Igazi dráma volt

Csepelfc.hu, NB3.hu, Csepel.info

Kép a mérkőzésről

Az elmúlt pár forduló gyengélkedései után meglepően sima győzelmet aratott szombaton a Csepel a Szolnoki Spartacus elleni meccsén.

Nagy Zoltán vezetőedző így értékelt a 6-2-es győzelem után: Mindenki tudja, hogy milyen feszültséggel készültünk erre a mérkőzésre. Ennek megfelelően igazi dráma volt a meccs: az első félidő maga volt a pokol, a második félidőben viszont a mennybe mentünk. Számítottam rá, hogy görcsösek, feszültek leszünk, és csak egy gól tudja majd feloldani ezt a feszültséget. A második félidő végre meghozta ezt az élményt, és azután a játékosaim kiszórták magukból még azt is, ami a Szabadkígyós elleni második félidőben maradt bennük.

Ha ezen az úton tudnánk tovább menni, az lenne a jó. Kértem a játékosokat, hogy innentől mindig csak a soron következő mérkőzésre koncentráljanak, ne gondolkozzunk előre, az előttünk álló feladatra összpontosítsunk.

A mai meccsen a szél szerepe is meghatározó volt, szerettünk volna mi kezdeni hátszéllel, de a szerencse nem nekünk kedvezett. A második félidőben viszont nagyszerűen kihasználtuk az ebből adódó előnyt.

Örülök a második félidei játéknak, annak, hogy 3-1 után a csapat végre felszabadultan focizott. Több játékos teljesítménye javuló tendenciát mutat, de még mindig sokan nem hozzák a legjobb formájukat. – zárta a csapat hivatalos honlapjának adott interjúját a szakember.

csepelfc.hu

Az NB3.hu tájékoztatása szerint a csepeli győzelem ellenére a tabellát továbbra is a Tököl vezeti, mely a hétvégén simán verte a Szarvast.

Itt lehet hozzászólni !