Lerobbant buszok Csepelen

Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint ma délelőtt lerobbant egy 148-as busz a járat Hollandi út nevű megállójában (lásd fenti kép).

Tegnap – szintén délelőtt – egy 35-ös járatszámú Ikarus 412-es alacsony padlós városi szóló autóbusz vált mozgásképtelenné a Kossuth Lajos utcában (lásd lenti kép).

Mindkét busz motorja működött, ezért valami egyéb ok miatt következhetett be a meghibásodás.

csepel.info

12 hozzászólás “Lerobbant buszok Csepelen” bejegyzésre

  1. Bogi szerint:

    Tegnap a 148-nak esett ki az ajtaja a Szent István úton a kis postánál.
    Szerencsére a megállóban történt nem menet közben. : (

  2. donquijote szerint:

    A 152-es is finoman fogalmazva A.S.-tűrés (ahogy sikerül) szerint közlekedik reggelente :), jönnek a kemény fagyok lassan már abból lesz hír, ha egy végigbír legalább egy kört .

  3. Jeniszej szerint:

    Rendkívül baleset veszélyesek a Csepelen közlekedő buszok

  4. Gordon szerint:

    Az elvtársak itt hagyták az új vezetésnek a “világvárost'”, vagyis a nagy rakás x.rt.

  5. bebi szerint:

    Én ezt nem is értem, hogy lehet, hiszen Szilárd már jelezte a főváros vezetése felé a problémát! (?) Lehet, hogy nyomatékosabban kellene jeleznie? Hmmm….

  6. Gordon szerint:

    Milyen problémát? Hogy az elvtársak szétlopták a bkv-t, és le kellene cserélni legalább 1000 db buszt?

    Ezt mindenki tudja.

  7. coke88 szerint:

    Véleményem szerintem hogy narancsligetek sem nőnek a Duna parton kormány váltás véged úgy pár hónap alatt senki ne várjon csodát hiába van új vezetéstől szarból várat építeni igenis lehet de az nem fog sokáig egyben lenni itt most tudatosan kel épitkezni ezért itt még 1-2-3 évig ugyan ez fog menni a buszok elromlanak a sínek eltörnek a táblák elltünek az ablakok karcosak lesszenek , a mai jármű flotta 80% csere érett ami a forrás hiány a “válság” és tender-szerzödéskötés-gyártás-lesszállítás miatt nem rövid idő!!
    Most a jó menetredel ill utasbarát lépésekkel lehet egyenlőre operálni pl: fűteni azokat a rohadt hideg buszokat amelyek alkalmasak rá!!!
    Hajrá szigetország !! hajrá lilák!!

  8. csapos szerint:

    November 8-án György István főpolgármester-helyetteshez fordult a mutyibányász BKV ügyben a csepel.info értesülése szerint. ( http://csepel.info/?p=11524 ) Duma az van a mutyibányász részéről. Intézkedés, eredmény = NULLA.

    Egyáltalán, kapott már valamilyen választ a mutyibányász, vagy már a fideszes kollégái is kiismerték?

    Milyen értesülése van erről a csepel.infónak?

  9. laca62 szerint:

    Csak Csepelen szar a BKV buszközlekedés,pedig a fővároshoz tartozik!!
    Tarlós úr remélem igyekszik intézni a fővárosiak biztonságos utaztatása érdekében,jó lenne ,ha jövőre már biztonságos buszok járnának!!!!!!Ne szívassák fel a Csepelieket!!!!

  10. Gordon szerint:

    Persze “csak Csepelen xar”.

    A helyzet azonban az hogy ez a cég jelenleg egy romhalmaz. Szétlopták, tönkretették.

    Kb. 1000 buszt le kellene cserélni, ott van az m4 nevű elmebeteg beruházás (Demszky és a fővárosi mszpszdsz lázálma), aminek a végét senki sem látja.

    Le kellene cserélni a meglévő metrószerelvényeket, vita van az franciákkal a megrendelt szerelvények miatt, a trolik alján ki lehet látni, a hév szerelvények idősebbek azoknál akik vezetik őket stb, stb.

    Problémahegyek ezek bizony – százmilliárdos problémahegyek miközben a város a csőd szélén, az ország a csőd szélén.

    Butaság ezt a problémahegyet azzal elintézni, hogy “Csak Csepelen szar a BKV buszközlekedés,pedig a fővároshoz tartozik!!”

    Megjegyzem: azt nem az elvtársak akarták – az ötvenes években és a ’90-es években – hogy mindenáron a fővároshoz tartozzunk?

    Jó néhány Pest megyei település, vagy közepes méretű vidéki város előttünk jár jelenleg.

  11. csapos szerint:

    Kedves Gordon!
    Indíts függetlenségi, elszakadási mozgalmat. Csepel legyen újra független szabad magyar királyi falu. (Nép)szavazzunk róla! Ugyan, tedd már meg azt a szívességet a Fidesznek, hogy az élére állsz a mozgalomnak. Lelkiszemeim előtt látom, amint a mutyibányász Németh Szilárd elszakad a talpig tökéletes Tarlóstól. Esetleg Tarlós a gerincút után ígér nekünk egy derékutat (megépítése ránkférne!).
    Szabad a pálya! Hajrá, Gordon!!!

  12. Gordon szerint:

    Nem az elszakadási mozgalom szükségességéről beszéltem, hanem arról hogy mit képviseltek anno az elvtársak. Demszkí fűt és fát ígért (előbbi ugyan lett volna ha az szdsz-en múlik, igaz a tekerős, amiből nem kérünk) a leszakadjunk vs. ne szakadjunk le kampányban.

    Szinte SEMMI nem valósult meg belőle, vagy nem úgy ahogy ígérték. Ezek a tények.

    Szégyen hogy “világváros” létünkre így kell kinéznie Csepel egyes részeinek. Nehéz helyzetben van a jelenlegi vezetés, mert egy romhalmazt örökölt a “szakértők”-től.

Itt lehet hozzászólni !