Hatalmas magyar kick-box siker: Mórádi ismét megvédte címét Kanadában

Csepel.info

Mórádi Zsolt, a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia versenyzője, harmadmagával, egy rangos meghívásnak eleget téve a hétvégén, a több mint 2000 indulót felvonultató kanadai Quebec Open elnevezésű nyílt világkupán vett részt hatalmas sikerrel.

Az óriási nézősereg mellett az amerikai média is kiemelt figyelemmel kísérte az eseményeket, hiszen az elmúlt két évben a versenysorozat floridai és New England-i állomásán a csepeli Mórádi Zsolt állhatott a dobogó legfelső fokára, magamögé utasítva az amerikaiak profi sztárját, Raymond Daniels-t, és több tengerentúli világklasszist.

Az izgalmakban és látványos megoldásokban bővelkedő gálamérkőzésen Mórádi az elődöntőben a kanadai világbajnokot, majd a döntőben sztárként ünnepelt venezuelai ellenfelét verte simán, ezzel ismételten megvédve címét az amerikai kontinensen.

A Király István VI. Danos nagymester vezette csepeli különítmény az egyetlen meghívott csapat volt Európából, ami jól mutatja a magyar kick-box világhírét és a Halker-KiralyTeam versenyzőinek kiemelkedő tudását. A tornán részt vevő másik két versenyző sem tért haza üres kézzel: Jároszkievicz Krisztián ezüstérmet, míg Gömbös László bronzérmet szerzett az egyéni küzdelmek során. Az esti csapatversenyben is kiélezett viadal zajlott, a 3 csepeli fiatal alkotta Európa Válogatott mindössze egyetlen ponttal maradt alul az amerikai kontinens legjobbjait felvonultató All Stars csapattal szemben, így a hazaiak a csapatkupával vigasztalódhattak az elsöprő magyar egyéni eredmények után.

csepel.info

A fenti beszámolót Róth Dánieltől kaptuk.

2 hozzászólás “Hatalmas magyar kick-box siker: Mórádi ismét megvédte címét Kanadában” bejegyzésre

  1. virág szerint:

    Gratulálok! Szép volt!!

  2. "?!" szerint:

    Szívből gratulálok! Csak így tovább!

Itt lehet hozzászólni !