Élhetetlen körülmények a Kerek Világ Óvodában

CseppTV, Csepel.info

Tekintse meg a CseppTV riportját!

Szó szerint egy csepeli óvodán zúdul majd keresztül a négysávos csepeli gerincút forgalma  – adta hírul a CseppTV. A gerincút a XXI. kerület és az agglomeráció közlekedési problémáit hivatott megoldani.

A gerincutat 1994-ben ígérte meg Demszky Gábor, de soha nem építették meg. A beruházás elhúzódása miatt azonban Csepel korábbi szocialista vezetésének összesen 16 éve lett volna a felkészülésre. A problémát számtalanszor  közölték Csepel MSZP-s vezetésével, de a gyermekekért aggódók süket fülekre találtak.

Az épülő négysávos út két oldalán található épületekben működő óvoda dolgozói és a szülők értetlenül állnak a kialakult helyzet előtt, véleményük szerint a megváltozott környezetben nem lehet hatékony nevelési munkát folytatni.

Csepel jelenlegi vezetése megértette a probléma fontosságát, ezért információink szerint az ágazati szereplők bevonásával megkezdték a szükséges döntések szakmai előkészítését.

youtube.com

2 hozzászólás “Élhetetlen körülmények a Kerek Világ Óvodában” bejegyzésre

  1. Toth Kati szerint:

    Csepel előző vezetését nem érdekelte sosem,hogy mi lesz a gyerekekkel.Szakaszonként megépíteni a Gerincutat teljesen értelmetlen.Tóth mihályék azért találták ki annak idején,hátha sikerül nekik a választások előtt legalább egy részét megépíteni.Mint ahogy más megépítésére sem,erre sem voltak képesek.Többször jeleztük,hogy nem lesz jó két óvoda között, a százmillióból felújított zeneiskola ablakai alatt elvinni a Gerincutat,de ez az elvtársakat nem érdekelte.Nem az ő gyerekeik járnak ide.Arra sem voltak képesek az elmúlt húsz évben,hogy uszodát építsenek a gyerekeknek,vagy legalább a Posztógyár utcait felújítsák.Egyébként a Papírgyári uszodát is bezáratták.Minden pénzt elloptak,így aztán nem jutott semmire,minden teljesen lepusztult.Felújították ugyan a Rákóczi utat,még kerékpárutat is építettek mellé,nem tudták,hogy két év múlva a Gerincút építése miatt felszedik?Ugyan,nem érdekelte őket,nem az ő pénzüket szórták,csak a miénket.

  2. aggódó szerint:

    A Demszkyéket valaki elővette az okozott károk miatt?

Itt lehet hozzászólni !