Ifj.Válogatott – Csepel 0 – 3

Csepelirc.hu

Kép egy korábbi mérkőzésről

Viszonylag simán egy óra alatt legyőztük a Buzek László által vezénylet Ifjúsági Válogatottat (mely reggel 3-2-t játszott a Kodolányival) a mai nap folyamán Jászberényben – voltak biztató jelek , de azért hullámvölgy is akadt bőven.

Ilyen sima indulás nagyon régen volt, hiszen még a Norbi is odaért annak ellenére, hogy késést jelentett be előre. Kicsit még néztük a Csepelen megrendezett női villámtornát, vártunk még a Kelcsóra is egy kicsit majd nekivágtunk az útnak.

Lent Jászberényben egy Tescoban sikerült találni némi menedéket a hideg ellen, majd fél négy felé visszamentünk a csarnokhoz.

A bemelegítés után aztán kezdetét vette a találkozó ahol elég korán sikerült meglépni pár ponttal, de ezt követően nem nagyon történt érdemi változás és elkezdtünk sodródni az eseményekkel ami oda vezetett, hogy 21-19-nél még mindig csak két pont volt a differencia. Innentől viszont megráztuk magukat és behúztuk a játszmát.

A folytatásban próbálgattunk bizonyos taktikai elemeket volt, hogy sikerült – volt hogy kevésbé de azért ekkor is végig vezetve haladtunk előre és egy szoros momentumtól eltekintve ezt a felvonást is simán hoztuk.

A harmadik szettben lehetőséget kapott a Buda helyén a Ricsi is és a képlet itt sem igazán változott, a rengeteg hibával játszó válogatott ellen különösebb erőfeszítés nélkül értük el a pontokat, egyedül a végén volt egy kis megingás amikor 24-18-ról hirtelen 24-23 lett az eredmény, de aztán szerencsére befejeztük a mérkőzést és így letudtuk ezt a napot is.

IFJÚSÁGI VÁLOGATOTT – CSEPELI RC 0 – 3 (20-25, 21-25, 23-25)
Ifjúsági Válogatott: Tóth I., Bozóki, Rása, Szabó A., Gergye, Vajda, Csányi (liberó), Neukum, Kövessy. (A kispadon: Gyuris, Erki, Libok). edző: Buzek L.

Csepel: Szabó-Erdélyi, Buzás, Tamasi, Budaházi, Horváth A., Daróczi, Nagy (liberó), Szabó R. (A kispadon: Fogl, Lipcsei). edző: Tamás Z.

vezette: Éva és ifj.Szabó.
jegyzet: Jászberény 50 néző. játékidő: 20′, 19′ és 21′; összesen: 60′.

csepelirc.hu

Itt lehet hozzászólni !