Filó Tamás a Csepel FC játékosa

Csepelfc.hu

Filó Tamás (balra) – Fotó: Mirkó István, Nemzeti Sport, 2007.

A több éves NB I-es tapasztalattal rendelkező rutinos játékos a bajnoki rivális Tököltől érkezett, tavasszal már a mi védelmünket erősíti!

Jövő héten újabb erősítés várható, hiszen már a Csepel keretével edz egy tehetséges fiatal csatár, akit valószínűleg kölcsön veszünk NB II-es csapatától.

Filó Tamás 30 éves hátvéd. 1999-ben még a III. Kerület játékosa volt, majd megfordult Székesfehérváron, Diósgyőrben, a BKV Előrénél és Dabason is, majd a Tatabánya és a Bp. Honvéd színeiben éveket töltött az magyar első osztályban. 2009-ben Tökölre szerződött, ahol a csapat legjobbjaként tartották számon, hiszen nem csak a védelem oszlopa volt, de az ellenfél kapuja előtt is sikeres. Az előzőben 5, az idei szezonban már 7 gót szerzett, és két kupameccsen is betalált.

csepelfc.hu

Egy hozzászólás “Filó Tamás a Csepel FC játékosa” bejegyzésre

  1. fülöpke szerint:

    Játszott már nálunk is, ha jól emlékszem a Döme edzősége alatt. Kemény védő, aki az ellenfél kapuja előtt sem jön zavarba.
    Akkortájt volt utoljára NB 1-re esélyes csapatunk. A pénztelenség miatt a klub megszünt, a játékosok nagy része azonban évekig az első osztányban szerepelt, különböző csapatokban.
    Kétségtelenül erősítés: más kérdés, önkormányzati támogatás nélkül van-e fedezet a feljebb lépésre?

Itt lehet hozzászólni !