Orbán levélben üzent Daróczi anyjának

Ica néni állítása szerint a miniszterelnök továbbította az ügyet a BM-nek

Blikk

Nem a levegőbe beszélt Daróczi Dávid (†37) édesanyja, amikor azt mondta, hogy nem nyugszik bele imádott fia halálába, s a legvégsőkig elmegy, hogy kiderüljön az igazság. Ica néni Orbán Viktor miniszterelnökkel vette fel a kapcsolatot, s kért a többoldalas levelében egy személyes találkozót. A vérző szívű anya nemcsak válaszlevelet kapott, de állítása szerint személyesen is találkozott Orbán Viktorral.

Azért van valami furcsaság abban, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette kormány szóvivőjének halálában az „ősi rivális”, Orbán Viktor ígér mindenre kiterjedő vizsgálatot. Márpedig Ica mama szerint ez történt.

– A jóistenig is elmegyek, Orbán Viktor úrnál már jártam – mutatta Ica néni a fia sírja mellett a miniszterelnöknek írt 8 oldalas levelét. – Először csak levelet írtam, s postafordultával jött is a válasz, amelyben a miniszterelnökséget vezető államtitkárság kabinetfőnöke kérte a telefonszámomat. Nagyon hamar felhívtak, és személyesen Orbán Viktor fogadott a Parlamentben. Fél órát beszéltünk, s kérte, hogy sorrendben írjak le mindent, ami miatt kétségeim vannak a fiam öngyilkosságával kapcsolatban. A miniszterelnök értesített, hogy a levelem és találkozásunk után a Belügyminisztériumba küldte az anyagot.

Megkérdeztük a kormányt is, mi igaz abból, hogy Orbán Viktor személyesen járt közben a Daróczi-ügyben.

– A hölgy és a miniszterelnökség között néhány levélváltásra sor került. A levelek tartalmáról, illetve arról, hogy a hölgy mit írt, nem tudunk tájékoztatást adni – írta megkeresésünkre Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője, azt azonban cáfolta, hogy személyes találkozóra is sort került a miniszterelnök és Daróczi Dávid édesanyja között…

Rengeteg a kérdőjel

Ica néninek még most is számtalan kérdés nyomja a lelkét. Nézzük, melyek ezek:

– Hová tűnt Daróczi Dávid két bankkártyája? Csak az maradt meg, amelyhez a 8 milliós adósság tartozik.

– Miért nem viselt sem szemüveget, sem kontaktlencsét a halála estéjén? Anélkül ugyanis semmit sem látott.

– Miért nem beszélt azóta sem vele Claudia?

– Milyen német rendszámú autó állt Dávid lakása előtt a halála éjszakáján?

– Mi lett a Daróczi halála előtt felvett 11 millió forinttal?

Forrás: Blikk

2 hozzászólás “Orbán levélben üzent Daróczi anyjának” bejegyzésre

  1. Rákosi Mátyás szerint:

    na jah…romák egymás közt ( még ha az egyik fél roma is)

  2. Nyugalmazott tanár szerint:

    RM-nek: de hiszen téged kihagytak 🙂

Itt lehet hozzászólni !