A Fasang Árpád Zeneiskola a “Budapest legeredményesebb zeneiskolája” cím méltó tulajdonosa

Csepel.info

P. Kozma Anikó,  Kovács Kapolcs, Scheuring Kata, Bene Vivien, Tóth Enikő, Novák Csilla, Orbán Boglárka, Steinbach Szilvia, Romos Zsolt és Nagy Noémi

2011. február 19-20-án a VI. kerületi E10 Közösségi Házban került megrendezésre a IV. Bántai Vilmos Budapesti Fuvolaverseny, ahol a csepeli Fasang Árpád Zeneiskola öt növendéke vett részt.

A versengő zeneiskolák közül a Fasang nyerte el a „Budapest legeredményesebb zeneiskolája” címet, hiszen minden induló növendéke helyezést ért el saját korcsoportjában. A szigorú zsűri értékelése szerint a 114 induló közül a legkimagaslóbb teljesítményt Scheuring Kata nyújtotta.

A legsikeresebb felkészítő tanári díjat Orbán Boglárka kapta meg, akinek három növendéke lett első díjas. Kitűnő felkészítő munkát végzett Romos Zsolt és Nagy Noémi, és a sikerekhez hozzájárult a zongorakísérő, P. Kozma Anikó is.

A versenyt követően a Tóth Aladár Zeneiskola Fodor-termében, népes közönség előtt, a verseny győztesei, Bene Vivien, Novák Csilla és Scheuring Kata adtak nagy sikerű gálakoncertet.

Eredmények:

I. korcsoport

I. helyezés: Bene Vivien Nikolett, felkészító tanára: Orbán Boglárka

III. korcsoport

I. helyezés: Novák Csilla, felkészító tanára: Orbán Boglárka

IV. korcsoport

II. helyezés: Kovács Előd Kapolcs, felkészító tanára: Nagy Noémi

V. korcsoport

II. helyezés:  Tóth Enikő, felkészítő tanára: Romos Zsolt

III. helyezés: Steinbach Szilvia, felkészítő tanára: Orbán Boglárka

VI. korcsoport

I. helyezés: Scheuring Kata, felkészító tanára: Orbán Boglárka

csepel.info

A beszámolót P. Kozma Anikótól kaptuk.

Egy hozzászólás “A Fasang Árpád Zeneiskola a “Budapest legeredményesebb zeneiskolája” cím méltó tulajdonosa” bejegyzésre

  1. csaba péter szerint:

    Ezért lett kinyírva.

Itt lehet hozzászólni !