Fekvőrendőrt mindenhova!

Bubus, Csepel.info

 

Fekvőrendőr

Megosztja a figyelmet

Talán egy kicsit félreérthették a csepeliek közbiztonság és közlekedés-biztonság iránti vágyait a kerület vezetői, mert rendőrök helyett fekvőrendőrök kerültek a kerület tucatnyi útkereszteződéséhez – írta Bubus lapunkhoz küldött képes üzenetében.

Fórumozónk szerint a fekvőrendőrök jelentős része tökéletesen értelmetlen helyre került, van olyan, amelyik kifejezetten növeli a közlekedési kockázatot azzal, hogy a mellékútra bekanyarodók csökkentik a sebességüket, figyelmüket pedig eltereli a bukkanó. Ráadásul az érintett utak jelentős részénél útfelújításra, a kátyúk eltüntetésére jobban megérte volna elkölteni ezt a pénzt. A kátyúk azonban maradtak. Ha kint van a tábla, miért kell még fekvőrendőr is, miért nem értelmesebb dolgokra költik a pénzt? – teszi fel a költői kérdést olvasónk, melyre mi is kíváncsiak lennénk.

Fekvőrendőr

Fekvőrendőr

Fekvőrendőr

Fekvőrendőr

Fekvőrendőr

Fekvőrendőrrel szemező, kátyú szélén ülő, vajas kenyeret majszoló döglött galamb

Fekvőrendőr

Hamarosan kidőlnek a karók?

16 hozzászólás “Fekvőrendőrt mindenhova!” bejegyzésre

  1. p3tik3 szerint:

    Ez az egyik kedvencem: a sötétben is jól látható változat.
    A temető előttit meg is ettem… 🙁

  2. Csaba szerint:

    Agyatlan idióták, akik kirakták most ezt a sok fekvőrendőrt! Súlyosan balesetveszélyes szerintem egy csomó helyen, pl. főutak bekötésénél.

    Gratulálok Tóth Mihály!

  3. Bubus szerint:

    Be kell vallanom, volt egy olyan fekvőrendőr, amire szerintem szükség volt. Na de ennyire? Pénzpocséklás. Még akkor se lehetne megérteni, ha jók volnának az utak.

  4. Nándi szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet!!!

  5. munkásököl szerint:

    A hab a tortán, hogy a Kölcsey u.-Erdősor u.-Kossuth L. u.-Völgy u. közti területen egyirányúsítani akarják az utcákat. Végre csináltak néhány legális parkolóhelyet az illegálisak helyén, de itt akár pontot is lehetett volna tenni ennek az egésznek a végére. Ez a fekvőrendőrösdi is nevetséges. Mert ha már így akarom lelassítani a lakótelepen közlekedő autókat, akkor nem a főútvonal sarkától fél méterre helyezem el őket… Ennél balesetveszélyesebben nem lehetett volna megoldani, azt hiszem.

    Ráadásul már megint a buhera: inkább öntötték volna ki aszfaltból a fekvőrendőrt, és festették volna be mondjuk sárgára, mint ez a hülye térköves megoldás. Fél év múlva lehet szemlélteni az iskolásoknak a röghegységek képződését, olyan össze-vissza fognak állni a kövek.

    Tanuljuk már meg egyszer s mindenkorra, hogy bicikliutat, fekvőrendőrt, buszmegállót NEM térkőből kell építeni. A buszmegállók esetében úgy 20 év alatt az aszfalt és a térkő után végre eljutott oda pesti evolúció, hogy betont használjunk. Ideje lenne a másik két témában is fejlődni végre.

  6. Földhözragadva szerint:

    Sajna(?) a legtöbb fekvőrendört az ott lakók követelik…Én inkább a vascsövet ajánlanám. Azzal kéne fejbe vágni azon kedves autóstársaimat akik pl. a Kolozsvári úti suli előtt (3db fekvőrendőr!!!) reggel a gyerekek között cikázva-dudálva szeretnének a főúton lévő dugó elöl elügyeskedni. Áh, a sötétség párt és parttalan…:(

  7. Kovács Ernő szerint:

    Fekvőrendőrt mindenhova! A rohamkocsira is?

  8. irci szerint:

    A fekvőrendőr eltakarja az eszetlen költekezést.

  9. atata szerint:

    A fekvő rendőr előnyei:
    1 nincs családja akit így vagy úgy el kell tartson
    1/a így csak egyszeri a befektetés
    1/b kitinpáncélra, könnygázra nem költ
    1/c nem lehet és nem kell megvesztegetni, sőt túlóra pénzt sem kell neki fizetni
    1/d nem köt bele a Hír TV, hogy hol az azonosítója
    1/e manapság ahogy a fentiekből kiveszem nincs létszám hiány
    1/f ha kárt okoz nem kel elbocsájtani az állományból

    2 viszont a haveroknak jó sok pénzt lehet kifizetni a “munkavégzésért”
    2/a a fekvőrendőrt meg kell tervezni
    2/b a fekvőrendőrt jóvá kell hagyatni
    2/c meg kell csinálni, ráadásul egységnyi fekvőrendőr sokszorosába kerül néhány szaros kátyúnnak.

    A kátyúkról csak annyit hogy hiába toldják-fodják minden évben adott úton ismerős kátyúkat van szerencsénk üdvözölni. Szerintem, kátyú dugaszoló versenyt kéne hirdetni és akinek dugítása három telet kibír azt alernatív Kossuth-( később demszky)díjra ajánlom jelölni.

  10. p3tik3 szerint:

    demszkáj módszer 2.0: fekvőrendőrt minden kátyúra!!! 😉

    (az 1.0 a “takarjuk le fémlappal” volt)

  11. Erik szerint:

    szabadság utcain ma átverettem vagy 50 el,elmennek a pics….. a tisztelt polgármesteri hivatalba.Utakat meg biztonságos keresztezödéseket kell csinálni nem ugratot az utba.

  12. badala szerint:

    A pláza területén eltüntek a fekvőrendőrők !!
    Boldogok a terepjáró tulajok stb.

  13. lldi szerint:

    Aki ezekre ki adta az engedélyeket,az egyáltalán tisztában volt vele mire is adja ki? Hát nem hiszem! Talán próbálta volna ki,mielőtt engedélyt adott ezekre a fekvő rendőrökre. A főútvonalról lekanyarodik az ember ha le is lassít 30-ra akkor is szinte felborul a kocsival,ha meg már tudja,hogy ott van akkor szinte megáll kanyarodás előtt a kereszteződésnél,hogy ne menjen szét autója futóműve és ne boruljon fel,de így majd a háta mögött érkező aki menne egyenesen tovább az fog hátulról belemenni,vagy,ha megtud állni akkor dudál meg anyázás meg stb…..
    Remek engedélyeztetés,de itt már semmin nem lehet csodálkozni!!!!

  14. lolka szerint:

    Én eddig ugy tudtam a KÖZLEKEDÉSI REND SZABÁJOK-at szabványosan elkészített és kihelyezett táblák közlik a közlekedésben résztvevökkel!
    Evvel az erövel gumiköteleket is feszithetnének ki a kritikus utszakaszokra, vagy a kátyukat ott kell hagyni az utakon és majd az lassitja a forgalmat!
    A ” fekvőrendőr” egy sunyi,allatomos,megbuvó, és észrevétlenül kárt okozó valami. Ílyen volt talán az őtvenesévekben a nádpálca, némelyek agyilag eddig jutottak- “F E K V Ő R E N D Ő R” és akkor levan a gond mindenről!

  15. badala szerint:

    Akinek gyermekét ért már baleset az miként vélakedik erröl a politikai sikra terelődő fórumról ??

  16. És én csak azt veszem észre, hogy a fidesesek ebbe a kérdésbe nagyokat kullantanak, az mszp meg kedvére lépcsőket varázsol a csepeli utakra, félelmetes mi van itt Csepelen, egyszerűen az agyam eldobom!Tud valaki eladó lakásokat, esetleg kisebb eladó házakat messze Csepeltől? 🙂

Itt lehet hozzászólni !