Madarak és fák napja lesz szombaton

Csepel.info

70 hozzászólás “Madarak és fák napja lesz szombaton” bejegyzésre

  1. csapos szerint:

    Ennyire berezeltetek, kedves admin, drága Handa Banda? A madarak és a fák mögé bújtok? Egy hírt sem mertek betenni a legújabb fideszes gyalázatról, a pofátlanok pofátlanságáról?
    http://fidesz.hu/index.php?Cikk=162528
    és:
    http://hirszerzo.hu/belfold/20110513_tuzoltok_vissza_utcara_lazar#rss

  2. Gordon szerint:

    “Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete”?

    Ugye a harmadik szó csak vicc? 😀

    Az elmúlt 8 évben merre jártak?

  3. Manitu szerint:

    A handa bandád ott van a bíróság előtt minden kedden meg csütörtökön, a kettős gyilkosság tárgyalási napjain. 😀

    Ha jól olvastam az eddigi tanúvallomásokat, akkor tudott a sikkasztásról Avarkeszi parlamenti képviselő és államtitkár elvtárs, Podolák parlamenti képviselő elvtárs, Tóth Mihály polgármester elvtárs, Orosz alpolgármester elvtárs, Szenteczky pártelnök elvtárs, Zanati oktatási bizottság-vezető elvtárs, Borka-Szász Tamás frakcióvezető elvtárs, de gondolom nem véletlenül utalgatott a bíró Gulyás Gábor exügyvéd elvtársra is.

    Bármibe lefogadom, hogy te is tudtál róla, csapos elvtárs. Csak egyet árulj el: miért nem tettetek feljelentést, amivel két ember életét menthettétek volna meg? Vagy miért nem engedtétek meg ezt legalább annak a szerencsétlen Takácsnak?

  4. csaba péter szerint:

    A lex Lázár -Balsai kiterjeszti ezt a szemétséget a mintegy ezer korkedvezményes munkakörre , hogy a rendőrök ne pampogjanak .
    Így aztán ha valaki meg akar élni kis hazánkba külföldre kell menni dolgozni , hogy EU nyugdíjasként itthon megéljen.

  5. Menyhért Péter szerint:

    Kedves olvasók!
    Elnézést, hogy ide írom ezt a nem ide illő hozzászólást, de sajna a csepelinfonak úgy látszik nem hírérték, hogy két nagy mellényű kereklegény családok ezreit akarja tönkretenni azért, hogy az ő havi 3-500 ezer forintos plusz jövedelmük biztosítva legyen!
    Gyalázatos, hogy egy nagyfokú bizalmat kapott párt ilyen gátlástalan módon vissza akar élni a választók bizalmával!

    Kedves Lázár és Balsai elvtársak!
    Vajon miért nem Pintér nyugalmazott belügyminiszter úr terjesztette be ezt a gusztustalan törvénymódosítást?
    Lehet, hogy ő már elérte a nyugdíjkorhatárt, hiszen Őt nyolc éve nyugdíjazták.

    Undorító, hogy ez a kormányzat lassan ocsmányabb hazudozó lesz,mint gyurcsány volt!

    Kedves Viktor!
    A választások előtt több éven át egy konszolidált néppárti propagandát folytattál.
    A választások alatt szinte semmit nem ígértél, ezért a választó joggal hihette azt, hogy a több éves fidesz propaganda megvalósulására adja a voksát.
    Az elmúlt időszak alatt a fidesz egyetlen intézkedésében sem bizonyította elvhűségét saját több éves ideológiájához, ezért nincs erkölcsi joga visszaélni a választási-matematikai alapú kétharmadával.
    Mára odáig fajult a helyzet, hogy gyurcsány ferenc és orbán viktor azonos mélységbe süllyedt a hazugság, csalás, szavahihetőség tekintetében.
    Mond csak: várnak már a határon a kínai milliók, akik csak arra várnak, hogy az ország megnyomorított lakói meghaljanak, vagy elmeneküljenek ebből az országból??

    Kérdéseimre biztos nem lesz válasz, hiszen a hatalom sosem méltatja válaszra egy csóró polgárát.
    Üdv menyus

  6. Manitu szerint:

    Csak nem kellene dolgoznotok, mint a többi embernek?

  7. csapos szerint:

    Kedves Manitu!
    Mesélj!
    A nyugdíjasok elleni fideszes támadásnak mi a bánat köze van a te rögeszmédhez?! (Ha csak az nem, és tartok attól, hogy ebben igazad van: ez a nyugdíjas-nyúzó fideszes intézkedés nem kettő, hanem sokkal, de sokkal több szerencsétlen ember tragédiájához fog vezetni?!)

    Kérdezlek téged és az admint is:
    Már a Fidesz központi honlapján megjelent híreket sem meri közölni a csepeli fideszes Handa Banda? (info, csepel.hu, stb, stb…) Csepeli fideszesek cenzúrázzák Orbán Viktort, Lázár Jánost? Ilyen bátrak vagytok, vagy tudtok már valamit? Ne titkoljátok:
    http://fidesz.hu/index.php?Cikk=162528
    és hogy még világosabb legyen:
    http://www.168ora.hu/landingpage/a-fidesz-totalis-tamadast-indit-a-nyugdijasok-ellen-75590.html

  8. Manitu szerint:

    A negyven, negyvenöt éves nyugdíjasok csak dolgozzanak éppen úgy, mint mindenki más. Olvasd csak el a Bayer Zsolt írását. Ha a százmilliós végkielégítése felháborítóak voltak (igaz, nem nektek, mert ti kaptátok), akkor a negyven éves nyugdíjkorhatár is az, ha mindenki más az öregségi nyugdíjkorhatárig dolgozik.

  9. Menyhért Péter szerint:

    Kedves olvasók!

    Várható élettartamunk ma, Magyarországon a férfiak esetében 68,6 év, míg a nőknél 76,9 év.

    Egy tűzoltó ha 55 évesen, korengedményesen vonul nyugdíjba, legfeljebb 2-3 évet él (a vonulósok esetében), és 100 %-os biztonsággal állítható, hogy nem éri meg a 65 éves nyugdíjkorhatárt.

    Egy magyar nő, ha 40 évet dolgozott, akkor 18-20 éven át kapja az egyébként igen alacsony mértékű nyugdíját.

    Üdv menyus

  10. Manitu szerint:

    Menyhért úr, kérem ne essen bele egy buta hazugságcsapdába. Még, hogy nincs 66 éves tűzoltó?? Ugyan már. Egyébként van itt erről egy poszt, a Bayer Zsolt írásával. Ja, hogy az derogáló, mert papíron három évesen is lehet valaki fegyveres szolgálaton?

  11. Tarjányi László szerint:

    Kedves Menyhért! Nem a kínai milliók várnak a határon, hanem a zsidó milliók! Lázár úr már azért is sokat tett, hogy Hódmezővásárhelyre betelepítse a haszid zsidókat, amely ellen még a neológ zsidó felekezet is fellépett. Orbán Viktornál meg rendszeres vendég Jona Metzger izraeli főrabbi, aki az EMIH-et és Chábád Lubavics szektát támogatja Magyarországon.

  12. nagyapó szerint:

    Menyhát, meg Csapos! Nem tudom mit beszélnek, hogy a nyugdíjasok ellen…stb. Nekem egyhavi nyugdíjamat vették el a komcsi Gyurcsány(i)-ék.

  13. nagyapó szerint:

    Jav.Menyhért

  14. Tarjányi László szerint:

    Egyébként teljesen mindegy mit írunk, mert sohasem válaszolnak a feltett kérdésekre, ez csepeli viszonylatban is igaz, Németh Szilárd sorait csak addig olvashattuk a helyi médián, amig ellenzékben voltak. Most hogy övék a hatalom, a fülük botját sem mozdítják! Igaz, nem is tudnának mit mondani, mert kilógna a LIKUD lóláb!

  15. Manitu szerint:

    Lacika, menj és lóbáld tovább a farkadat, abban jók vagytok. Vitában már kevésbé, mert a zsidózástól és cigányozástól kiszáradt az agyatok.

  16. Gordon szerint:

    Menyhért és Tarjányi hsz-e tartalmilag némileg különböznek (egyik kínaiak a másik zsidók millióival riogat), de gyakorlatilag ugyanabból a sötétségből ered. LMP kontra Jobbik. Ha csak ennyi a különbség köztetek, akkor tényleg a nemzeti kormánynak kell maradnia.

  17. Menyhért Péter szerint:

    Kedves Manitu!

    A 40-45 éves nyugdíjasok emlegetése egy mérhetetlenül szemét politikusi blődli!

    A Pintér belügyminiszter, és az akkori főtisztek esetében ez biztosan igaz lehetett, de a vonulós tűzoltók, utcai rendőrök, bányászok, buszvezetők – tehát a valóságosan lestrapált és szánalmasan keveset keresők körében –

    Láttál te már pontos statisztikát, amelyik alátámasztja a most főbűnösként meghurcolt korkedvezményes nyugdíjasok számát?

    Nem láttál, vagy ha van, akkor mélyen hallgatnak róla.

    Ez a mostani állapot tipikus esete az oszd meg és uralkodj elv megvalósulásának, hiszen egymásnak kell ugrasztani az embereket, hogy ne azzal foglalkozzanak, hogy az új csapat ugyanúgy becsapta őket, mint az előző.

    Üdv menyus

  18. Tarjányi László szerint:

    Gyáva Fidesz-vezérnek gyáva a serege is! Manitu az internet tele van Orbán Viktor, Köves Slomo és Jona Metzger izraeli főrabbi közös képeivel! Miután megnyúztátok a magyar nyugdíjasokat, jöhetnek “a sivatagiak, akik atavisztikus vonzódást éreznek a folyóvíz után”. Jaj eszem a Németh Szilárd galamb lelkét! A helyi média mindig közölte, ha meglátogatta a csepeli Nefelejcs utcai temetőt! Méltó utóda lenne Orbánnak, ha az a piszok törtető, haszidtámogató vásárhelyi polgármester, Lázár nem halászná el előle a miniszterelnöki bársonyszéket!

  19. Menyhért Péter szerint:

    Kedves manitu!

    Én a vonulós tűzoltókról beszéltem, és nem a hivatásos állományról általában.

    Persze hogy van 66 éves tűzoltó, csak annak valószínűleg csupán az olvasmányaiból van fogalma a tűzoltásról

    A lényeg az, hogy civilizált országban nem általában egy réteget kezdenek lejáratni csupán azért, hogy némi költségvetési pénzt bezsebeljenek.

    Persze, sokkal kényelmesebb hazudni szépeket, és az egyik csóró melóst a másik ellen lázítani, mint személyenként felülvizsgálni a helyzetet.

    Mellesleg a visszamenőleges törvényhozás, amit már megszokásból művelnek, a jogállamiság alapját kérdőjelezi meg!
    Üdv menyus

  20. Tarjányi László szerint:

    Melyik nemzetnek nemzeti a Fidesz-kormány? Az SZDSZ kisöccse volt, csak azért jött át jobb oldalra, mert itt volt üresedés az MDF összeomlása után. 1990-ben kivonultak a parlamentből, amikor június 4-én, Trianon évfordulóján fel kellett volna állni egyperces néma emlékezésre! A legnagyobb köpönyegforgató társaság, csak azért vannak mindig köpönyegben, hogy eltakarja a LIKUD-lólábat!

  21. Gordon szerint:

    Ha már Tarjányi elkezdett Köves Slomózni:

    “2009-ben én voltam az egyetlen zsidó vezető, aki Molnár Oszkár kizárását követelte a Fidesztől. Azt azonban visszautasítjuk, hogy az antiszemitizmus ügyét a politikai tájolódás mércéjeként használják egyesek. A közállapotok gondolati csapdáját jellemzi, hogy ha van egy szervezet, a Mazsihisz, amely MSZP-s, akkor a másik nyilván fideszes. Nemhiába tanították bölcseink a Talmudban: „Tartsd magad távol a hatalomtól!” Egy egyház semmilyen politikai formációnak nem szabad hogy eszköze legyen, de értékei védelmében kell hogy tartsa a kapcsolatot a közélettel. Ami a Mazsihiszt illeti: rendszerváltásra van szükség a zsidó közéletben is. Idegen a zsidóságtól a Mazsihisz monolit szervezete, melyet az államhatalom hozott létre 1950-ben.”

    Köves Slomó nyilatkozata a Heti Válasznak.

    Link:
    http://hetivalasz.hu/itthon/nincs-moralis-folenyunk-a-holokauszt-miatt-35726

  22. Menyhért Péter szerint:

    Kedves nagyapó!

    Igaza van, de nem lehet mindig csupán az előző brancs sumákságára mutogatva mentesülni a saját felelősség alól!

    Ha a fidesz rendelkezései tesznek tönkre családokat, akkor az nem mentség, hogy a szocik is ugyanezt csinálták!

    Ugyanilyen abszurdum az, amikor a bűnösök elszámoltatása helyett megbélyegeznek és tönkretesznek társadalmi csoportokat.
    Üdv menyus

  23. földhözragadva szerint:

    Gordon mindig talál okos idézeteket:” „Tartsd magad távol a hatalomtól!” Egy egyház semmilyen politikai formációnak nem szabad hogy eszköze legyen, de értékei védelmében kell hogy tartsa a kapcsolatot a közélettel.” Hm, ezt előbőrtől függetlenül magára vehetik az említettek…:)

  24. Gordon szerint:

    Tarjányi!

    Az 1990-es kisfideszt összehasonlítani a 21 évvel későbbi nagy nemzeti néppárttal pont olyan badarság mintha az 1990-es Antall-féle Csurkás nagy MDF-et hasonlítanánk a Dávid Ibolya és Bokros Lajos féle frusztrált törpepárthoz.

    De ugyanilyen butaság lenne az 1990-es nagy SZDSZ-et összehasonlítani a 2010-ben a parlamentből kipottyant és magát lenullázó törpeszadesszel.

    A politikai paletta átalakult. A világ folyamatos változásban van, és ez alól a politikai pártok sem vonhatják ki magukat.

    folyt.köv

  25. Gordon szerint:

    Legutóbb pl. az LMP már a határon túli magyarok autonómia törekvéseinek támogatásáról beszélt.

    Gondoltuk volna-e hogy egy liberális párt erre is képes?

    (Sokan nem, de én gondoltam, mert már évekkel ezelőtt leírtam itt hogy a határon túli magyarok önrendelkezési harca nem egy konzervatív vonalba, hanem inkább egy politika liberalizációs folyamatba illik be. Leírtam hogy egy liberális pártnak – ha hű a saját elveihez – akkor csak támogatnia szabad egy kisebb közösség a többséggel szemben folytatott kollektív jogok elnyeréséért folytatott küzdelmét. Most úgy tűnik bekövetkezett az a fordulat aminek a logika szerint már régen meg kellett volna történnie.)

  26. Manitu szerint:

    Kedves Menyhért Péter!

    A 40 évesek nyugdíjba menetele nem politikai lufi. Én magam is sok hivatásos állománybeli emberkét ismerek, nincs köztük 45 év feletti. Csak nyugdíjas. Akit meg 40 alattit ismerek, mind nyugdíj előtt állt.

    Természetesen sajnálom őket amiatt, mert egy remek lehetőségtől estek el. De ezernyi stresszes munka van, ahol nincs semmiféle előnyugdíj, az ország meg itt áll szétlopva, tönkretéve. Nincs pénz, ez az igazság, és emitt sok-sok kiváltságnak is vége van.

  27. Csaba Péter szerint:

    remélem mindenki a fideszre szavaz 2014ben akinek pofán vágták a megdolgozott nyugdíj kedvezményét?
    Gondolom simán összejön a kétharmad megint.
    Visszasírjátok még a szocikat, agyalágyultak , ha saját magatok is hajléktalanok lesztek.
    Gyertek vissza nem baj ha loptok csak mi ne haljunk éhen .

  28. Gordon szerint:

    “Gyertek vissza nem baj ha loptok csak mi ne haljunk éhen.”

    /Csaba Péter/

    Ezt vésse be minden fórumozó a személyes emlékezetébe.

    Még fontos lehet.

  29. Csaba Péter szerint:

    És kedves fideszes bérseggnyalók majd anyukátoknak és apukátoknak mmagyarázzátok el miért nem lesz nyugdíjuk , mert még munkaképesek és nem döglöttek meg időben .
    Kezdődik a fasiszta állam kiépítése és ti tettestársak vagytok.

  30. Csaba Péter szerint:

    Gordon te csak egy sima fideszes bérseggnyaló vagy semmi több ,az idióta “!?” együtt , de lehet hogy ketten egyek vagytok.

  31. Gordon szerint:

    Csaba!

    Mesélj már arról hogy szerinted mit jelent a “fasiszta állam”!

    Ha ilyen kifejezéseket használsz akkor feltételezem hogy ismered a jelentését is.

  32. "?!" szerint:

    Kedves Menyhért Péter!

    A hozzászólásaidban leírt durva kirohanások előtt (vagy után) elfelejtetted leírni, hogy magad is az általános nyugdíjkorhatár alatti korú, de már sok éve nyugdíjas tűzoltó vagy, és ezért homályosítja el a látásodat a csoportérdek!

    A 12:15-kor elküldött hozzászólásodban írtad, hogy “Persze hogy van 66 éves tűzoltó, csak annak valószínűleg csupán az olvasmányaiból van fogalma a tűzoltásról.”

    Szerintem az a baj, hogy túl sokan akarnak a társadalom nyakán élősködni, közöttük olyan volt tűzoltók is, akik még messze nincsenek 66 évesek, de fogalmuk sincs a tűzoltásról, mert tűzoltóként sem foglalkoztak soha tűzoltással, vagy azért mert életerős emberként olyan régen élősködnek a társadalom nyakán, hogy már régen elfelejtették, hogy mi a tűzoltás!

    A 11:38-kor elküldött hozzászólásodban minden alap nélkül azt a blöfföt írtad, hogy “Egy tűzoltó ha 55 évesen, korengedményesen vonul nyugdíjba, legfeljebb 2-3 évet él (a vonulósok esetében), és 100 %-os biztonsággal állítható, hogy nem éri meg a 65 éves nyugdíjkorhatárt.”

    Magad is tudod, hogy ez szemenszedett hazugság, mert a tűzoltóság is válogatott személyi állománnyal működik. Azaz, az állomány a társadalom legegészségesebb rétegéhez tartozik, ezért normális magánélet esetén a tűzoltók is az átlagosnál magasabb életkor megérésére számíthatnak.
    Ugyanez vonatkozik a rendvédelmi és a honvédségi állományra is azzal kiegészítve, hogy minél speciálisabb feladatra válogatott személyekről van szó, annál hosszabb élettartamra esélyesek az eredetileg is jobb fizikai és egészségügyi állapotnak, valamint a feladattal összefüggő rendszeres testedzésnek köszönhetően. Ezt a véleményemet támasztja alá az is, hogy a ma “Magyar Különleges Erők”-nek nevezett alakulatom válogatott képességű korábbi tagjainak legtöbbje a rendkívüli igénybevétel ellenére is az átlagnál sokkal magasabb életkort ért el, és a jelenlegiek erre esélyesek.

    A 11:38-kor elküldött hozzászólásodban írtad azt is, hogy “Egy magyar nő, ha 40 évet dolgozott, akkor 18-20 éven át kapja az egyébként igen alacsony mértékű nyugdíját.”

    Menyus! Sok mindent el tudtam képzelni rólad, de azt nem, hogy Te ilyen arcátlanságot is képes vagy az álláspontod igazolásaként leírni!

  33. Csaba Péter szerint:

    Aki a lex Balsai – Lázár után még ezt a szemetet támogatja az hazaáruló

  34. Gordon szerint:

    Csaba!

    Nem vagyok “!?”, főleg hogy ezen a fórumon csak “?!” van.

    Ő pedig korábban leírta hogy kicsoda.

    Mikor te bavariaként fórumoztál akkor ezt megtetted? Úgy emlékszem nem, csak lebuktál amikor sokadszorra fenékbe billentettelek és dühödben az oktondi válaszod elküldésekor elqurtad a felhasználónév választást.

    Akkor is ideges voltál és végül jól beégtél. 🙂

    Én viszont most is higgadt vagyok és nyugodt. 🙂

  35. Gordon szerint:

    Csaba!

    Ha a gyárban is úgy végezted az állítólagos munkád ahogy fórumozol, akkor már tudjuk miért volt annyi selejt.

    Ideje lenne hogy lenyugodj és összeszedd magad. Az idegesség és a gyűlölet nem tesz jót az arcbőrnek (még a ti esetetekben sem, akikről tudjuk hogy e téren elég jók vagytok, azaz vastag). 😀

  36. Tarjányi László szerint:

    Gordon: “Gondoltuk volna-e hogy egy liberális párt erre is képes?”
    Miért, a Fidesz nem a Liberális Internacionálénak volt tagja?
    Én semmilyen internáci pártot nem támogatok!
    A kezdeti nagypártok törpepárttá, a kezdeti törpepártok nagypárttá váltak, vajon miért?
    A szerencselovagok és a zsidók mindig a karrier és a pénz irányába mozognak!
    Na ennyit érnek a rendszerváltó pártok, amelyek mind az MSZMP-ből nőttek ki! A Fidesz vezetői is egytől-egyig mind KISZ-titkárok, majd MISZOT-tagok, majd fideszesként a parlament lett a második munkahelyük az MSZMP után! Lásd Kövér László karrierje!

  37. "?!" szerint:

    Kedves “csaba-bavária-gyalog péter”!

    A 13:58-kor elküldött hozzászólásodban leírt újabb kötekedésedre csak annyi a válaszom, hogy a Te szellemi és erkölcsi állapotodban érthető, hogy hétvégén az ivászatba menekülsz és már szombaton délben olyan részeg vagy mint egy disznó.
    Az viszont érthetetlen, hogy ha már sikerült berúgnod, akkor mi a fenének röfögsz, ezért azt javaslom, hogy ne röfögj hanem igyál tovább és kussolj!

  38. Tarjányi László szerint:

    Kedves ?!, Manitu és Gordon! Tagjai voltatok anno az MSZMP-nek?

  39. csapos szerint:

    Halló, halló Handa Banda!
    Ébresztő!!! Helyzet van!

    A pofátlan nyugdíjasnyúzó Fidesz-vezérkar – a Fák és a madarak napja alkalmából (mégis csak ez az eredeti téma) – már kiadta nektek és a többi gauleiternek (kerületvezetőnek) szóló siralmas magyarázkodását nyugdíjas-nyúzás ügyében. Érvek ugyan nincsenek benne, de mégis csak az országos vezéretek szóvivője böfög valamit, íme:
    http://fidesz.hu/index.php?Cikk=162554

    Na, akkor most már a Bayer Zsolt-féle gané után a vezéri tiszta búzában is szemezgethettek és közölhettek valamit a legfőbb Fidesz-hadúr magyar hangjának tolmácsolásában. Ha-Ha, vagyis: Hajrá Handa Banda!

  40. Gordon szerint:

    Felesleges belekezdeni ebbe az mszmp-zésbe.

    “Október elején a Magyar Hírlap arról írt, hogy Montlika Zoltán a Jobbik hajdúsámsoni elnöke egyben az MSZP tagja is. A lapnak Tar Zoltán, a hajdúsámsoni szocialisták elnöke mondta el, hogy Montlika 2005-ben lépett be az MSZP-be, és onnan azóta sem lépett ki. A Jobbik vezetése kezdetben cáfolta a hírt, aztán egy közleményben tudatták: Montlika papíron egy ideig tényleg tagja volt az MSZP-nek, mert gyerekkori barátja, a helyi szocialista elnök erre megkérte. Állítólag belépésével és szavazatával Montlika egy párton belüli ellenfelével szemben segítette Tart. Montlika később Tar kezébe adta kilépési nyilatkozatát, aki megígérte, hogy a többit majd ő elintézi. Montlika minden tisztségéről lemondott, de a Jobbikból végül nem rúgták ki.”

    http://index.hu/belfold/2009/11/07/mszmp-s_aknak_a_jobbikban/

  41. Gordon szerint:

    “Zágráb Nándor nagykőrösi önkormányzati képviselő nemrégiben kilépett a Jobbikból. Korábban egy nyílt levélben, a nagykőrösi Jobbik alapszervezet nevében azt javasolta: ne lehessen jobbikos egyéni vagy listás országgyűlési képviselő-jelölt az, aki korábban tagja volt az MSZMP-nek. Zágráb Nándor arra figyelmeztetett: “kár azt feltételezni, hogy az MSZMP-s múlttal, titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező parlamenti pártok nem derítik ki rövid úton minden jobbikos képviselőjelöltről, hogy tagja volt-e az állampártnak, és ha találnak valakit, nem fogják szembesíteni a közvéleménnyel. Ez pedig az összes képviselőjelölt munkáját tönkreteheti, megakadályozhatja a párt parlamentbe kerülését.”

    A Jobbik vezetése láthatóan rossz szemmel nézte, hogy a nagykőrösiek a nyilvánossághoz fordultak ezzel a javaslattal, majd a párt etikai bizottsága felfüggesztette a nagykőrösi szervezet indítványát. Zágráb Nándort ezután lépett ki a Jobbikból. Mint írta: az etikai bizottság határozata a pozitív döntés megakadályozásáról szól a kezdeményező kiiktatása révén.”

    http://index.hu/belfold/2009/11/07/mszmp-s_aknak_a_jobbikban/

  42. Gordon szerint:

    “Tóth Sándor, a kecskeméti Jobbik elnöke, aki a rendszerváltás idején másfél évig az MDF-nek volt a tagja, de kilépett onnan.

    Tóth Sándor szerint húsz évvel a rendszerváltás után teljesen elhanyagolható kérdés, ki volt kommunista, vagy ki volt tagja a pártnak. “Elfogadom, hogy valaki a rendszerváltás után is kereste a helyét különböző pártokban, de ma a fő kérdés az, hogy tudjuk legyőzni a globalista, liberális SZDSZ-t és a hazaáruló MSZP-t. Tudom, hogy a szervezetünkban vannak olyan emberek, akik MSZMP-tagok voltak, de én elsősorban az embert nézem, és azt, mennyire tud azonosulni a nemzeti gondolattal, mit tesz és mit bizonyít” – mondta Tóth Sándor.

    http://index.hu/belfold/2009/11/07/mszmp-s_aknak_a_jobbikban/

  43. Tarjányi László szerint:

    Gordon és ?! valamint Manitu! Egyenesen kérdeztem, tagjai voltatok-e az MSZMP-nek?
    Nem kell kitérő választ adni, mert úgyis megkérdezem! Én nem voltam a MIÉP előtt semmilyen párt tagja sem, az MSZMP-é sem! 1977-ben, negyedéves mérnökhallgató koromban még a KISZ-ből is kiléptem nagy csinadrattával. A Jobbiknak tagja nem vagyok, s nem is érdekel hogy ott ki kicsoda, Vona és Orbán miről beszélgettek, amikor egy polgári körnek voltak tagjai?

  44. "?!" szerint:

    Tarjányi kérdezte ma 14:34-kor:
    “Kedves ?!, Manitu és Gordon! Tagjai voltatok anno az MSZMP-nek?”

    Kedves Tarjányi!
    Ha jobban figyeltél volna akkor tudhatnád, hogy néhány hozzád hasonló idióta fórumozónak válaszolva már többször közöltem, hogy eddig soha nem voltam tagja egyetlen pártnak sem, és ebből következik, hogy nem voltam tagja az MSZMP-nek sem!

  45. Gordon szerint:

    Tehát KISZ tag voltál. Áhhhááááá. Most lebuktál. 🙂

  46. Gordon szerint:

    15:10-esem Tarjányinak ment.

  47. Tarjányi László szerint:

    Köszönöm ?! Gordon tagja volt, mert nem válaszolt a kérdésre.
    Persze hogy az voltam, Kecskeméten a gimnáziumban kötelező volt belépni, de egyetemista koromra elég bátorrá váltam, hogy csinadrattával léptem ki.
    Gordon két éve még szadeszos volt, csak kedvenc pártja összeomlott, részben nekem is köszönhetően, mert a Fodor Gábornak és a többi szadeszos képviselőnek címzett emailemmel léprecsaltam őket, s összeugrasztottam az MSZP képviselőivel. Persze miután bejelentették, nem támogatják Glatz Ferenc miniszterelnökké jelölését, rögtön továbbküldtem azt az emailt a maszopos képviselőknek is, “ugye milyen okosok ezek a szadeszosok?” fejléccel. Hát erre a maszoposok is bekeményítettek, utánna a médiának is elküldtem, azok észrevették a nagy lehetőséget, s sorra dobálták be a neveket. A kegyelemdőfést azzal adtam meg, hogy a kontrás, klubrádiós Orosz Józsefnek feltártam a történetet, aki politológosokat hívott megvitatni, annyira meglepte a dolog. A végén az összes mszp-s és fideszes országgyűlési képviselőnek elküldtem a lánc-emailt, Gyurcsány még a pártelnöki székből is távozott, Orosz József meg kitántorgott Kanadába.

  48. "?!" szerint:

    Éljen Tarjányi a hős! Szobrot neki és nevezzünk el róla közterületet! (Minél előbb!)

  49. Flóri szerint:

    Tetszett a Halacska bábcsoport előadása. Csak így tovább.

  50. "?!" szerint:

    Szerintem értelmesebb dolog lenne politikai viták helyett visszatérni a Madarak és Fák Napja témához!

  51. Gordon szerint:

    “én elsősorban az embert nézem, és azt, mennyire tud azonosulni a nemzeti gondolattal, mit tesz és mit bizonyít”

    Helyes gondolat.

  52. Öreg halász szerint:

    Gratulálok. Sikerült egy politikamentes rendezvényről szóló felhívást teleszemetelni. Pedig volt a hozzászólásokhoz kapcsolódó cikk.

  53. Menyhért Péter szerint:

    Kedves “?!” névtelen senki!

    Azt már régebben is tapasztaltam, hogy gyávaságodnál csak az ostobaságod nagyobb.

    Téged is behúzott a csőbe ez a primitív kommunista propaganda, amelyik csak arra alkalmas, hogy gondolkozni nem tudó vagy nem akaró embereket egymás ellen uszítson.

    Véleményalkotásodra jellemző, hogy töredék információk alapján általánosítasz és lekezelsz embereket, így velem is próbálkozol.

    Azt írtad: „A hozzászólásaidban leírt durva kirohanások előtt (vagy után) elfelejtetted leírni, hogy magad is az általános nyugdíjkorhatár alatti korú, de már sok éve nyugdíjas tűzoltó vagy, és ezért homályosítja el a látásodat a csoportérdek!”

    Az ügy szempontjából teljesen érdektelen tény az én nyugdíjam, amit Orbán Viktor első kormánya, Pintér Sándor belügyminisztersége alatt kaptam.
    Én amikor elmentem tűzoltónak, az életem veszélyeztetése, a szabadságjogaim megcsonkítása, és havi 260 óra munkáért cserébe az államtól a minimálbért alig meghaladó munkabért, és TÖRVÉNYBEN GARANTÁLT jogokat kaptam.

    NEM szívességet, nem kegyet, és nem SZOCIÁLIS ADOMÁNYT, hanem JOGOT!

    Lázár és Balsai képviselő urak ezzel szemben saját zsebük gyarapítása érdekében olyan adórendszert hoztak létre, amelynek NINCS FEDEZETE a magyar költségvetésben, ezért emberek jogos járandóságát akarják elvenni!

    Orbán Viktor havonta cca 300 ezer forintot profitál az állami költségvetéstől, aminek nincs fedezete. Ezért most elveszi legalább 6 nyugdíjas jogos járandóságát. Ez ugyebár államférfiakra jellemző?

    Lázár és Balsai pribék urak is legalább 4-5 családot tesznek tönkre a saját gyarapodásuk érdekében. Ezek az emberszerűek beszélnek a társadalom teherbíró képességéről; igazságosságról, meg a jövő nemzedék jogairól??
    Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem???

    Azt írtad: „Szerintem az a baj, hogy túl sokan akarnak a társadalom nyakán élősködni, közöttük olyan volt tűzoltók is, akik még messze nincsenek 66 évesek, de fogalmuk sincs a tűzoltásról, mert tűzoltóként sem foglalkoztak soha tűzoltással, vagy azért mert életerős emberként olyan régen élősködnek a társadalom nyakán, hogy már régen elfelejtették, hogy mi a tűzoltás!”

    Gondolkodj egy kicsit: még ha formálisan igazad is lenne, kicsit sem zavar, hogy ezek az emberek az állammal szerződtek, törvény alapján dolgoztak, és ennek alapján kapják – nem tőled! – a jogos járandóságukat!

    Legközelebb ezek a dicső képviselő urak majd megirigylik a te lakásodat, autódat, fizetésedet, stb, és hoznak olyan alkotmány módosítást, ami ezt lehetővé teszi!
    Teljesen a rákosi éra kezd kialakulni, bár még nem kell tapsolni OV képe láttán.

    Azt írtad: „A 11:38-kor elküldött hozzászólásodban minden alap nélkül azt a blöfföt írtad, hogy “Egy tűzoltó ha 55 évesen, korengedményesen vonul nyugdíjba, legfeljebb 2-3 évet él (a vonulósok esetében), és 100 %-os biztonsággal állítható, hogy nem éri meg a 65 éves nyugdíjkorhatárt.”

    Blöffnek nevezed az állításomat bár fingod sincs a tűzoltóságról, de te biztos nagy ember vagy!
    Én sajnos megéltem azt, hogy minden évben meghaltak a volt bajtársaim, akik egy-két nyugdíjas évet élhettek csupán.

    Bugyuta eszmefuttatásod „a tűzoltóság is válogatott személyi állománnyal működik. Azaz, az állomány a társadalom legegészségesebb rétegéhez tartozik, ezért normális magánélet esetén a tűzoltók is az átlagosnál magasabb életkor megérésére számíthatnak.”

    nem támasztható alá semmilyen valós adattal. Fogalmad sincs arról, hogy az állandó készenlét okozta stressz milyen károkat okoz a látszólag egészséges szervezetben.

    Érthetetlen módon utalsz a nőkkel kapcsolatos tényközlésemre, mely egy adatsor harmadik eleme csupán, s nem annak rosszindulatú értelmezése. Érdekes, hogy azt a kiskaput észre sem veszed, amikor a nagy igazságosztók helyet hagynak maguknak a későbbi, suttyomban történő jogszabály módosításra, hiszen csak annyit kell a nők után beszúrni, hogy képviselők.

    Az arcátlanságot is saját elképzelésedben keresheted csupán.
    menyus

  54. Nakiaz szerint:

    ?!
    Mélységesen egyetértek az előttem szólóval.

  55. "?!" szerint:

    Kedves “menyus”!

    A fenti hosszú monológoddal kapcsolatban az alábbi megjegyzéseim és kérdéseim vannak:

    Az első mondatodban írtad, hogy “a gyávaságomnál csak az ostobaságom nagyobb”.
    Az én múltammal csak röhögni lehet a gyávaságomra vonatkozó megjegyzéseden, az ostobaságot illetően pedig én csak kiscserkész vagyok hozzád képest!

    Azt is írtad, hogy “ezek az emberek az állammal szerződtek, törvény alapján dolgoztak, és ennek alapján kapják – nem tőled! – a jogos járandóságukat!”
    Ez a kijelentésed is az ostobaságodat bizonyítja, mert jó ha tudod, hogy az állam az állampolgárokat testesíti meg, és hogy az állam pénze az én pénzem is, ezért akik az államtól pénzt kapnak, azok közvetve Tőlem is kapják a járandóságukat!

    Azt állítod, hogy “minden évben meghaltak a volt bajtársaim, akik egy-két nyugdíjas évet élhettek csupán”.
    Ezzel kapcsolatban le merném fogadni, hogy sem Te sem más nem tudja bizonyítani, hogy ezeknek az embereknek a korai halála arra vezethető vissza, hogy korábban tűzoltók voltak!

    Írtad továbbá, hogy “Fogalmad sincs arról, hogy az állandó készenlét okozta stressz milyen károkat okoz a látszólag egészséges szervezetben.”
    Neked viszont arról nincs fogalmad, hogy mai világban mekkora stressznek vannak kitéve a gazdaságban azok a munkavállalók akik nem olyan stabil munkahelyen dolgoznak mint a tűzoltók, a rendőrök és a katonák.
    Ezeknek az embereknek úgy kell esetenként embertelen körülmények között dolgozni, hogy állandóan a fejük felett lebeg a munkahely és a családjuk megélhetéséhez szükséges jövedelem elvesztésének a lehetősége.
    Meséld el nekem és az itt fórumozóknak, hogy milyen stressznek vannak kitéve a Tűzoltóság nem vonuló állományába tartozók, és mitől stresszel a vonuló állomány!?
    Csak nem attól, hogy a szolgálati idejük alatt időközönként dolgozniuk (vonulniuk) is kell?
    Ja, és meséld el azt is, hogy mit keresnek a vonuló tűzoltók között olyanok akik nem bírják a stresszt? (Én úgy tudom, hogy a tűzoltókat nem sorozzák, és ezért senkinek nem kötelező tűzoltónak menni!)

    A nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba engedésével kapcsolatban, azt próbáld értelmesen megmagyarázni, hogy miért kellene a Tűzoltóság állományába tartozó “nem vonuló” nőknek több kedvezményt biztosítani, mint az élet más területén hasonló munkát végző többi dolgozó nőnek!
    Ha ezt meggyőzően megtudod magyarázni, akkor felfedem a kilétemet és a Szent Imre téren csúcsforgalmi időben kinyalom a seggedet!

  56. Princess szerint:

    ?!

    “…felfedem a kilétemet és a Szent Imre téren csúcsforgalmi időben kinyalom a seggedet!”

    Légyszives szólj, hogy mikor kerül erre sor, mert lehetőségeim szerint ezt szívesen megnézném! 🙂

  57. islander szerint:

    Mi köze ehhez a Madarak és Fák Napjának?

    Lemerem fogadni egyikőtök sem volt kint a rendezvényen. De talán jobb is…

  58. Princess szerint:

    Islander, nem akarok kötöszködni, de ha madarakra és fákra vagyok kíváncsi (ami nálam igen sűrű), akkor kimegyek a termászetbe!

  59. "?!" szerint:

    Kedves “Princess”!

    Az általam beígért Szent Imre téri látványosságnak olyan feltételei vannak, amelyet “menyus” nem tud teljesíteni, ezért inkább menj ki a “termászetbe” kíváncsiskodni!

  60. islander szerint:

    Princess

    Ezért mondtam, talán jobb is, hogy nem voltál kint. Kár a gyöngyöt disznók el, meg ilyenek….

    Amúgy meg kötöszködni ne is tessék…kötözködni inkább.

  61. islander szerint:

    el=elé

  62. Bogyó szerint:

    Menyhért Pétert mindjárt megsíratom. Megnéztem volna, ahogy “vonul tüzet oltani”. Nem akarom bántani, de szerintem már akkor sem tudott futni, csak gurulni (na most biztos kihúztam a gyufát… és szokásához híven mindjárt elküd melegedni messzire).

    Hallottam egy okosat. Mindenki nyafog a tűzoltókért, a rendőrökért és a katonákért, hogy mi lesz, ha nem mehetnek 40 évesen nyugdíjba. (összedől a világ). Mert sokat dolgoztak, és kockáztatták az életüket. Ok. És mi van a nővérekkel, orvosokkal? Nekik is nyugdíjat 40 évesen! Ki a fene akarja, hogy egy remegő kezű, gyengülő látású 62 éves doktorbácsi turkáljon benne, amikor operálja? Menjenek el Ők is korábban pihennik! Ja, és a nővérek. 40 év felett minden másodiknak gerincsérve van a betegek emelgetésétől. Az kinek hiányzik, hogy egy öregecskedő nővérke a romló hallása miatt rossz gyógyszert adjon be neki??? Ha Ők hibáznak, ugyanúgy az életével fizethet bárki…

    Nem érdekes? Nekik soha nem akart senki kedvezményes nyugdíjat adni. Életerős fiatal emberek elmennek negyvenévesen nyugdíjba, aztán természetesen egyik sem marad otthon, hanem valahol munkát vállal. Általában valamelyik őrző-védő cégnél. Jól jön a dupla pénz!
    Vagy céget alapít, és ott dolgozik. Mint Menyhért Úr…

  63. Menyhért Péter szerint:

    Kedves “?!” névtelen senki!
    Sajnos talált, hogy nem csupán gyáva vagy, de ostoba is.
    Hosszú bekezdésekben próbáltam megértetni veled, hogy egy ocsmány politikai manipulációnak bedőlt balek vagy, akit szemét politikusok más – általad nem is ismert – emberek ellen uszítottak!
    Soha, egyetlen egyszer sem állítottam, hogy jó ez a törvény, ezért nem is vagyok hajlandó belemenni olyan vitákba, hogy ki mit és miért érdemli meg azt, amit kap.
    Állításaim csupán azt a tényt tartalmazzák, hogy például én 20 évvel ezelőtt olyan feltételekkel vállaltam el egy munkát, amelyek között a törvény szerinti nyugdíjazás pontos meghatározása is benne volt, és amelynek korrekt teljesítése mindkét félnek kötelezettsége!
    Igen is hányingert keltő, hogy saját zsebre törvényeket hozó politikusok hazugságokkal, mocskolódással besározhatnak több ezer, vagy tízezer embert büntetlenül, és közben a társadalom alapját adó JOGRENDET, JOGBIZTONSÁGOT szemétre hányják, csak azért, mert nekik állítólag kétharmados felhatalmazásuk van!
    Próbáld meg végre felfogni, hogy hova visz ez az út; hogy nem a pitiáner irigykedésedről szól a történet!
    Ha az állam képviselői felrúgják a normarendszert, mi választ el attól, hogy az erősebb jogán elvegyék az utcán a pénzedet, vagy kidobjanak az autódból, mert ők kétharmaddal erősebbek!
    Egyébként te akkora senki vagy, hogy baromira nem érdekel a kiléted!
    Gyáva voltál vállalni a véleményedet a szocik alatt is, és gyáva vagy most is.
    menyus

  64. Gordon szerint:

    Menyus bekattant. 🙂

  65. Menyhért Péter szerint:

    Kedves gordon!
    Igen, bekattantam, mert mindennek van határa.
    Az emberek hülyítésének és egymás ellen uszításának olyan szintjére lépett a fidesz, hogy az minden biztosítékot kiver.
    Egyébként hidd el, baromira nincs vesztenivalóm: ketten a lányommal alig több mint 60 ezer forintból élünk fejenként, ami arra elegendő csupán, hogy a számláinkat – napról-napra görgetett adósság mellett – max egy havi csúszással kifizethessem.
    OLCSÓ ÉS ÓCSKA MINŐSÉGŰ, TÖBBNYIRE EGÉSZSÉGTELEN ÉLELMISZEREKET FOGYASZTOK, mert nincs módom kifizetni a minőség árát. A tönkrement, meghibásodott tárgyaim cseréjét a meglévő vagyontárgyaim elcserélésével, eladásával próbálom megoldani; ruházkodni és szórakozni évek óta nem áll módomban.
    Ha a bunkók elveszik a nyugdíjamat nincs gond: mivel munka most sincs, és a közeljövőben sem várható, majd eljárok lopni vagy rabolni.
    Ha a fidesz megszünteti a jogrendet, akkor ezt tudomásul veszem, és én sem tartom magam tovább a szabályokhoz. Ilyen egyszerű az egész.
    Üdv menyus

  66. "?!" szerint:

    Kedves “menyus”!

    A ma 07:kor elküldött írásodban csak egy olyan törvényre hivatkozva próbáltad igazolni a felháborodottságotok jogosságát, amelyről magad is kijelentetted, hogy “Soha, egyetlen egyszer sem állítottam, hogy jó ez a törvény”.
    Ennek ellenére konok vadszamárként erre a törvényre hivatkozva írtad, hogy “20 évvel ezelőtt olyan feltételekkel vállaltam el egy munkát, amelyek között a törvény szerinti nyugdíjazás pontos meghatározása is benne volt, és amelynek korrekt teljesítése mindkét félnek kötelezettsége!”

    Röviden arra hívom fel a figyelmedet, hogy az elmúlt 20 évben hozott rossz törvények és elkövetett hibák miatt tarunk jelenleg ott ahol tartunk, és ha ki akarunk jutni abból a mocsárból ahová jutottunk, akkor a rossz törvényeket és hibákat ki kell javítani még akkor is, ha a hibák haszonélvezői hozzád hasonlón ordibálnak és kézzel lábbal hadakoznak a számukra előnyöket biztosító hibás törvények korrigálása ellen.
    A rossz törvények módosítása és a hibák kijavítása nélkül ugyanis végleg elsüllyedünk az államadósság mocsarában!

    Az írásod többi részével nem foglalkozom, mert egy ilyen beszűkült agyú és felbőszült idióta vadszamarat mint Te, semmilyen értelmes indokokkal nem lehet meggyőzni.

  67. Menyhért Péter szerint:

    Kedves “?!” névtelen senki!

    Megpróbálok a te szintedre leereszkedni, mert láthatóan nehezedre esik a szövegértés:
    a dolog lényege nem az én személyem; nem a tűzoltók juttatása; még csak nem is a korengedményes nyugdíjas tízezrek érdeke!

    Jogrendben NEM rúghatja fel a normákat a hatalom képviselője sem, legyen bármilyen kétharmados választási sikere!

    Ha a jog az erő alapján értelmezhető utólag, akkor ebben az országban elszabadul a pokol!

    Jószerencsét kíván neked mindehhez a vadszamár.

  68. "?!" szerint:

    Kedves “menyus”!

    A jog és az igazságosság csak hibás jogalkotás eredményeként válhat el egymástól, és ha ilyen bekövetkezik akkor jogállamban ezt a helyzetet meg szokás szüntetni!
    (Különösen akkor ha az igazságtalanság megszüntetését az ország gazdasági helyzete is elengedhetetlenül szükségessé teszi.)

    Magad is tudod, hogy jelen esetben is erről van szó, de mivel ennek a helyzetnek az egyik haszonélvezője vagy, csökönyös vadszamárként a jogra hivatkozva próbálod védeni az igazságossággal szemben álló privilégiumaitokat!

    Ennyire egyszerű a helyzet kedves “menyus”, és ezt előbb vagy utóbb neked is tudomásul kell venned!

  69. Menyhért Péter szerint:

    Kedves “?!” névtelen senki!

    Feladom a küzdelmet, mert téged a narancsos szemellenződön kívül semmi más nem érdekel.

    Vakhitű, gondolkozásra képtelen emberrel nincs mit vitázni.
    menyus

  70. "?!" szerint:

    Kedves “menyus”!

    Remélem, hogy a megadás jeleként kitűzted a fehér zászlót is!

Itt lehet hozzászólni !