Orbán a csepeliek mögé állt

Hírextra

A polgármester a Csepel SC tulajdoni lapját mutatja a Csepp TV-nek

Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány támogatja a csepeli sportélet helyreállítását, ha a XXI. kerületi klub ingatlanvagyonának helyzetét sikerül rendezni.

Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere kedden sajtótájékoztatón számolt be a megállapodásról, s hozzátette: a jelenleg egy alapítvány által irányított egyesületnek állami vagy önkormányzati kézbe kell kerülnie ahhoz, hogy a kormány támogatását igénybe tudja venni.

Németh azt is elmondta, az önkormányzat döntött arról, hogy három évig változtatási tilalmat rendel el a Csepel SC ingatlanjaira, továbbá csak sportcélú fejlesztésekhez járul hozzá ezeken a területeken.

“Az előző testület regnálása alatt a Csepel SC Alapítvány 42 millió forintos önkormányzati támogatásban részesült évente, holott korábban 62 milliárdos befektetésről beszéltek, miközben engem, mint sporttanácsnokot vádoltak az utóbbi akadályozásával – fogalmazott a polgármester.

– Kérdem én, miért kell a több tízmillió forintos, közpénzből adott segítség, ha több tízmilliárdos beruházást terveznek?”

Németh bejelentette, hogy a kerület vezetése megvonta a támogatást az alapítványtól, mert ahogy fogalmazott, amíg ő a polgármester, “addig az alapítvány nem fog közpénzeket zsebre tenni.”

“2004-ben Podolák György, MSZP-s polgármester felajánlotta az akkorra már jelentős, közel 1,5 milliárd forintos adósságot felhalmozott csepeli klub ingatlanjait az önkormányzatnak – emlékeztetett Németh. – A kerületi vezetés ezeket nem vette át, de átadta egy offshore hátterű cégnek, a Cs-Sziget Investment Kft.-nek. A cég vezetői létrehoztak egy alapítványt, amelynek elnöke Podolák úr lett, de érdekesnek tartom, hogy az alapítói jogokat első és másodfokon sem jegyezték be, aztán valahogy mégis sikerült megoldaniuk ezt a problémát.”

A polgármester elmondta, az alapítvány a Csepel SC utódegyesületeinek bérleti díját duplájára emelte, de számára egyértelmű, hogy a megmaradt ingatlanokon – Béke téri sportpálya, kajak-kenu és evezős telep – nem sportcélú beruházásokat akartak végrehajtani. Az egyik területre ráadásul Németh elmondása szerint nyolcmillió eurós jelzálogjog van bejegyezve az egyik kereskedelmi bank javára.

“Ezzel a jelzálog-bejegyzéssel kapcsolatban az ügyészséghez fogok fordulni, számomra ugyanis teljességgel érthetetlen, hogy erre miért volt szükség” – fogalmazott a kerületi vezető.

Németh mindehhez hozzátette, tárgyalásokat kezdeményez a Csepel SC Alapítvánnyal, hogy az ingatlanok minél előbb önkormányzati vagy állami kézbe kerülhessenek, és megkaphassák a miniszterelnök és a kormány által ígért támogatást.

Forrás: MTI, Hírextra

57 hozzászólás “Orbán a csepeliek mögé állt” bejegyzésre

  1. csepeldrukker szerint:

    Németh úr mást is mondott a Nemzeti Sport szerint:
    “A polgármester a kerület lehetőségeit és adottságait figyelembe véve megvalósítandó sportkoncepciójában az iskolai, az utánpótlás-, a szabadidős és a parasportok támogatását emelte ki. Mint elmondta: az önkormányzati hátterű versenysportok támogatásának jelenleg nincs realitása.”
    Ha jól értem, akkor például az NB I-es röplabdások vagy a remélhetőleg NB II-be visszajutó focisták nem számíthatnak támogatásra. Szomorú lenne, mert versenysport nélkül nincs hatékony utánpótlás-nevelés sem.

  2. Nemmondomeg szerint:

    Egy kicsit hiányolom a 20 éve megígért uszodát, de csak egy kicsit…. Miért kell nekem városokon átutaznom, hogy egyszer egyszer úszhassak ? Nem találnának rá befektetőt ? Nem lenne rá igény Csepelen ? 😀

  3. Csaba Péter szerint:

    Hát igen !
    Valóban itt az idő!
    Személy szerint a Magyar Evezés ezen belül a Csepel Evezős Egyesület elkötelezett híve és szponzora vagyok .
    A Szécsényi alapította Magyar Evezőssport A Csepeli evezés nélkül nem nemzetközi tényező .
    Ennek megóvása Csepeli és országos ügy .
    “pénzt , paripát , fegyvert “nem sajnálva ami tőlem telik és fiamtól Csaba Zoltántól
    megtesszük de egyedül semmik vagyunk ,bármit teszünk kevés . Kell a segítség , és természetesen pártsemlegesen . A Magyar Evezés története egyben a Csepeli evezés története . Bárki aki segít a “Csepel ” hírnevét segíti

  4. Pecás szerint:

    Szívügyemnek tekintve talán az összes csepeli sportágat, örülök a hírnek!”Nemmondommeg”-nek üzenem:2012-re már lessz uszoda, amennyiben minden jól megy, ezt N.Sz, is megígérte!A csepeli Evezősök pédamutató munkát végeznek,jó helyre megy a támogatásod Péter!Reméljük ez majd kiegészül némi önkormányzati támogatással is! A Csepel SC Alapítvány offshore lovagjai meg jó volna, ha végre belátnák: amire eddig egyetlen fillért sem áldoztak,abból most már ne is akarjanak részt kapni!!Próbálkozzanak máshol!Lehet elhúzni a fenébe!!Hajrá Csepel SC!!

  5. "*" szerint:

    Na, ez egy remek hír, hogy Orbán a csepeli sport mögé állt, látjuk mi lesz azokkal, akiket a védelmébe vesz, pl. magánnyugdíjpénztárak. Úgy fog eltűnni a csepeli versenysport a mindennapjainkból, mint ahogy a nyugdíj-megtakarítások tűnnek el a számláinkról.

    És bizony, szó szerint ezt mondta ma Németh Szilárd: “az önkormányzati hátterű versenysportok támogatásának jelenleg nincs realitása.”

  6. értetlen szerint:

    A versenysport a kajak-kenu, a birkózás, és más olimpiai sportágak is, amelyeknek nagy hagyománya van Csepelen. Ezeket sem nem támogatja majd az önkormányzat? Na ne vicceljünk már!!!

  7. Öreg halász szerint:

    Vöröscsillag, ahogy ti eltűntök, és lehet látni, mi van a Csepel SC mögött, úgy válik megmenthetővé is. Most a nagy tejfehér köd van a Csepel SC helyén. Azt se mondja meg senki, hogy mire költöttek/költenek pénzt.

  8. Narancsvírus szerint:

    Szilárd, ne nézd hülyének a többieket! Akarod az NBII-őt, vagy nem? Van egy gyanúm, te nem sokáig leszel polgármester!

  9. Schneider Ádám szerint:

    “Orbán a csepeliek mögé állt”
    akkor megkétném, hogy tegye vissza a pénztárcámat a szbembe a nyugdíjammal együtt.

  10. Narancsvírus szerint:

    Orbán Oroszországra mosolyog
    http://kephost.hu/share-78BD_4CF537DC.html
    http://index.hu/kulfold/2010/11/30/orba … _mosolyog/
    Bikini – Fagyi

  11. vermes szerint:

    Ernőke, ezzel az előbbi beírásoddal mit akarsz kifejezni? Komolyan érdekelne.

  12. ricsi szerint:

    Ernő szerint a Polgármester munkáját egy dolog minősíti: fenntart-e az önkormányzat egy nb2-es futballcsapatot?
    A kérdés az, hogy esetleges befektetők megjelenése esetén van-e fogadó készség a helyi előljárók részéről.

    Nem akarok senkit elkeseríteni, de az első- másodosztályú fociklubok tőkkerős támogatók nélkül, kizárólagos önkormányzati támogatásból máshol sincsenek.

  13. futó szerint:

    TUDTÁTOK, HOGY AZ mszp-ÉS takács k. BELÉPŐT AKAR SZEDNI A STADIONBA BELÉPŐKTŐL MÁR A KÜLSŐ KAPUNÁL, A CSAK SÉTÁLNI SZÁNDÉKOZÓTÓL IS?
    MÁR A TÁBLA IS KINN VAN.

  14. Manitu szerint:

    Egyetértek azokkal, akik szerint először is tiszta vizet kell önteni a pohárba:

    1. Mi van a 800 millió eurós hitellel, mekkorára növekedett, mira költötték?
    2. Mekkora további eladósodottsága, kifizetetlen számlái vannak az alapítványnak?
    3. Ki van az offshore-cégek mögött? Orosz Ferenc? Tóth Mihály? Podolák? Avarkeszi? Szenteczky? Borka-Szász? Gyurcsány? Lópici Gáspár?

    A kritikusoknak: adtok-e pénzt a gyereknek, ha olyan klubba megy, ahol nem tudni, hogy mit csinálnak, mert senki sincs, aki megmondaná? Szülőként biztosan nem! Most akkor mit vártok egy önkormányzattól?

  15. nagyapó szerint:

    A komcsik fújják a vuvuzelát.
    Verescsillag, meg snejderfáni nyugodtan maradjanak a magánnyugdíj pénztárban, hadd legyen továbbra is pénzük a szoci ejtőernyősöknek (4,5 % üzemeltetési ktség, stb)
    Apropó Járai jól befűtött a devizahiteleseknek, meg az ország többi lakosának.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Pecás szerint:

    Ernőke…nem csak a futballcsapat létezik csepelen, bármennyire is beszűkülten látsz a szemüveged mögül!!!
    Futónak: nem Takács szedi majd a belépőt,hanem az Alapítvány, illetve a futball utánpótlás vezetője, A.Józsi az, aki pénzt szed a behajtásért.Napi 300 ft.Igaz, Józsi legalább pénzt tett az utánpótlásba, azt ne feledjük!Mondjuk az is igaz, hogy a futballhoz nem sokat ért….Érdekes ez a helyzet is,mint sok minden más a csepeli sport körül!

  17. értetlen szerint:

    A belső parkolásért kell fizetni, és nem Takács szedi, de mindegy. Az a baj, hogy a párthívők mindenhez értenek, és mindenről határozott véleményük van. Persze sokkal egyszerűbb a Párt álláspontját szajkózni a megfelelő kulcsszavakkal, mint utánajárni a dolgoknak, vagy csendben maradni, amikor olyanról van szó, amiről nincsenek információink.

  18. csapos szerint:

    Mutyibányai Németh Szilárd jódolgában már mem tudja, hol él. A csepel info cikkében ezt mondja: “Németh bejelentette, hogy …2004-ben Podolák György, MSZP-s polgármester felajánlotta az akkorra már jelentős, közel 1,5 milliárd forintos adósságot felhalmozott csepeli klub ingatlanjait az önkormányzatnak.”
    Szóljon már valaki ennek a hómadárnak, hogy 2004-ben az volta a polgármester, aki őt a választásokon újra és újra lemosta a (nemcsak a Csepel SC) pályáról.

    Mutyibányainak és az infónak egyaránt gratulálnak az ivóból.

  19. Gordon szerint:

    De mitől “mutyibányai” ha egyszer az elvtársak vannak a sitten? (Hunvald, Hagyó, Deme, Zusi)

  20. értetlen szerint:

    Amúgy ez a cím is annyira gáz. Olyan tekintélyelvűséget sugalló, vagy hogy is mondjam. Értitek. Mi az hogy Orbán a csepeliek mögé állt??? Áhh…

  21. Öreg halász szerint:

    Csapos elvtárs, talán előbb vissza kellene tenni az ellopott milliárdokat, leülni a jól megérdemelt börtönbüntetést, aztán lehet szidni másokat.

  22. panelproli szerint:

    Az ingatlant vissza az önkormányzat tulajdonába, akik pedig jelzáloghitelt vettek fel a sporttelepre, a céges és magán vagyonukból fizessék vissza azt.+ hűtlen kezelés stb. gyanúval az Önk. tegye meg a jogi lépéseket.

  23. szigetország szerint:

    Igen, bizony, előbb tessék visszaadni az ellopott pénzt, ücsörögni egy kicsit a börtönben, és utána is kussban lenni. Hagyó, cusi, hunvald, deme és bűntársai ugyanolyen tele pofával bizonygatták becsületességüket, mint Podolák, Avarkeszi, Tóth Misi, Borka-Szász, mígnem kattant a bilincs.
    Na, ettől féltek ti, gazemberek! Emberetekre akadtatok!

  24. TI szerint:

    Vöröscsillagos rablóbanda! Még ti huhogtok? Hát nem sül le a képetekről a bőr? A rács mögül majd másképp látjátok a világot!

  25. roberto szerint:

    Hölgyeim és Uraim!

    A Csepel SC sporttelepre a behajtásért az a biztonsági cég szedi a belépőt, akit megbíztak ezzel a munkával. Sem Takácsnak sem pedig Ambrus Józsinak köze nincs hozzá. Akik ott sportolnak ingyen behajthatnak. akiknek fizetniük kell azok inkább szurkolók, szülők, és olyanok, akik zárt helyen szeretnének parkolni, nem az utcán akarják hagyni az autójukat, vagy éppen lusták a kapu előtti parkolóból besétálni. Az aki be akar sétálni megteheti ingyen, az nem kerül pénzbe, senkinek sem. Némethet megértem, hogy a jelenlegi alapítványt nem akarja támogatni, hiszen akkor sohasem tudná kiűzni őket a sporttelepről. Az egésszel az lesz a probléma, hogy nem lesz egyszerű őket kitenni onnan, mert vagy horror összeget fognak kérni amit kifizet az önkormányzat, vagy visszaszerzi jogi úton Németh a sporttelepet, de az isten tudja meddig fog tartani, és hát közben minden tönkremegy. Nem írigylem most őt. Az önkormányzatnak pedig ne szám szerint nyújtson támogatást, hanem segítsen olyan szponzorok felkutatásában akik tudnak segíteni egy NBII-es vagy NBIII-as csapat fenntartásában. Lásd Viktort és a Vidit. Visszatérve a biztonsági cég vezetője full fideszes, és az is volt mindig, ezt pedig nálam jobban nem tudhatja senki. Tehát ennek nincs köze a politikához. Nyilván ennek az illetékes urak utána tudnak könnyen nézni.

  26. Csaba Péter szerint:

    Azt ugyan nem tudhatom , hogy ki mióta érzi magát csepelinek?
    Jómagam 1965 óta a CSEPEL SC tagja vagyok .

    Az itt hozzászólók egy része valószínűleg még a hírét sem hallották Csepel sportjának amikor már az én korosztályom apámék után saját kezükkel építették , és építik ha kell egyedül is!

    Nekünk Csepel sportjának fenntartásához nem pofázásra , hanem érdemi részvételre van szükség!

    Elő a farbával anonim barátaim , ki akar tenni érte !?

    Felajánlásokat kérek , nem dumát!

    Aki Magyar és pláne Csepeli most mutassa meg mire hajlandó és képes .
    Segítsük a Polgármestert

    Én vállalva múltam minden elemét, azt mondom aki tesz Csepel sportjáért a barátom , aki meg csak pofázik és kommunistázik az nem közénk való .

    Van mit tenni !

    Csepel sportja míndíg világszínvonal volt , annak is kell maradnia.
    Ha kell pénzzel ha kell munkával tegyünk érte.

  27. Gordon szerint:

    Az elvtársak szétlopták és legatyásították ezt a klubbot. Hát valóban ne pofázzanak. Csaba is tegyen magára szájzárat.

  28. Csaba Péter szerint:

    Miért te ki vagy ?

  29. Csaba Péter szerint:

    Én vállalom magam !
    Te meg egy szarházi szélsőséges lehetsz csak.

  30. Csaba Péter szerint:

    Biztos a négyszáz méteres fedett pályás kalap lengetésben jeleskedtél eddig!
    Hogy ennyire értesz a sporthoz, Pláne Csepel sportjához.

  31. Gordon szerint:

    “Te meg egy szarházi szélsőséges lehetsz csak.” – írja nekem Csaba.

    A stílus maga az ember. A komcsináci igénytelen önmagára és környezetére (szellemi és erkölcsi téren) és ezt bátran vállalja is. 🙂

  32. Csaba Péter szerint:

    Az hogy te egy szellemi környezet szennyező vagy az még hagyján de én tettem Csepelért annyit , hogy egy anonim jöttment engem ne kóstolgasson.
    Írd ide te mit tettél Csepelért a Hazádért?

  33. Csaba Péter szerint:

    “Nem ez a baj ha valaki valamit nem tud , hanem az a baj, ha valamit tud de az nem úgy van .

    1) Csepel SC és intézményei soha sem volt az önkormányzat tulajdona.

    2) Csepel sportjának története publikus mindenki számára hozzáférhető írás , csak el kell olvasni .

    3) A Weiss Manfréd által 1912 ben alapított Sportklub a Gyár tulajdona volt és a munkások részvételével épült bővült

    4) A háború után a CSM tulajdona és költségviselése mellett működött .

    5) 1990 ben a 13 vállalat mint jogutód hozta létre az alapítványt amelynek egyik alapító tagja az önkormányzat volt.

    6) Az alapító tagok mára az önkormányzat kivételével valamennyien jogutód nélkül megszűntek.

    Ha az önkormányzat ennek megfelelően élni akar jogaival , sajnos annak költségei is vannak .
    Ez a Feladat és költség viselés nem megy sem az alapítvány sem az önkormányzat saját erejéből.

    Ha valaki egy kicsit is érdeklődik az események alakulásáról az azért kiderül, hogy az éves működtetési költség több mint a névleges ingatlan érték .
    Tehát ha valaki lenyúlásról beszél , először tájékozódjon .
    Várom egy szakember jelentkezését akivel például az energia költség csökkentést megtárgyalhatom .
    Mert tudok segíteni és szívesen segítek.

    Csaba Péter
    Energia Gazdálkodási Műszaki Szakértő

  34. Gordon szerint:

    Csaba!

    Már ne is haragudj, de te vagy akkora kommancs, hogy feltételezzem: a kerület és a klub lepusztításában – az elvtársaiddal együtt – tevékenyen is részt vehettél.

    Tehát ne fényezd magad!

  35. Gordon szerint:

    Igen, csak rá kell nézni a klub Béke téri sporttelepére és látszik a Csaba -féle “szakértelem” következménye.

    Ilyen “szakértőkre” nincs szükség Csepelen!
    Ilyen “szakértőkre” nincs szüksége a csepelieknek!

  36. donquijote szerint:

    Eddig azt hittem ezen a fórumon Gordon leg “önimádóbb” személyiség, de be kell látnom tévedtem.

  37. Csaba Péter szerint:

    Majd ezt pont te határozod meg

  38. Csaba Péter szerint:

    De egyszerű ne jártasd a pofád csináld meg

  39. csapos szerint:

    Üdv, Péter!

    A blogolásnak ilyenek a szabályai világszerte, itt is. Felvett, nick-neveket használva zajlik az élet. Árnyakkal birkózol, mert azt sem tudják, hogy te ki vagy, és csak azt látják, nem nyalod mutyibányai Németh Szilárd hátsóját mint az itteni többség. Itt az általad használt logikus érveknek semmi helye sincs.

    Éppen ezért az összes tiszteletem, hogy te ilyen körülmények között is vállalod a neved. ann

  40. csapos szerint:

    Folytatás Csaba Péternek tisztelettel:

    Annyi haszna TALÁN lehet az általad felsorolt tényeknek, hogy ESETLEG néhányan KÉSŐBB elgondolkodnak Csepel SC ügyben. Sok sikert!!!

    Csapos

  41. Csaba Péter szerint:

    Igazatok van Rám nincs szükség ,
    se munkámra
    se pénzemre ,
    se szakértelmemre
    Rátok igen!
    Akik eddig
    se munkát
    se szakértelmet
    se pénzt nem áldoztatok Csepelért .
    Remélem eredményesen fogjátok Csepel Sportját fellendíteni soha nem látott nemzetközi magaslatokra.

  42. GONDOLKODÓ! szerint:

    A fenti hozzászólások egy része az:

    Intelligens, kulturált társalgás színvonalát jelképezik?

    Másképp:

    Az Mszp kommunikációs színvonalának a sajátja!

    SZÉGYENTELJESNEK NYÍLVÁNÍTVA, MINDAZOKAT AMELYEKET (AKIKET) ILLET!!!

    December 09. 18 órakor verseket lehet szavalni, felolvasni. Remélhetőleg a kultúra terjesztésének jegyében sokan ott lesznek, és aktivitásukkal, hathatós közreműködésükkel mindezt elősegítik!!!

  43. nem aranyhal szerint:

    Tisztelt Csaba Úr!

    Ne foglalkozzon a gordon félékkel akik ugyanúgy megtalálhatók a bal és jobboldalon egyaránt.
    Szemellenzős módon csak a hibákat látják a másikban a saját oldalukon lévőket meg mindenkinél okosabbnak, becsületesebbnek képzelik.
    Sajnos minden politikai kurzusnak szüksége van ezekre a végletekig elfogult barmokra akiket észérvekkel nyilván nem lehet arra rávenni, hogy esetleg belássák a hibás álláspontjukat, de még arra sem, hogy elgondolkodjanak.
    Ennek mondjuk észbeli korlátai lehetnek.

  44. Gordon szerint:

    Érdemes visszaolvasni több évre vonatkozólag Gordon hsz-eit. Kiderül belőlük, hogy nem aranyhal Gordonra tett kijelentései badarságok. 🙂

  45. Narancsvírus szerint:

    Csaba Péter nem én vagyok! A szemüvegem mögül meg nem csak a futballt látom, hanem azt is ahogy Szilárd szépen kezd kihátrálni a Csepel SC mögül! Ha nem lesz felnőtt élsport, akkor vége a Csepel SC-nek! Mi lesz a cél a gyerekek előtt, ha kinövik a fiatal éveiket, hová mehetnek majd tovább sportolni? Kiváncsi leszek mikor lesz kész az uszoda, vagy csak ez is választási fogás volt? A sportot szerető, kedvelő csepeliek figyelni fogják az önkormányzat tevékenységét, és ha kell, nem lesznek restek hangot adni a nemtetszésüknek!!

  46. Narancsvírus szerint:

    Csepel SC-ért!

    http://www.youtube.com/watch?v=wm-INBoVWO8

    Már ha érted?

  47. nagyapó szerint:

    T. Csaba Péter, Gordon, stb.!
    Azt hiszem, egy alapvető dologban egyetértünk, egyet kell értenünk. A Csepel SC szívügyünk. Én 1963-tól játszottam a Csepel egyik NB I-es csapatában, majd folytattam a MAFC-ban. Ez a klub megérdemli a támogatást. Egy 80 ezres város, városrész, el kell, hogy bírjon egy kiemelkedő sportklubot. De, mondjuk a csepeli vállalkozók pl. erőmű, támogathatnák a sportot, cserébe a „sok kibocsájtott jó” levegőért.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  48. ricsi szerint:

    Csaba úr mondandóiban egy dolgot elhallgat: kik “gurigázták el” a csepeliek elől a sporttelepet idegenek kezébe és kiknél landolt a vételár?
    Csak nem kedvenc elvtársainál?

  49. GONDOLKODÓ! szerint:

    MONDOM A MAGAMÉT!
    HOL ÉRTELEM, OTT ÉRZELEM.

  50. bebi szerint:

    GONDOLKODÓ! : Köszönjük Emese!

  51. Csaba Péter szerint:

    Az a baj , hogy egyesek nem hiszik el azt ,hogy hülyék !

    Nem lett semmi elgurigázva .

    Kérdezzék meg első polgármesterünket Hajdú Béla urat N.Sz barátját és harcostársát, akit szocialista létemre akkor feltétel nélkül támogattam , hogy a klubot meg lehessen menteni .
    ( Meg is kaptam a jutalmamat a saját csapatomtól , hisz mindenhonnan kidobtak ).

    Én például akkor energia költség csökkentéssel. segítettem .
    ( Voltam és vagyok olyan szakértő , hogy érdemi megtakarításokat tudjak produkálni intézményi energia gazdálkodásban . Én tettem ezért nem pofáztam , mint Gordon)

    A Klub üzemeltetése már akkor 500 milliós nagyságrendbe tartozott évente .
    Akkor is és most is az a kérdés Kell e Csepelnek világszínvonalú versenysport vagy nem .
    Erre sajnos csak egyértelmű válasz lehetséges :az igen , és a nem .
    Az elmúlt 17 év kínlódása arról szólt , hogy megpróbálták az is, is választ .
    de ez nem megy .
    Bizony a Fidesz vezetésre maradt a hóhér munka neki kell kivégezni egyszer és mindenkorra Csepel sportját. Vagy megfinanszírozni .

    Ehhez viszont nem csak bátorság kell hanem pénz is . Én drukkolok nekik , és ha kell segítek mint ahogy eddig is ezt tettem pedig a döglött ló se kért meg rá .
    Na ja nekem még valódi Csepeli szívem van.

  52. Csaba Péter szerint:

    Gordon eddigi bejegyzéseiből annyi azért világossá vált hogy fogalma sincs arról , hogy én ki vagyok pedig nem álnéven szereplek .
    Ebből bizony az következik , hogy Csepelről fogalma sincs . Csak egy bértollnok .
    Csepelen nagyjából öt ezren ismernek . Te nem . Ez van érdeklődj , hogy okosabb légy .
    Csak ahhoz előbb ki kell jönni Csepelre.

  53. GONDOLKODÓ! szerint:

    Csaba Péter szerint:
    2010. december 02., csütörtök – 10:42

    “Gordon eddigi bejegyzéseiből annyi azért világossá vált hogy fogalma sincs arról , hogy én ki vagyok pedig nem álnéven szereplek .”

    T. Csaba úr!

    A fentiek alapján tegye közzé eddigi munkásságát, kitüntetéseit és kivonatos életrajzát!
    Legyen segítségére Gordon úrnak, hogy jobban megismerhesse, s ne tessen Őt korholni esetleges információk hiánya miatt.
    Köszönöm megértését, Üdv. GONDOLKODÓ!

  54. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Sokan hiszik, hogy a pénz érdekcsoportjai is egymással versengésben vannak, és ezért egymást kölcsönösen korlátok közé szorítják. A történelem és a gazdaság számos példát adott már arra, hogy illúzió a pénz hatalmasainak erőkiegyenlítő versengésében bízni, mert céljaik és érdekeik természetes módon esnek egybe, ezért valódi vetélytársak soha nem lesznek az alattvalókkal szembeni küzdelemben. A királyok régen is mindig megegyeztek, de napjainkban is szépen megsegítik egymást a kormányok ellenében, a mohóságuk okozta pénzügyi válság felelősségének elkenése érdekében.”

  55. Csaba Péter szerint:

    T Gondolkodó úr !
    igaz így kell tenni.
    Azonban egyszerűbb megkérdezni hiteles , autentikus , nem szocialista kötődésű ismerőseimet.
    A jelenlegi Fideszes vezetést és a Sporthoz értőket .

    A Saját Blogomat ezek szerint meg kell írnom az érdeklődők számára.

  56. roberto szerint:

    Uraim!

    Én úgy gondolom, hogy a csepeli sport megmentéséhez összefogásra van szükség, és nem csak a fórumozók között, hanem az önkormányzatban is. Nálunk a Csepel Fc-ben senki nem azzal foglalkozik, hogy te jobb, vagy baloldali vagy, hanem azzal hogy a jobb vagy bal szélen melyik a jobb focista. Engem nem az érdekel, hogy a jobb vagy a bal szélről rúgjuk a gólt, csak az a fontos, hogy gólt rúgjunk, és egyel többet mint az ellenfelünk. Szeretném már ha minél előbb lezárulna ez a politikai vihar amit itt nagyon érezni lehet, akit kell büntessek meg, aki meg nem csinált semmit, azt hagyják már élni. Még egyszer hangsúlyozom, Csepelnek és a csepelieknek össze kell tartani és ebből kell erőt kovácsolni. Szeretném ha végre újra nem a párthovatartozás döntene el barátságokat, hanem az hogy Csepelnek szurkolunk és egyet akarunk, a csepeli sport felemelkedését. Hajrá Csepel!!!!!!!!

  57. csaba péter szerint:

    Mint látjátok Csepel sportjának rendezésére Orbán a Csepeliek mellé állt.
    azóta eltelt egy esztendő és csak kussolás van meg sumák ! Hogy lesz ebből államilag finanszírozott Csepeli Sport?
    A Fideszes handabandázáson kívül más is történt?
    Mi van az ügyészségi feljelentéssel?
    Hol van pénz a sportra?
    Mi bajotok az alapítvánnyal ,ha egyedül ő ad pénzt Csepel sportjára?
    Mikor lesz állami vagy önkormányzati tulajdonba véve Csepel sportja?

Itt lehet hozzászólni !