Mesterházy a Gyurcsány-fészekben oltja a tüzet

Első kézből kaphat információt a kettős gyilkosság tárgyalásáról a pártelnök

Csepel.info

Gyurcsány Ferenc elhíresült csepeli rajongója

Csepeli pártgyűlésen vesz részt csütörtökön Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke ezzel nem csak egy hírhedten gyurcsányista szervezetben tudja lemérni a párton belüli feszültséget, de közvetlenül is tájékozódhat a csepeli kettős gyilkosság tárgyalásának állásáról. Ma kezdődik ugyanis Szenteczky Jánosnak, a helyi szervezet elnökének meghallgatása a gyilkossági perben, a tanúvallomás pedig akár csütörtökig is elhúzódhat – értesült a Csepel.info.

Lapunk úgy tudja, hogy a keddi tárgyalási napon többek között Császár Mihály korábbi rendőrkapitányt és Szenteczky János csepeli MSZP-elnököt hallatják meg. Mindkét tanúvallomás igen nagy érdeklődésre tarthat számot, hiszen Császár Mihály jó, informátoraink szerint szoros baráti kapcsolatban volt Kun Tamás első rendű vádlottal, ami hasonlóan igaz a Deme Gábor és Szenteczky János közötti kapcsolatra is. A volt rendőrkapitánynak arról is számot kell majd adnia, hogy miről beszélt közvetlenül az emberölés után a gyanúsítottal valamint mit keresett ez után a gyanúsítottnál, még a rendőrség megérkezése előtt a kórházban.

Falatozás után: Borka-Szász Tamás frakcióvezető is igen jóban volt a másodrendű vádlottal

Szenteczky János pártelnök az eddigi tanúvallomások alapján Deme Gábor párton belüli zsarolásáról tud majd bővebben beszélni. Lapunk úgy tudja, hogy a közbeszerzési bizottságban dolgozó és hírhedten magánbeszélgetéseket is rögzítő Deme három titokban készült hangfelvétellel zsarolta meg párttársait arra az esetre, ha feldobnák őt a rendőrségen.

Az eddigi tanúvallomások szerint az iskolán belüli sikkasztásról Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár és parlamenti képviselő, Podolák György parlamenti képviselő, Tóth Mihály polgármester és pártelnök, Orosz Ferenc alpolgármester, Szenteczky János, a Csepeli Vagyonkezelő akkori elnöke és helyi MSZP-alelnök, Zanati Béla, az önkormányzat oktatási bizottság elnöke és a pártvezetés többi tagja, így vélhetően Borka-Szász Tamás frakcióvezető is tudhattak.

Csepel.info

21 hozzászólás “Mesterházy a Gyurcsány-fészekben oltja a tüzet” bejegyzésre

  1. admin szerint:

    Bocsánat, elfelejtettük megemlíteni az utolsó bekezdés illusztris társaságában Orosz Ferenc alpolgármestert. A hibát pótoltuk.

  2. Jeniszej szerint:

    “Mesterházy a Gyurcsány-fészekben oltja a tüzet” 🙂

    Remélem, úgy jár, – mint a tűzoltók, akik a tüzet eloltották,
    de a ház porig égett.
    Mi lehet ebből a tanulság?
    Talán az a jobb, ha a tüzet égni hagyjuk, mert így is – úgy is porig ég a “ház. “

  3. Királyerdei szerint:

    Feri vezér a faszagyerek.
    Egy kézzel veri szét az mszp-t meg a komcsikat. 🙂

  4. Manitu szerint:

    Észrevettétek már, hogy tárgyalási napokon még a sz@r is belefagy a csepeli MSZP-sekbe?

  5. Királyerdei szerint:

    Van is rá okuk. 🙂

  6. Répás Elek szerint:

    T. Szerkesztőség!
    Az első fénykép közepén a miniszterelnök úr és Gábor között a háttérben engem lehet látni. Habár egy nyilvános rendezvényen készült a fotó, jómagam nem vagyok közszereplő. Sajnos már többször kerültem kellemetlen élethelyzetbe emiatt a kép miatt, pl. a munkahelyemen. Azt hittem csak néhány hónapig, a botrány lecsengéséig fogja mutogatni a sajtó, de sajnos tévedtem. Kérem, szíveskedjenek kitakarni az arcomat, mert én csak egy mezei pártmunkás vagyok, nincs közöm a képen lévő személyekhez! Hálásan köszönöm!

  7. kispajtás szerint:

    Répás Elek:
    A képen láthatóan együtt buzogsz az eseményekkel és az általad csak”Gábor”-nak titulált, gyilkosságban való részvétellel gyanúsított elvtársaddal. Semmi okod aggódni, a te pocsék fejed senkinek sem tűnik fel.
    Rosszkor voltál rossz helyen…, ez van.

  8. admin szerint:

    Tisztelt Répás Elek!

    Kicseréljük a képet egy olyanra, ahol kikockázzuk a nem közszereplők arcát.

    Tisztelettel:

    Csepel.info

  9. DFK szerint:

    Tisztelt Répás Úr! Aki ilyen emberek társaságában mutatkozik (mint egyszerű pártmunkás, vagyis a képen látható plitikus támogatója), az ne csodálkozzon.

  10. Borka-Szász Tamás szerint:

    “és a pártvezetés többi tagja, így vélhetően Borka-Szász Tamás frakcióvezető is tudhattak.”

    Kedves Admin! Téves feltételezés.
    Bizonyára feltűnt Önöknek is, hogy semmilyen formában nem hoztak eddig összefüggésbe az egész üggyel. Bizonyára nem véletlenül… Megértem kínjaikat e téren, de csak próbálkozzanak bátran. Gátlások nem hiszem, hogy zavarják Önöket….

  11. Borka-Szász Tamás szerint:

    Manitu szerint:
    2011. május 17., kedd – 11:23
    Észrevettétek már, hogy tárgyalási napokon még a sz@r is belefagy a csepeli MSZP-sekbe?

    Kedves Manitu! Honnan ez a “bizalmas” infó?
    Csak nem személyesen ellenőrizte ezt az MSZP-sek alfelénél?….. 🙂

  12. Gordon szerint:

    Én is nagyon szégyelném magam ha egy pártrendezvény keretében ezekkel kerültem volna egy fotóra.

  13. Manitu szerint:

    Borka-Szász elvtársról az jutott eszembe, amikor a “Fogd a pénzt és fuss c. filmben nem szóltak a főhősnek, hogy lefújták a szökést 😀

    Szóval Borka-Szász elvtárs azt állítja, hogy a csepeli MSZP-ben frakcióvezetőként ő volt az egyetlen, aki nem tudott az iskolai sikkasztásról. Bruhaha, nyihaha!

    Na mindegy. Ez alapján – teljesen komolyan – három eset lehet:

    1. Borka-Szász Tamás elvtársat mindenki idiótának tartja az MSZP-ben.
    2. Borka-Szász Tamás elvtárs hazudik.
    3. Az első és a második pont egyszerre teljesül.

    😀

  14. guriga szerint:

    Borka-interjúból:

    “Amíg a párt nem tud megszabadulni a korrupció gyanújába keveredett politikusaitól, további masszív hitelvesztéssel számolhat.

    (…)

    Egy „család” vagyunk, Csepelen nincsenek titkok. Bármi történik, azt valaki meg fogja tudni, és óhatatlanul beszédtéma lesz baloldali berkekben is.

    (…)

    …. egyetlen szervezet vagy párt sem tehető felelőssé azért, hogy egy hosszú időn át abszolút normálisan viselkedő tagja “megőrül”, és elkövet egy ilyen szörnyűséget. Meggyőződésem, hogy a büntető jogi felelősöket (a két tettest) a rendőrség elfogta, és meg is fogják kapni méltó büntetésüket.

    A tragikus eseménytől teljesen független előzmények és a folyamatok értékelése, egy Deme Gábor típusú ember felemelkedésének és tündöklésének megértése viszont nem megspórolható elemzést igényelne. A tanulságok levonása nem lenne megúszható, de ezek őszinte átbeszélése a pártszervezetben sajnos máig nem történt meg.

    Akik pedig Deme Gábor ügyében vezetőként nem hozták meg a kellő döntéseket, illetve nem lépték meg időben a szükséges lépéseket, azok sajnos az erkölcsi felelősséget sohasem fogják tudni lemosni magukról…

    (…)

    Gyurcsány Ferenc egy vadul támadott, ma még megosztó politikai személyiség, akinek azonban tisztességét eddig senki nem tudta megkérdőjelezni. Összemosni őt, vagy bárki mást bűncselekményekkel alaposan gyanúsítható személyekkel, mondjuk úgy, nem túl elegáns.”

    http://csdk.hu/hirek/item/35-interju-borka-szasz-tamas

  15. Manitu szerint:

    Szánalmas ez a Borka-Szász. Állandóan lebukik a linkelésével. Már megint ez is, hogy nem tudott semmit a Deme sikkasztásáról:

    “Egy „család” vagyunk, Csepelen nincsenek titkok. Bármi történik, azt valaki meg fogja tudni, és óhatatlanul beszédtéma lesz baloldali berkekben is.”

    A saját interjújában cáfolja magát. Ez annyira Borka-Szász stílus, hogy ki is találhattuk volna az idézet szereplőjét.

    Köszi Arany Guriga! 😀

  16. "?!" szerint:

    Ne bántsátok ezt szerencsétlen Birka-Szász Tamást!
    Ő azért ilyen, mert Ő egy tárnoki szoci áldemokrata!

  17. ... szerint:

    Május 17-én a 14:02-es cáfolatot melyik Borka-Szász Tamás írta?
    Az előző vagy a mostani mszp frakció vezetője?

  18. Öreg halász szerint:

    Inkább Borka-Száz Tamás 😀

  19. […] Akár igaz a párttárs által elmondott történet, akár nem, az lenne a logikus, hogy a frakcióvezetővé választott Borka-Szász Tamás mindenről tudott, ami a frakcióban történt. De ezt éppen ő cáfolta lapunk fórumán. A csepeli kettős emberölés után a Csepel.info fórumán jelentette ki, hogy neki fogalma nem volt arról, hogy mi történt a saját… […]

Itt lehet hozzászólni !