nélkül átugrom, hogy szerény személyedet ne érje a támadás látszata.
    Köszönöm az eddigi tudósításaidat és az észrevételekre adott reakciókat!

    Tiszteletteljes üdvözletem:
    Mr. Gabee-nak és
    a Csepel.Info csapatának
    kispajtás

  21. Perspektíva? szerint:

    Csak gratulálni tudok e magasröptű eszme futtatáshoz!
    Jaj, majd el felejtettem, ma reggel mit láttam! Arra menvén, piactér egyik sarkán egy cica éppen kakilt.

  22. Havasi Gábor szerint:

    Fénykép nem készült róla?

  23. Schneider Ádám szerint:

    kemény, hogy egyesek mennyire nem értik az útinform fogalmát.

  24. Niginhoo szerint:

    Sziasztok!
    Nem értem, miért kell támadni a másikat. Biztos sok unatkozó ember van ebben a kerületben! Mr. Gabee! Minden tiszteletem a tiéd (na és persze azoké, akik infókat szoktak küldeni)! A támadásokkal, illetve nevezném inkább próbálkozásoknak, nem kell foglalkozni.. Örülök, hogy végre van olyan ember, aki félbeszakítja az éppen végzett feladatát, munkáját azért, hogy híreket írjon Csepelről. Tök mindegy mit, ír róla, mert szeretne segíteni másoknak! Több embernek kellene ezt követnie, ahova többek közt én is bele szeretnék tartozni, 12 órában Csepel utcáit járom. A gerincútról viszont hiányolom az infókat. Bár azt az önkormányzatnak kéne híresztelnie, más nem is tudja.. 🙁

    Üdvözlettel: niginhoo

  25. Bagnes szerint:

    Nem beszéltek többet a Táncsicson lévő járdáról, miért?
    A járda azért szakadt be mert kb. 1éve volt itt egy hatalmas csőtörés, de akkor csak a cső közvetlen közelében javították ki a hibát. És azt senki nem vizsgálta meg, hogy akkor az út a járdához emelkedett. Ez kb. 10 cm-es szint eltolódás volt. Nem érdekelt akkor sem és azóta sem senkit. Órákon keresztül folyt az iszapos víz, és megemelkedett a csatormafedő, aszfalt stb.
    Erről kéne beszélni nem baromságokról!!!!
    Üdv Ági

  26. Bagnes szerint:

    A járda azért szakadt be mert volt egy hatalmas csőtörés kb. 1 éve.
    Akkor csak a csőtörés helyén javították ki az utat. De azt nem vették igyelembe , hogy az út megemelkedett hozzá a járdához. Ott ahol a Kaisers felé kell behajtani kb. 10 cm az szint emelkedés. Még csoda hogy csak a járdán van kicsi lyukacska.
    Erről kell beszélgetni nem baromságokról.

Itt lehet hozzászólni !