Visszakozott a szerető – Tények-riport

TV2 Tények

Belezavarodott korábbi vallomásába a cigánygyilkosságok koronatanúja, Nyalka Éva. Ő volt a vádlottak főnöke és egyikük szeretője. És őt hívták segítségül, amikor az egyik gyilkosság után sárba ragadt a férfiak autója.

Nyalka Éva tagadta, hogy tudott volna a gyilkosságokról, azt mondta, amikor a nyomozók kihallgatták  mindent félelemből mondott és nem volt önmaga, amikor aláírta a vallomását. A tárgyalás egyébként másfél óra késéssel kezdődött, mert az egyik ügyvéd elkésett.

3 hozzászólás “Visszakozott a szerető – Tények-riport” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Nyalka Éva 😀

  2. zed szerint:

    Ja, és a beceneve Nyafi. 😀 Teljes neve pedig: Fehérné Nyalka Éva Edit, a Perényi 1. rendezvényszervezője. Mellesleg ismeri a debreceni polgármestert. Mint ismeretes Kósát kihallgatták a Balla-gyilkossággal kapcsolatban is, és egy zsarolási ügy kapcsán is előkerült a neve. Gyülekeznek a felhők…

  3. "?!" szerint:

    “zed”!

    Megbízható helyről hallottam, hogy Deme Gábor és Kun Tamás ismer téged is és az egész csepeli mszp-s alapszervezetet! Sőt még apádat és anyádat is!

    A Deme és Kun által elkövetett kettős-gyilkossággal kapcsolatban előkerült a neve Tóth Mihálynak, Orosz Ferencnek, Podolák Györgynek, dr. Avarkeszi Dezsőnek és sok más csepeli mszp-s maffia tagnak. Közöttük neked is.

    Hú, de ciki! Gyülekeznek a felhők rendesen a fejetek felett!

Itt lehet hozzászólni !