“Szeretünk Röplabdázni” Kupa Csepelen

Csepelirc.hu, Csepel.info

A kép illusztráció, forrás: etk-online.hu

Utánpótlás verseny lesz szombaton, Csepelen a Herman Ottó Általános Iskolában négy csapat részvételével. A rendezvény programját az alábbiakban olvashatják.

A verseny célja a III. korcsoport tanulóinak versenyzési lehetőség biztosítása és a “Szeretünk Röplabdázni” bajnoki cím eldöntése. A verseny rendezője a Herman Ottó Általános Iskola. Helyzsíne a Kék Általános Iskola (1213. Budapest Szent László u.84.).

A verseny ideje:
2010. November 27. szombat 9.00 óra.

A verseny résztvevői:
-Katona József Általános Iskola
-Dági Általános Iskola
-Kék Általános Iskola
-Herman Ottó Általános Iskola

A Lebonyolítás rendje:
– Körmérkőzés

A helyszínen sorsolás után az első mérkőzés 9.00 órakor kezdődik. Ezt követően a csapatoknak 15 perc bemelegítésre van lehetőség. A mérkőzések három szettig tartanak, egy szett 25 pont. A harmadik szettet is le kell játszani abban az esetben is, ha az egyik csapat már két szettet nyert. Ezzel játéklehetőséget tudunk biztosítani minden résztvevőnek.

Díjazás:
– Minden versenyző éremdíjazásban részesül

– A győztes csapat kupát kap.

– A csapatok legügyesebb tanulói kupát kapnak.

– A mezőny legtechnikásabb, legjobban támadó, védekező és nyitó játékosai kupát kapnak.

Minden csapatnak jó játékot!

Budapest, 2010. november 23.
Bezzeg Judit

csepelirc.hu

10 hozzászólás ““Szeretünk Röplabdázni” Kupa Csepelen” bejegyzésre

  1. csepeli szerint:

    Orbánék most basszák tönkre az országot örökre, a csepelinfó meg kis színeseken kívül már semmi mást nem közöl.

  2. Gordon szerint:

    Történt valami katasztrófális?

  3. csepeli szerint:

    Á, semmi, Gordon, menj vissza nyugodtan szunyókálni, majd úgyis felébredsz, amikor viszik a fejed fölül a tetőt!

  4. Gordon szerint:

    Anno ha jól emlékszem a szoci kormány idején vitték az emberek feje felöl a tetőt. (Kilakoltatások.)

    A nemzeti Kormány meg leállította a kilakoltatásokat.

    De ezt inkább hagyjuk.

  5. balla bianka szerint:

    Az Ortolcsy-Mabán kettős is elkúrta. Nem kicsit, nagyon…
    Számokban: húsz éve a rendszerváltáskor 5,5 millió járulékfizetőre 2,5 millió nyugdíjas jutott ma 3,7 millió járulékfizetőre 3,2 millió nyugdíjas jut. 5 éven belül egyenlő lesz az arányuk, tíz év múlva összeomlik a nyugdíjrendszer. Nem lesz befizető, arra sem hogy a nyöggereket eltartsa arra meg végképp nem, hogy félre is tegyen magának öreg éveire. Ez tényleg egy következmények nélküli ország.

  6. abcd szerint:

    Lesz egyéni számla az állami nyugdíjrendszerben, de úgy tűnik, az csak arra lesz jó, hogy az állampolgár követhesse, fizetik-e a járulékát. Ami jövőre már adó lesz, mert míg a járulékért ellenszolgáltatási kötelezettsége van az államnak, az adót arra költi, amire akarja. A felhalmozások nem lesznek nyomonkövethetők, de nem is ezen múlik, mennyi nyugdíjat kap valaki. Az önkéntes pénztárak is bezárhatnak, ha a terveknek megfelelően radikálisan csökkenteniük kell a működésükre fordított járulékrészt.

    Két törvénytervezetet nyújt be a kormány pénteken a parlamentnek, ezek szabályozzák a nyugdíjrendszer változásainak részleteit. Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi főfelelős néhány részletet azonban megosztott a nyilvánossággal, bár több kérdésre maga sem tudta a pontos választ, ezért az elképzelések egyes részletei még homályosak

    ” ISTEN ÉLTESSE AZ EGYETLEN S ÖRÖK MINISZTERELNÖK URAT !!!! “

  7. abcd szerint:

    “Már 30 milliárdos nagyságrendű a magyar lakosság tartozása a gázért

    A fűtési idény elején már több mint 50 ezer nem fizető fogyasztót kapcsoltak ki a szolgáltatásból – mondta Szilágyi Zsombor, az Emfesz igazgatója a II. Energy Summit Hungary 2010 konferencián csütörtökön Budapesten.”

    Még szerencse, hogy a GÁZ ára nem emelkedik !

  8. "*" szerint:

    Nézzenek oda, tiszta bulvárújság lett a csepel.infoból, semmi politikai, semmi gazdasági hír. Mert tényleg, hát nem történik semmi fontos épp az országban.
    Mindenesetre egy kis idézet a fidesz tavaszi kampányfüzetéből: “A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét, ÉS MEGVÉDI A NYUGDÍJPÉNZTÁRAKAT!”

  9. fülöpke szerint:

    Tényleg semmi hír. Mert azok, akik miatt forrást kellett találni a nyugdíj kifizetésekhez, nos azok kényelmesen hátradőlhettek.
    Mert felelősségrevonás egyenlőre nuku.

    Jut eszembe, a csepeli piacon hallottam egy érdekes hírt: a helyi szocik egyik volt prominens személyisége összesöpörte ” aprópénzét”, becsomagolt és áttette székhelyét keleti szomszédunk magyarlakta vidékére.

  10. Gordon szerint:

    “Nem lesz befizető, arra sem hogy a nyöggereket eltartsa arra meg végképp nem, hogy félre is tegyen magának öreg éveire.”- írja balla.

    Nos talán erről is szól a 10 évre vetített 1 millió új bejelentett munkahely megteremtése.

Itt lehet hozzászólni !