Vereség a rangadón – Nehéz helyzetbe került a Csepel FC (frissítve!)

Kődobálás, verekedés – Filó Tamást a Csepel FC játékosát megütötte egy csepeli szurkoló

Csepelfc.hu, Csepel.info, NB3.hu, Pepsifoci

Fotók: Csepelfc.hu

A jobb helyzetkihasználás döntött a feszült hangulatú rangadón. “Hatpontos” meccset bukott kell a csapat, amivel a remélt bajnoki cím elúszni látszik.

A mérkőzés 8 perces csúszással kezdődött, miután az egyik háló még a kezdés előtt leszakadt. Az NB3.hu szöveges közvetítését az alábbiakban olvashatják.

A 23. forduló mai mérkőzései:

Jánoshida – Gyula 2-1
KITE Szeged – Szarvas 2-3

Az nb3.hu élő közvetítése:

Tököl – Csepel 1-0

Tököl, 600 néző, vezette: Czékus (Végh, Agócs)

Tököl: Balázs – Farkas, Polgár, Hacker, Váradi, Dévai, Szirtesi, Kosuth, Sipos, Palásti, Kóbor

Csepel: Szendrei – Németh, Haraszkó, Sarnyai, Vejmola, Teplán, Balogh, Miskovicz, Kemény, Horváth, Mojzer

95. perc: Vége a mérkőzésnek. A három pontnak a Tököl örülhet, a Csepel pedig csak magát okolhatja, hogy nem tudta megnyerni a találkozót. Ha a tényleges gólhelyzeteket vesszük figyelembe, akkor túlzás nélkül elmondható, 1-9 az arány a vendégek javára, ilyen helyzetkihasználással azonban még a grundon sem lehet meccset nyerni. A lefújás után a tököliek úgy ünnepelték sikerüket, mintha a bajnoki címet nyerték volna meg, az aranyéremért folytatott versenyfutás egyébként nagy valószínűséggel el is dőlt.

85. perc: Mojzer rázott le szépen több védőt is, majd szépen centerezett, ám a középen érkező friss erő, Barbai gyenge lövését Balázs védte.

83. perc: Az utóbbi öt percben állt a játék, miután a csepeli szurkolók előtt Horváth rúgta fel Váradit, a vendégjátékost pedig egyből letámadták a hazaiak. A nézőtérről ezután sörös doboztól kezdve kődarabig szinte minden berepült, de végül helyre állt a rend. Csendben jegyezzük meg, hogy a csepeliek a szünettel egy piros lapot úsztak meg.

77. perc: Balogh kapta meg második sárgát, és az automatikusan járó pirosat, 10 emberrel a Csepel!

76. perc: Miskovicz helyén Barbai.

74. perc: Polgár helyén Plausin.

67. perc: Rosszul szabadítottak fel a tököli védők, Kemény indult kapu felé, majd egy 20-25 méteres szóló után 6-7 méterről, kisodródva lőtt, Balázs biztosan védett.

61. perc: Polgár kapott egy lapot, miután Mojzer mezét nyújtotta meg alaposan.

55. perc: Sarnyai kapott sárgát egy rossz becsúszás után, a szabadrúgás nem okozott veszélyt.

52. perc: Balogh indítása után Kemény indult meg, lerázott két védőt is, de a tizenhatoson belül hosszan tolta meg a labdát, ami így jó lett volna Mojzernek, aki viszont nagyon fölé lőtt.

50. perc: Balogh kapott sárgát.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

46. perc: Vége a félidőnek. Az első félidő után elmondható, hogy NB III-as szinten is igaz, hogy amelyik csapat meccset akar nyerni, öt-hat helyzetből egyet legalább értékesítenie kell. A Csepel ezt nem tette meg, a Tököl viszont igen, így előnnyel várhatja a fordulást. A meccs leggyengébb láncszeme eddig a játékvezető, aki nem igazán tud felnőni a rangadóhoz. Rossz felfogásban vezeti a mérkőzést, rosszkor nyúl bele a játékba, és több esetben is olyankor nem fújt le szabálytalanságot, amikor akár piros lapot is adhatott volna.

39. perc: Az utóbbi percekben nem alakult ki helyzet.

34. perc: Góóól! Vezet a Tököl. Dévai baloldali szabadrúgása után középen Hacker ugrott a legmagasabbra és a hosszú sarokba fejelt.

31. perc: Az eset utáni szabadrúgást ismét Teplán végezte el, 19 méterről alig tévesztette el a felső sarkot.

29. perc: Horváth tört kapura, Farkas utolsó emberként lerántotta, a bíró pedig sárgát adott neki. A csepeli szurkolók hevesen reklamálták a piros lapot.

26. perc: Újabb Teplán-szabadrúgás, ezúttal jó 22 méterről tekerte el a sorfal fölött a labdát, Balázsi ezúttal is bravúrral hárított, ami után ápolni is kellett, de a tököli kapus folytatni tudja a játékot.

19. perc: Sarnyai 26 méteres, lapos szabadrúgása pattant meg a sorfalon, de Balázsi odaért a sarokra és védeni tudott.

9. perc: A várakozásoknak megfelelően feszült hangulatú a meccs, az imént Horváthot vitte földre Dévai, egy kisebbfajta birkózásnak vetett véget a bíró közöttük.

5. perc: A Csepel uralja a játékot, próbálnak támadást szőni a vendégek, de nem igazán tudnak odaérni a kapu elé.

1. perc: Máris vendéghelyzet. Teplán 25 méteres szabadrúgása mindenki feje fölött elszállt, Balázs kapus bravúrral ért le a bal asóra, és tolta szögletre a labdát. A sarokrúgás után Teplán beadását Sarnyai csúsztatta meg.

1. perc: Elkezdődött a meccs.

csepelfc.hu

Nézőtéri boksz részese volt az ex-kispesti védő

Az utóbbi öt percben állt a játék, miután a csepeli szurkolók előtt Horváth rúgta fel Váradit, a vendégjátékost pedig egyből letámadták a hazaiak. A nézőtérről ezután sörös doboztól kezdve kődarabig szinte minden berepült, de végül helyre állt a rend – írja az nb3.hu a Tököl-Csepel mérkőzés tudósításában. A találkozót a hazaiak nyerték 1-0-ra, így már 10 pont az előnyük a tabellán.

A lelátón további atrocitások is történtek, erről minden valószínűség szerint az egyik érintett, a korábban az élvonalban több NB I-es klubot (Videoton, DVTK, Tatabánya, Honvéd) is megjárt csepeli védő, Filó Tamás számolt be a csepelfc.hu honlapjának fórumában. Ez alapján Filó felesége és gyermeki egy nézőtéri dulakodás közepébe csöppentek, a segítségükre siető játékost pedig egy csepeli szurkoló pofon vágta, de a védő is reagált az atrocitásra.

pepsifoci.hu

Filó Tamás a történtek ellenére is bajnokságot akar nyerni. A játékos levelét az alábbiakban olvashatják.

“Sziasztok!

Filó Tamás vagyok a Csepel FC labdarúgója. Előzetesen elmondanám, hogy soha semmikor nem írtam semmilyen fórumra sem álnéven, sem igazi néven. Viszont ami a mai mérkőzésen történt, amellett nem mehetek el szó nélkül. Először is szeretném minden Csepel szurkolót arról biztosítani, hogy Én nem pénzért, nem levezetni és nem szórakozásból jöttem Csepelre. SZERETNÉK BAJNOKSÁGOT NYERNI, még a mai mérkőzés után is. A mérkőzés utáni történésekre rétérve: Nem tudom ki tudja, de én testnevelő tanárként dolgozom egy pomázi középiskolában és nem vagyok hozzászokva az erőszakhoz! A mai napon nem tudtam részt venni a mérkőzésen 5 sárga lap miatt, ezért megbeszéltem a családommal (a feleségemmel és 2 gyermekemmel), hogy közösen nézzük meg a mérkőzést. Miután véget ért a derbi, a büféből kinézve láttam, hogy a dulakodás közepén ott áll a családom, ezért odamentem csitítani a kedélyeket, amit érzésem szerint a tököli szurkolók segítségével sikerült is véghez vinni. Ezután egy csepeli “szurkoló” arcul csapott, amit a nagyon nehezen viseltem, és lehet, hogy nem megfelelőn reagáltam. Azt gondolom, akinek van gyermeke és ilyen helyzetben mást cselekedett volna, úgy, hogy nem tudja mi van a gyermekeivel, az nem mond igazat. Viszont szeretnék köszönetet mondani azon SZURKOLÓKNAK (Katona Csabi, ” Galambász Úr”) akik az incidens után is mellém álltak!

Szeretném, ha a csepeli szurkolókat nem ezzel a degenerált emberrel azonosítanák, és saját maguk ezt az embert kiközösítenék!!!!!

Sportbaráti tisztelettel: Filó Tamás

9 hozzászólás “Vereség a rangadón – Nehéz helyzetbe került a Csepel FC (frissítve!)” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Csak csendben: A Tököliek nem adták be a licenszet a másodosztályra, így ha bajnokok is lesznek, nem indulhatnak az NB II-ben… Ennek ellenére X-es meccset buktunk…Hajrá Csepel!

  2. grün szerint:

    Pecás!
    Tököl nem tökölt?!
    Könnyű az esélytelenek nyugalmával játszani!!!

  3. ricsi szerint:

    Sajnos, a Tököl játszotta az érettebb focit, nem véletlen nyernek meg minden meccset.
    Profi módon, a testi ütközeteknél kierőszakolták a pontrúgásokat, amiből a gól is született.
    Ne feledjük, a bíró is nb3-as, persze, hogy befújta nekik.
    Hiába a mezőnyfölény és a sok helyzet. Úgy veszítettünk, hogy a kapusunk nem is védett egy valamire valót, mert nem is kellett.
    Most már a 2. helyre kell koncentrálni.
    Tényleg, igaz az a hír, hogy a Tököl nem adott be licencet? Érdekelne egy vezetői reagálás e témában.

    Örömteli volt látni, mennyien kísérték el a csapatot idegenbe: a túlnyomó többség sportszerűen szurkolt.
    Sajnos, a randalírozó arcok a csepeli meccseken is csont részegek.
    Semmi szükség rájuk, ki kéne emelni őket, mert a többi drukkert is velük azonosítja a közvélemény.

  4. csapos szerint:

    Királyerdeinek és sokan másoknak!
    Azért ez némi optimizmusra ad okot: http://csepelfc.gportal.hu/gindex.php?pg=29208188&nid=5923902#commentList

  5. kuku szerint:

    A Tököl jó szereplésének a titka korekt ,tisztességes vezető 14 éve Ő redig a Nagy Béla. Korektséget tanulhatoott volna Töle a Filo és a Veimola is

  6. grün szerint:

    “nem vagyok hozzászokva az erőszakhoz! A mai napon nem tudtam részt venni a mérkőzésen 5 sárga lap miatt”
    No comment!!! 🙂

  7. Gordon szerint:

    Szánalmas hogy egy harmadvonalbeli meccsen is ilyesmi történhet.

    Egymást ütik a csepeliek???

    Van ennél lejjebb?

Itt lehet hozzászólni !