Kampány az abortusz ellen – Tények-riport

TV2 Tények

Abortuszellenes kampányt indított a kormány. A cél az, hogy több gyerek szülessen.

Ha a szülő tudja, hogy nem akarja megtartani a gyereket, akkor is szülje meg, és adja örökbe. Ez a kampány lényege. Az elmúlt 20 évben egyébként a felére csökkent az abortuszok száma Magyarországon: míg 1990-ben 90 ezer volt, tavaly alig több, mint 40 ezer.

53 hozzászólás “Kampány az abortusz ellen – Tények-riport” bejegyzésre

  1. Princess szerint:

    Micsoda?
    Nem szeretném minősíteni a kampányt!
    Konkréétan minősíthetetlen az, hogy a népesség nővelése érdekében még bevetik az örökbefogadást, mint lehetőséget! Pont az egyik ismerősöm (aki jó anyagi körülmények között van), de egyedül él, és bár felvetette magát a listára, ami kb. 5 éves várakozás tartamú, de virágnyelven közölték vele, hogy önállóan nem sok esélye van.

    1 Magyarországon, még ha nehéz körülménye között is nevelik fel az anyák gyermekeiket, eszükbe sem jut, hogy odaadják másnak. Sajnos ismerek egy nőt, aki a saját gyerekének nem tudott enni adni, azaz együtt éheztek, de eszébe nem jutott…

    2 Azért azt vegyük észre, hogy ez nemcsak egy biológiai folyamat, hanem lelki is, ergo az anya 9 hónapig “kapcsolatban” van magzatával. Eszembe nem jutna örökbe adni gyermekemet.
    Vagy milyen lelki teherrel születne meg a bébi, hogy az anya 9 hónapon keresztül tudatosítja vele, hogy “téged azért szüllek, mert örökbe akarlak adni”??? Pffff

    3 Arról már nem is beszélek, hogy ha véletlen becsúszik, akkor én nem fogom a testemet és ugye manapság már a munkámat veszélyeztetni azért, mert Magyarország népességét akarnám növelni. És persze tudom, hogy nem lehet hivatalosan elküldeni a kismamát, de manapság, mikor egy munkahelyre 100 jelentkező van…

    4 …és még 1000 és 1 érvet tudnék felhozni a témát illetően, de basszus ÉSZRE KELLENE VENNI, HOGY EGY NORMÁLIS EGÉSZSÉGES LELKÜLETŰ NŐ A MAI GAZDASÁGI HELYZETBE KÉTSZER IS MEGGONDOLJA, HOGY SZÜLJÖN-E GYEREKET! ESETLEG AZON TESSENEK ELŐBB DOLGOZNI, HOGY JAVULJON AZ ÉLETSZÍNVONAL ÉS AKI DOLGOZNI AKAR, AZ MEG IS TEHESSE AZT A SAJÁT SZINTJÉNEK MEGFELELŐ MUNKAHELYEN, ja és pénzt is kapjon érte, nem utolsó sorban!

    Komolyan felháborító, amit csinálnak! Én pedig kampányba kezdek, hogy javuljon Magyarország helyzete, és tegyék lehetővé a rendes életet itt vagy kötelezzék őket, hogy tartsák el a társadalmat az összelopott pénzből! Nekem mindegy, hogy melyik valósul meg!
    Egyre több ismerősöm van, aki akarna, de nem talál munkát… Hahhóóó, először ezen tessenek elgondolkodni, hogy ezt hogyan lehet megszüntetni???!!!
    Én is tervezhetek, hogy milyen szép palotám legyen, de először tégláról-téglára kelle felépíteni és csak utána lehet a fedéllel foglalkozni vagy szabad kézzel tartatnám azokkal a tetőt, aki kitalálta, hogy ez az első!

    A másik, meg hogy sértőnek tartom, hogy kétlábon járó gyerekgyárnak feltételezik a nőket, kikérem magunknak!
    És egyébként is…. punktum!!! 🙂

  2. Gordon szerint:

    Te inkább hallgassál!

  3. Gordon szerint:

    A kampánynak egyébként örülök, de véleményem szerint abortusz kérdésben szükség lenne a jogszabályi szigorításokra is.

  4. Öreg halász szerint:

    Elég primitív dolognak tartom minősíthetetlennek nevezni azt, amikor emberek életét próbálják megmenteni, és a népességcsökkenést megfordítani.

  5. Princess szerint:

    Kedves Gordon, a stílus maga az ember! Megkérlek, hogy a jővőben tekints el a személyeskedéstől, főleg ebben a hangnemben!

    Másrészt én pedig elég primitív dolognak tartom, ha valaki a más életével, bőrével “f.szával veri a csalánt”! Mindenki a maga nevében nyilatkozzon!

    Egyébként, kíváncsi lennék, hogy melyikük vállalná be eme nemes feladat érdekében, hogy megváltozik a teste, illetve szánja rá az idejét (figyelmét), illetve arról az “apró” érzelmi felelősségről, amit önök nem is ismernek, már ne is beszéljünk… Ja és persze arról se feletkezzünk meg, hogy a mai világban egy szülés és az ezzel járó vzsgálatok sem kerülnek 2 forintba. Persze gondolom erre is szívesen áldoznának a köz érdekében!

    Illetve Uraim, kíváncsi lennék az arcukra, mikor a kedves bejelenti, hogy “Drágám, én megtartom a gyereket, mert a magyarságtudatom és az erős kampányhadjárat ráébresztett, hogy ez így helyes” akkor milyen képet vágnának? Ja és persze örökbefogadásról szó sem lehet, mert a nő úgy döntött! Így a jelenlegi magyar törvények értelmében az uraknak kutya kötelességük lenne gyerektartást fizetni! De gondolom ezt is bevállalnák a köbvetkező min. 20 évben, egy népesebb Magyarország érdekében?!

    Amennyiben nem volt érthető az álláspontom, úgy mondom mégegyszer:
    A népesség növelése szép és nemes dolog, amennyiben megvannak hozzá a megfelelő körülmények. Sajnos a mai világban így nem lehet eltekinteni a biztos gazdasági háttér meglététől.
    Hogyan is szoktak érvelni a férfiak? Nem a mennyiség, a minőség a fontos! 🙂 Egyetértek, és talán ez a legfontosabb, hiszen sokat érünk azzal, ha mégtöbb gyerek születik, de mikor felnőnek (miután a gyerektartást már nem kell fizetni 😉 ) mégis kitelepülnek Magyarországról és fújhatjuk!

  6. grün szerint:

    “Abortuszellenes kampányt indított a kormány. A cél az, hogy több gyerek szülessen”
    Teljes egyetértésben a pápával, aki maga is az óvszer használata ellen harcol!
    Rázizzent, hogy anélkül mégiscsak jobb?!

  7. Démosz szerint:

    Grün…..:))

  8. okégyerek szerint:

    Most kivételesen Hercegnővel értek egyet!
    A cigány azért vállal sok gyereket, mert az a jövedelemforrása, a magyar meg azért nem vállal, mert fél, hogy elveszti jövedelem orrását, azaz az állását.
    Ez egy ördögi kör, mert ha tényleg úgy támogatná a kormány az anyaságot ahogy kéne, akkor a cigányok tíz gyerekig meg sem állnának. Ha meg nem támogatja akkor ők beérik öttel, a magyar meg eggyel vagy kettővel.
    Én nem látok erre megoldást.

  9. Princess szerint:

    Kivételesen? 😉
    Egyébként pont erre akartam utalni a minőséggel, amit kifejtettél! És ugye most az iskolai kötelezettséget is le fogják csökkenteni 16 évre.
    Azaz az állam a jövőben tucatnyi végrehajtó/”folyamat végző” társadalmat szeretne, akinek nincs képesítése?!

  10. "?!" szerint:

    Az abortusz mellett kampányoló “Princess” írta ma 08:52-kor:
    “…. sértőnek tartom, hogy kétlábon járó gyerekgyárnak feltételezik a nőket, kikérem magunknak!
    És egyébként is…. punktum!!! :)”.

    Majd 12:16-kor azzal folytatta, hogy:
    “elég primitív dolognak tartom, ha valaki a más életével, bőrével “f.szával veri a csalánt”! Mindenki a maga nevében nyilatkozzon!”

    Eddig is sejtettem, de “Princess” mai írásai meggyőztek arról, hogy ez a primitív “Princess” egy olyan elfajzott aberrált nőszemély, aki úgy gondolja, hogy egész életében más faszával verheti a csalánt!
    Ennyi, és punktum!!!

  11. Princess szerint:

    Kedves “?!”

    Már vártam, hogy mikor szólalsz meg? 🙂
    Te, aki oly körültekintően hívod fel mások figyelmét a szövegértelmezés fontosságára, ugye jól gondolom, hogy most csak egy rossz pillanatod miatt nem sikerült az általam leírt szöveget helyesen elolvasni és értelmezni, és még véletlenül sem azzal a gondosz szándkkal forgattad ki a szavaimat, hogy újfent sarat tudjál dobálni minden ok nélkül? 😀
    Ismétlés a tudás anyja, tehát mégegyszer:
    Én ezt írtam: “…Én pedig kampányba kezdek, hogy javuljon Magyarország helyzete, és tegyék lehetővé a rendes életet itt vagy kötelezzék őket, hogy tartsák el a társadalmat az összelopott pénzből!…”
    Erre te ezt írtad: “Az abortusz mellett kampányoló “Princess” írta ma …”

    Azt hiszem a szöveg magáért beszél 🙂

    Viszont abban igazad van, hogy egész életében más farkával verhetem a csalánt és ezt csak ama egy egyszerű okból kifolyólag, mert nekem olyan nincs!!!! 😀 Talán mert nő vagyok?!

    Egyébként nem vagyok az abortusz híve, így négyszemközt 😉 első kézből tudod meg tőlem, hogy én mindig figyeltem, hogy idáig még véletlenül se kelljen eljutnom! Szóval a megelőzés mellett teszem le a voksomat, ha valaki úgy érzi, hogy nem jött el az ideje!

  12. Princess szerint:

    ja, és mielőtt a helyesírási hibáimat kezded el fricskázni, széljegyzetként csak neked, csak itt és csak most megsúgom, hogy elütés! 😀 😉

  13. Princess szerint:

    És persze a személyeskedésedre is reagálva:
    Eddig is sejtettem, de most már biztos vagyok benne, hogy a Ctrl+v-t és Ctrl+c-t és a “” és egyéb írásjeleket jól és és elég sűrűn használó mulattató provokátor vagy, aki remélem más billentyűzet páros használatát is ismeri!
    Bár az elsajátítás még nem feltételezteti az alkalmazást, úgy mint 😉 vagy :D, még a végén egy kis mosolyt is csalna az arcára, de hát ez a komoly férfi imagebe nem fér bele vagy mégis?! 😉
    Nem utolsó sorban csodálom azon képességedet, mellyel a különböző szövegeknek egy sajátságos értelmezéssel új értelmet tudsz adni, persze többnyire olyat, amire még a szöveg írója sem gondolt! 🙂 Persze csupán nevelő és az adott témára vonatkozó SAJÁT (nem másolt) véleményed kinyilvánítása céljából teszed ezt és semmilyen negatív szándék nem áll ennek hátterében! 😀

  14. nagyapó szerint:

    Princess! Javaslom változtassa nevét kurtizánra. Ez a gondolkodásmód, stílus jobban illik magára.
    A sok szingli pedig elgondolkozhat azon, hogy miután – anyagi okokból – nem szül gyermeket, 40 éves korában rájön, hogy hiába riszál, egyedül maradt és lesz ideje azon töprengeni, miből lesz nyugdíja.

  15. Princess szerint:

    Kedves Nagyapó!

    Remélem, hogy nem veszi a szívére, ha nem fogadom meg a javaslatát, és ha kérhetem, akkor a tiszteletet ne csak a magázódás formulájával próbálja meg imitálni, hiszen ez nem úriemberhez méltó!

    A válaszom meg nagyon egyszerű lesz: Nem mindegy, hogy most van anyagi problémám vagy később?? Most azért, mert gyereket vállalok, vagy később, mert nem lesz porontyom??
    Vagy most is, meg később is, mert akkor is lesznek nygdíj kérdésbeli problémak, ha a mostani metodikát követjük?!
    Vagy most sem és később sem, mert előre látó módon gondolkodok és nem az államra bízom ezen feladat megoldását?! De ez nem zárja ki a gyerek lehetőségét!
    Jegyzem meg, hogy most nagyon szélsőségesen fogalmaztam, DIREKT!

    De tudja mit? Tudnék még ezzel a témával kapcsolatban érveket hozni, amiket egykük esetében (persze mindannyian pasik) sem kaptam, csak mocskolódást! Hogy van ez a más f.szával duma? 🙂
    Kívánom mindannyiuknak a legjobbat (az álláspontjukból ítélve önök is ezt akarják)! Azaz, ha önök is úgy akarják, akkor legyen egy focicsapatnyi poronty (ha még lehet), és a velük járó minden felelősséget is remélem, hogy ugyan ezzel az elkötelezettséggel fogják viselni! Csak és kizárólag a magyar népesség növelése érdekében!
    De ha kell, akkor kölcsön adom az unokatestvéremet (belőle egy is elég), akit az édesannya bukósisakban engedett ki az udvarra játszani (Vajon miért is?), és meglátjuk, hogy sikítva és ló halálában hozzák-e vissza, miután táncot járt az idegükön! 🙂
    És utána szívesen értekezek ezen témával kapcsolatban! :):):)

  16. csaba péter szerint:

    Az abortusz a keresztény kultúra léleknyomorító mivoltának egyenes következménye . immárom kétezer éve.
    És ezen a kommunizmusok sem segítettek. A szekszuális szabadság keresztény alapon igazi oximoron. Ez a nyugati kúltúra igazi tragédiája .
    Meggyőződésem , hogy az őszintén tisztességesen nevelt gyerekek akik tabumentesen és nyíltan lettek szekszuálisan felkészítve a nemi életre soha nem kerülnek ilyen helyzetbe. Az európai , és ezen belül a magyar családok széthullása csak mélyítik a
    problémát.
    Az abortusz átmenet nélküli tiltása csak mélyíteni fogja a bajt és a tragédiák sorozatát fogják előidézni.
    Itt bizony példát kellene venni a keleti kultúrák gyakorlatából.
    Princess nek sajnos igaza van .
    Ha az állam valamin nem tud segíteni , akkor biztos ront a helyzeten ha beavatkozik.
    Mikor a kommunisták beleavatkoztak hatalmi szóval, …. jött a ratkó korszak a Román tragédia stb.
    Mi a megoldás?
    Nem kell ezt kitalálni , mert az emberiség , már hatezer éve kidolgozta a választ .
    Ezt hívják családnak. Ráadásul nagycsaládnak, ami akkor lép előtérbe , ha a gazdasági élet beszűkül .
    Hát ezt kéne újra megtanulni .
    De nem Fideszes Maszopos Elempés Jobbikos stb alapon hanem mi általunk.
    Saját gyerekeinknek , szüleinknek megtermteni az eggyütt élés elsősorban lelki alapjait .
    Fog ez menni ! csak vágjunk bele emberek , mert nem tehetünk mást…….
    Ja hogy nem keresztényi ? Az lehet de emberi válasz a problémára.

  17. csaba péter szerint:

    Egyébként pedig mint látszik a véres szájú elkötelezett fizetett bérhozzászólók törzsgárda csapata , gondolom fideszes ideológia mentén nem veszik emberszámba a nőket.
    Ha Princess ezt kapja tőletek , képzelem hogy bántok otthon az asszonnyal, anyátokkal, leányotokkal.
    Ezért írom: A farizeus kereszténykedő képmutató hazugok csak ártanak , elsősorban maguknak és családjuknak.
    Kérdem én kedves “?!” ha a lányod bejelentené hogy terhes egy cigánytól , te mit tennél?
    persze keresztényileg.
    “gondolom eszedbe jutna a nészaporulat nemzeti kötelezettsége , és a keresztényi írgalom , és felnevelnéd a gyereket.”

  18. Ditte szerint:

    A kampány arról szól, hogy az abortusz nem alkalmas és etikátlan eszköz a születésszabályozásra. Én ismerek olyan nőt, akinek 11 abortusza volt, ez gondolom más szerint is abnormális.
    Aki nem akar gyereket, ne szüljön, saját magát fosztja meg a boldogságtól, amely bizony a sok gond mellett jelen van. Nem kicsit, nagyon.

  19. Gordon szerint:

    Már megint ezt a baromságot olvasom, hogy “a cigányok azért szülnek mert…”.

    Közben a cigányok most kevesebbet szülnek mint anno a nemcigányok a múlt század jelentős részében.

    A nemcigányok változtak rossz irányba.

    Bár ez önmagában véve nem tragédia, mert a történelem folyamán folyamatosan változott Magyarország társadalma. Most is változik és a jövőben is változni fog.

  20. aggódó szerint:

    Amíg csak kampányt folytatnak, addig semmi gond.
    A probléma abból lehet, ha valaki megirigyeli az ötvenes évek ( RA ) szellemét és törvényt fabrikál belőle.
    Mi jó volt a Ratkó korban születetteknek abból, hogy népes a korosztályuk?
    Mindenhez nehezebben jutottak hozzá, mint elődeik. Zsúfolt iskolák, hosszabb várakozás az első lakásra. Öregkorukra kevesebb lesz a nyugdíjuk, pedig ugyanazt a járulékot fizették, mint elődeik. Mert sokan vannak.
    Dicséretes volt a nők negyven év munka utáni nyugdíjazásának törvénybe iktatása – ugyanis ma nagy részüknek nem jutna munkahely. Mert sokan vannak.

    Aki abortusz törvényen töri a fejét, nem árt, ha teszteli az emberek véleményét. Mellé lehet nyúlni, nem kicsit, nagyon.

  21. csaba péter szerint:

    Bár nem nevezzük nevén , de csak arról beszélünk kimondatlanul is , hogy hogy a szekszuális szabadság és a mellé rendelhető kultúra és értelem szakadéka a nevelés kritikája.
    Azt kellene a dörgedelmek ,mellett végig gondolni, hogy a saját gyerekeink felvilágosítását ki végzi végezte . A tiltás a legostoább dolog az internet korában.
    A barátok a pornó mellet a szülők szerepe , no meg az oktatásé siralmas
    és bizony itt van a kutya elásva.
    ennek bizony döntő szerepe van az abortusz helyzet megteremtődésében

  22. Ditte szerint:

    Legfontosabb lenne, hogy egyszerű kérdésre egyszerű választ adjunk.
    – Jó-e az abortusz az anyának és a magzatnak?
    – Nem.
    A többi elmélkedés csak ezután jöhet.

  23. "?!" szerint:

    Néhány szó azok részére az idióták részére akik egészen másról papolnak és hazudoznak, mint amiről ez a vitaindító cikk és a videón látható riport szól:

    Akinek van esze, az videó-tudósításból egyértelműen megállapíthatja, hogy a kormány részéről semmiféle abortuszt tiltó törvény bevezetésére nem készülnek!

    Csupán arról van szó, hogy a kampánnyal arra próbálják biztatni azokat akiknél nem kívánt terhesség következik be, hogy ne ölessék meg a magzatukat, hanem szüljék meg és adják örökbe azoknak az örökbefogadásra váróknak, akiknek jelenleg az igénybejelentés után 3-4 évet kell várni egy örökbefogadható gyermekre.

    Ennek a módszernek az elterjesztésével nem lehet ugyan gyökeresen megváltoztatni a demográfiai tendencia irányát, de javítani lehet a helyzeten, és ezzel megelőzhető lehet sokszáz gyermeknek a magzati korban való meggyilkolása!

    Ajánlom a figyelmébe az idióta hazudozóknak, hogy nézzenek végig egy-két abortuszt bemutató filmet és megláthatják azt, hogy abortusz címen milyen brutálisan gyilkolják meg (tépik szét) az anyaméhben a tehetetlenül védekező és a hangtalanul sikoltozó ártatlan piciny emberkéket!

    Akik az örökbefogadásos megoldás helyett, kényelmi és anyagi szempontok miatt az abortuszt támogatják, azok rosszabbak mint az állatok, mert az állatok nem követnek el ilyen gaztettet az ivadékaik ellen!

    “Princess”!
    Büszke lehetsz rá, hogy nő létedre nincs benned anyai érzés, és hogy örökbeadás helyett egyetértesz az ártatlan emberi magzatok elpusztításával!
    “aggódó”!
    Ha olyan hülye vagy, hogy egy ilyen rövid cikket és tudósítást sem vagy képes megérteni, akkor ne koptasd feleslegesen a számítógéped billentyűzetét. Ha viszont értetted, hogy miről van szó, akkor ne hazudozz abortusz törvényről Te szarházi!
    “csaba-bavári-gyalog péter”!
    Te pedig ne velem foglalkozz, hanem a lányoddal, aki úgy tűnik, hogy bejelentette részedre, hogy terhes egy cigánytól!

  24. islander szerint:

    azok a jó kis ’50-es évek!

    Ratkó korszak újra eljő!

    Akkor most miért volt komonista a Zalkotmány?

    Oszt’ majd újra divatja lesz a Gerébágneseknek, meg az otthoni angyalcsinyálóknak….

    Elgondolkodtató…

  25. grün szerint:

    Itt már csak a zima segít!
    Szűzanyám, aki gyereket szültél anélkül, hogy vétkeztél volna
    Engedd meg, hogy vétkezzek anélkül, hogy gyereket szüljek!!!

  26. "?!" szerint:

    Filmajánlat “Princess”-nek, és a többi abortusz mellett kampányoló szadistának!

    Nézzétek meg az interneten több változatban is megtekinthető “NÉMA SIKOLY” című filmet, és utána gondolkodjatok el azon, hogy nem humánusabb-e megszülni a magzatot és örökbe adni olyanoknak akiknek nem lehet gyermeke!

  27. csaba péter szerint:

    “!?” faszfej

  28. grün szerint:

    csaba péter!
    Túlbecsülöd!!! 🙂

  29. Princess szerint:

    Kedves ?!

    Lusta vagyok már ismételni önmagam, és egyébként is fölösleges, mert csak fújod a magadét és csak azt hallod meg, amit szeretnél! bla-bla-bla-bla
    Ettől színes a társaság! Te nem véletlenül a te ötleted volt ez a kampány, ha már ennyire véded? Ilyen agyament ötleted is csak neked lehet! 🙂
    Csak úgy kíváncsiságból:
    1 Hány gyereked van?
    2 Volt már az életben úgy, hogy együtt voltál egy lánnyal, de védekeztetek, azaz meggátoltad a népesség növekedését? (Vagy most én is túlbecsüllek, hogy nővel voltál? :D)
    3 És miért?
    4 Miért nem vállaltad be a gyereket, hogy utána örökbe adhasd?

  30. aggódó szerint:

    ?!
    Már megint beb@sztál, hogy olvasni sem tudsz?

    Azt írtam, hogy amíg csak kampányolnak, semmi gond.
    Ha tudnál a sorok között olvasni akkor felismernéd, hogy amiről sokat beszélnek, az nem más, mint beetetés. Nektek, idomított birkáknak.
    Amikor a sok ütődött bekapta cuclit és kampányol is mellette, akkor van esély,valaki majd előjön a javaslatával. Mint pl.a gyerekek után járó szavazati jog, amilyenhez fogható a világon nincs, mégis a fanok azonnal ráharaptak, mint kutya a csontra.

    Nem az szomorú benned, hogy nem tudsz gondolkodni, hanem amiért képtelen vagy mások véleményét tudomásul venni és gusztustalan módon reagálsz egyes észrevételekre.

    Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem kell ilyen alakokat elviselnem a környezetemben.

  31. fülöpke szerint:

    Akik az örökbefogadás mellet protestálnak, azok nézzenek utána, hogy az intézetben élő gyermekek 90 %-át miért nem veszi örökbe senki?
    Róluk az állam gondoskodik a felnőttkor küszöbéig, sőt utána is. Miből és meddig?

    Az az állam, amelyik – a pénztelenség okán – folyamatosan csökkenti a szociális kiadásokat.

  32. Ditte szerint:

    Jaj, fülöpke, protestálni valami mellet(t) nem szoktak, csak ellene!
    Anyának, szülőnek lenni jó. Magzatot meggyilkolni rossz.

  33. csaba péter szerint:

    “!?” Mert aki másnak belényes maga kánya kender”

  34. csaba péter szerint:

    Az ilyenek eszik worchester szósszal az ürücombot

  35. balla bianka szerint:

    Princess, ne törődj velük, egyszerűen hülyék.
    Abban a kórházban ahol a gyerekeim születtek, (már bezárták) volt egy szülő nő, aki a harmadik gyerekét várta, elvált volt, az első két gyerekét a volt férj elperelte a harmadik születendő gyerekének az apja is elhagyta. Állása nem volt az anyjánál vagy albérletben lakott. Tényleg egy igazi válsághelyzet. Egy “előnye” volt, az hogy fehérbőrű magyarán nem cigány. Ne tudd meg, hogy micsoda harcot folytattak vele az orvosok, hogy mondjon le a születendő gyerekéről adja örökbe. (még pénzt is ajánlottak neki.)
    Azzal érveltek, hogy milyen sorsa lesz így ennek a gyereknek. A pénzt állítólag egy külföldi örökbefogadásra váró gazdag házaspár ajánlotta fel. Ne érts félre én megértem az örökbe fogadni szándékozókat. Csak egy kérdés motoszkál bennem: a cigánygyerekeket miért nem akarja senki örökbe fogadni? Pedig hát azokra milyen sors vár? Ekkor érdekes a család a legjobb hely ahol a gyerek nevelkedhet, az a család ahol cukrosvizen két évig bírja a gyerek aztán éhenhal, mert a segélyből csak italra telik, tejre nem. Nem is folytatom mert egyébként minden józanul gondolkodó ember látja a problémát, talán csak a politikusok nem.

  36. balla bianka szerint:

    Ja, amit nem írtam : a nő semmi pénzért nem mondott le gyerekéről.

  37. "?!" szerint:

    Néhány válasz az emberi magzatok brutális meggyilkolását támogató idiótáknak:

    Válaszok “Princess” ma 01:07-kor felett alábbi kérdéseire:
    1. Hány gyereked van? Válasz: 3 gyermekem van. Két fiam és egy lányom.
    2. Volt már az életben úgy, hogy együtt voltál egy lánnyal, de védekeztetek, azaz meggátoltad a népesség növekedését? (Vagy most én is túlbecsüllek, hogy nővel voltál?)
    Válasz: Igen voltunk úgy, hogy védekeztünk, mert veled ellentétben különbséget tudtunk tenni a védekezés és a magzatgyilkossággal járó terhességmegszakítás között. A zárójelbe tett mondatodra pedig az a válaszom, hogy még a füleid csattognának ha megdugnálak, de erre ne számíts, mert nem vagy az esetem!
    3. És miért?
    4. Miért nem vállaltad be a gyereket, hogy utána örökbe adhasd?
    Válasz a 3. és 4. kérdésre: Ilyen hülye kérdéseket csak az tesz fel aki nem tud különbséget tenni tenni a védekezés és a terhességmegszakítás között, mert ahelyett, hogy éjjel 01:07 órakor szexszel, vagy alvással töltené az idejét, inkább hülyeségeket írogat.

    Válasz az álmatlanságban szenvedő “aggódó” ma hajnali 05:52-kor küldött írására:
    Kispofám! Veled ellentétben én nem szoktam bebaszni még akkor sem ha megiszom egy liter rumot. Ráadásul ezt baráti társaságban szoktam művelni és olyankor nem olvasgatom a hozzád hasonló fórumozók hülye hozzászólásait.
    Arra viszont felhívom a figyelmedet, hogy nem az én szövegértésemmel van baj, hanem valószínűleg Te nem tudod leírni a gondolataidat, ha most letagadod, hogy a tegnap 21:16-kor küldött hozzászólásodban nem volt szó “abortusz törvényről”!
    Emlékeztetlek rá, hogy miközben a vitaindító cikkben és videó-riportban egyetlen szó sem esett abortusz törvényről, Te a tegnap 21:16-kor küldött hozzászólásodat az alábbi mondatokkal zártad:
    “Aki abortusz törvényen töri a fejét, nem árt, ha teszteli az emberek véleményét. Mellé lehet nyúlni, nem kicsit, nagyon.” (Tehát vagy hülye vagy, vagy jellemtelen!!!)

    Válasz “csaba-bavária-gyalog péter” nekem címzett hozzászólásaira:
    Péter! Vegyél be nyugtatót, vagy rúgjál be rendesen ahogy szoktál és akkor el tudod viselni, hogy nincs igazad!

  38. "?!" szerint:

    “balla bianka”!

    A 21:13-kor és 21:15-kor elküldött hozzászólásaiddal magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt.

    Az abortusz ellen kampányoló kormányt támadtad, és nagy okosként azt írtad, hogy: “minden józanul gondolkodó ember látja a problémát, talán csak a politikusok nem.”

    Ezzel a pofátlan állításoddal szemben az az igazság, hogy “a józanul gondolkodó emberek többsége is és a politikusok többsége is látja a problémát”, és csak a kormány minden tevékenységét ellenségesen és rosszhiszeműen kezelő idióták próbálják humánusabb és értelmesebb megoldásként propagálni az abortuszt, mint a nem kívánt terhesség kihordását és az így megszületett gyermekeknek örökbefogadó szülőkhöz való örökbe adást.

    Kérdezem mindenkitől, hogy rendben van-e az, hogy az állatvédelmi törvény a humanitás jegyében előírja, hogy még a vágásra tenyésztett haszonállatokat is úgy kell megölni, hogy a fájdalomérzet megelőzése céljából az állatot el kell kábítani, miközben mindennapos gyakorlat az, hogy az ugyancsak érző emberi magzatokat az abortusz során úgy ölik meg, hogy élve tépik és darabolják szét az anyaméhben?
    Aki ezt nem hisz, az nézze meg az interneten a NÉMA SIKOLY című filmet!

    Szeretném látni, hogy a film megtekintése után akad-e olyan aberrált idióta, aki szerint az abortusz humánusabb és támogatandóbb megoldás, mint a gyermekek örökbe adás céljából történő megszülése!

  39. csaba péter szerint:

    “!?” az a , hogy senki nem kampányol az abortusz mellett csak az a helyzet ,hogy a te vérgőzös agyadba ez csapódik le.
    Pusztán nehányan arra világítottunk rá , hogy farizeus és bűnös dolog egy tragédiát úgy kezelni , hogy a kampányolót a valódi kiváltó ok nem érdekli.
    de hát neked mindegy faszfej

  40. csaba péter szerint:

    “!?” egyébként őszinte részvétem a gyerekeidnek, ők nem tehetnek róla , hogy egy faszfej az apjuk

  41. "?!" szerint:

    Kedves “csaba-bavária-gyalog péter”, Te cukipofa exkommunista őskövület!

    Félreértetted a tegnap 21:34-kor neked címzett mondatomat.
    Én csak azt javasoltam, hogy “rúgjál be rendesen ahogy szoktál és akkor el tudod viselni, hogy nincs igazad!”, de azt nem javasoltam, hogy részegen olyan válaszra sem méltó hülyeségeket írogass, mint amiket ma 00:11-kor írtál.

    A ma 00:23-kor nekem címzett részeg röfögésedre válaszolva pedig annyit jegyzek meg részedre, hogy a gyermekeimnek nincs szükségük egy hozzád hasonló szellemi toprongy részvétnyilvánítására, mert mi kölcsönösen büszkék vagyunk egymásra.
    Ők büszkék rám, én pedig büszke vagyok arra, hogy mindhárman remek emberek, és mert az idősebb fiam és a lányom már a doktori cím tulajdonosa, a fiatalabb fiam pedig 2012-ben lesz a műszaki tudományok doktora.

  42. csaba péter szerint:

    “?!” na hát ezért vagy faszfej

  43. csaba péter szerint:

    ha értelmes gondolatok at hagynál magad után tán még bele is betegednél

  44. kritikus szerint:

    Én azt nem értem, hogy egy ilyen csökönyös, idiótának, mint ?!, hogy lehet 3 ilyen okos gyermeke? Szerintem anyucira ütöttek vagy apuci nagy elvárásai miatt örökre teljesítménykényszerben szenvednek… 🙂
    Azért én a biztonság kedvéért megkérdezném erről a gyereket is, hogy mennyire büszkék az apjukra (persze úgy, hogy ne tudják azt, hogy apuci is láthatja, mert akkor megfelelési vágyból úgyis azt mondják, amit ő elvár) vagy tényleg büszkék apura, mert még nem látták, hogy milyen blődségeket nyilatkozik itt!
    Egy jó tanács ?!-nak: Inkább meg se mutasd nekik, ha nem akarsz persztizsveszteséget szenvedni! 😀

  45. "?!" szerint:

    Kedves “csaba-bavária-gyalog péter”, Te cukipofa exkommunista őskövület!

    Ismét nagyon korán berúgtál és részeg disznóként már ismét csak röfögni tudsz!

    Aludd ki magad Te magát legősibb csepelinek gondoló Csepelre bevándorolt turmix-magyar szabolcsi suttyó, és ne provokálj újabb vitát közöttünk Te bunkócska Te drága!

  46. Princess szerint:

    Kedves ?!

    “…és ne provokálj újabb vitát közöttünk Te bunkócska Te drága!” – Ezt ugye magadra is értetted??? Te provokátorok és félremagyarázások gyöngye!!! 🙂

  47. csaba péter szerint:

    “?!” korai kabócának tippanós a leve.
    és süket hütymérnek halkan türbékel a küpce . ugye ezt érted?

  48. aggódó szerint:

    t. kritikus!
    Ne higgy el, mindent el egy részeges lakáj tahónak!

  49. "?!" szerint:

    Kedves “kritikus”?

    Ha már megszólítottál, akkor javaslom, hogy próbálj meg méltó lenni a választott fedőnevedhez, és ha van annyi eszed, hogy képes vagy kritikusan (és önkritikusan) áttekinteni a fenti hozzászólásokat akkor nézd meg, hogy a hazudozásaikkal és rágalmaikkal valamint címzett megszólításaikkal kik provokálnak itt csökönyösen más fórumozókat!
    Az idiótizmusod ellenére szedd össze magad és a fenti hozzászólások figyelmes elolvasása után a valóságot próbáld leírni!
    (Feltéve, hogy a zavart elméd még alkalmas a valóság felismerésére.)

  50. csaba péter szerint:

    No szóval visszatérve a lényegre 1960 és 1989 között az alaposan kiépített gyermek ellátás , ingyenes egészségügy és teljes foglalkoztatottság stb ellenére folyamatosan csökkent a gyermekvállalás . Ugye?
    Azóta minden rosszabb. Mi indokolná a születések növekedését?
    A család , a vállalt gyereket fel akarja nevelni és ki akarja tanítatni . Ha nem képes rá nem vállalja a nyomort a XXI – ik században .
    Ma max két gyereket lehet úgy felnevelni , hogy ne legyenek hátrányos helyzetűek, anyagi okok miatt.
    Eddig tiszta?
    Az abortusz egy része emiatt van , ez a kisebb sokkal kisebb . A nagyobb a szekszuális szabadosság robbanás szerű áradata okozza , ill ennek következménye és ez a nagyobb .
    Az igazi baj , hogy a közvélemény a család , az intézmények egyszerűen kurvának kezelik elitélik, esetenként a halálba kergetik a megesett lányokat.
    Ez a felfogás mit sem változott kettőszáz éve.
    Emiatt a nem kívánt terhesség letagadása , titkolása , eltüntetése esetenként a leánygyerek életét menti meg.
    De ha nem, általában olyan súlyos a következménye , hogy egyenlő azzal lelkileg.
    Most nem arról a néhányról beszélek akinek az abortusz sport.
    A kampánynak akkor van értelme ha a szerencsétlent nem arra bíztatja , hogy adja örökbe , hanem felajánlja a védelmet az ellátást,az erkölcsi rehabilitációval együtt.
    Ez meg ugye pénzbe kerül. Ingyen nem megy!
    És egyébként mindenképp mi mindannyian fizetjük meg az árát. mint eddig is.

  51. csaba péter szerint:

    Azután meg meg kéne említeni , hogy a gyerek egyedül nem keletkezik .
    a felelőtlen dugásért mindíg van férfi felelős is . Ök meg ugye ?
    Nem a fiúknál kéne kezdeni az abortusz elleni kampányt?

  52. Princess szerint:

    Kedves ?!

    A figyelmes olvasás neked sem erősséged, mint ahogy erre már kitértem egyik hsz-ben, szóval először a saját önkritádat gyakorold!

  53. csaba péter szerint:

    A kampányt így is lehetne kezdeni?
    Figyelem fiúk ! úgy dugjatok felelőtlenül, benyomva , belőve , vagy csak úgy , hogy halált okozó szándékos emberölés is lehet a következménye!
    Aki nem védekezik az potenciális gyilkos! Vigyázz partneredre ! te is ugyanúgy felelős vagy ! Védd meg az életet.

Itt lehet hozzászólni !