Transzformátorház robbant szét a Béke térnél

Csepel.info

Felrobbant és szétégett egy transzformátorház a Csepel SC-telephelyénél, a Béke téren szerda este.

A tűzoltók nagy erőkkel, öt kocsival vonultak ki a helyszínre, és a tüzet nyolc óra után eloltották. A Csepel.info-t egyik olvasónk arról tájékoztatta, hogy a környező házakban nincs áramellátás.

6 hozzászólás “Transzformátorház robbant szét a Béke térnél” bejegyzésre

  1. anemo szerint:

    21:15-kor visszajött az áram a Völgy utcával párhuzamos utcákban, de közvilágítás nincs.

  2. Pecás szerint:

    A Kossuthon 21 órakor visszajött az áram, szép kis blama volt ez…Az Alapítvány évek óta rá se bagózott arra a transzformátor házra…

  3. guriga szerint:

    Vandálok robbantották fel benzines palackkal!

  4. admin szerint:

    Nem tudunk gyújtogatásról. Információink szerint egy kábel pattanhatott szét a feszültségtől.

  5. ott_voltunk szerint:

    Én és a feleségem a transzformátor háztól kb. 150 méterre tollasoztunk, amikor az eset történt. Ez a cikk felháborítóan hamis. Nem volt ugyanis tűz, nem “robbant fel” a transzformátor ház. (Sőt benzinnel sem gyújtották fel.)
    Először egy nagy pukkanás hallatszott, utána percekkel később kifejezetten hangos elektromos zajok. Épphogy némi égett szagot lehetett érezni, amikor a tran. ház közelébe mentünk. Az igaz, hogy nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság, de nem volt sem tűz, sem füst. Kicsit sajnáltuk is a tűzoltókat, hogy mind ugrasztották őket, feleslegesen. Egyedül az ELMŰnek és talán a Katasztrófaelhárításnak lehetett dolga az esetnél, amikor kb. 15 perc után ki tudták nyitni a transzformátor ház ajtaját.

Itt lehet hozzászólni !