Hirdessen a Csepelinfón!

Csepel.info

A mai nappal elindítottuk apróhirdetés rovatunkat. Ellentétben sok más hirdetési lapokkal, nálunk egyszerűen, korlátok nélkül, teljesen ingyen lehet hirdetéseket feladni. A hirdetés rovat közvetlenül a jobb felső oldalon érhető el.

Mivel ez a rendszerünk tejesen új, még gyerekbetegségei lehetnek. Ezért azt kérjük az olvasóinktól, hogy tapasztalataikat, az esetleges problémákat írják le a fórumban! A hirdetési rovatot később ki fogjuk emelni, hogy könnyebben észre lehessen venni. Amennyiben szükséges, természetesen növelni fogjuk a kategóriák számát is.

12 hozzászólás “Hirdessen a Csepelinfón!” bejegyzésre

  1. donquijote szerint:

    Jó ötlet!

  2. panelproli szerint:

    Jó ötlet! Csak ha ma indult, akkor kik használhatták szeptember 15-én, hirdetés feladás dátuma?!?!?

  3. admin szerint:

    Hát mi. Teszteltük 🙂

  4. BaráTOM szerint:

    Elveszett-Keresem rovatba én feladnék egy aprót!
    Elveszett Németh Szilárd hitelessége a csepeli választók előtt! Utoljára az Ady projekttel kapcsolatban látták felheccelt emberek, amikor a nagy vergődésben meghívót küldtek a csepeli rendőrkapitánynak. Aki látta kallódni Németh Szilárd politikai hitelességét, valamelyik bezárt csápos kút, vagy galvániszapos hordó környékén, az kérem, hogy írjon a szerkesztőségnek, “Tudjuk, hogy nincs a csepeli Fidesznek programja” – jeligével!

  5. Öreg halász szerint:

    Olyan szerencsétlenek vagytok. Kérdezd már meg valamelyik ismerősödet, hogy mi volt a tavaszi választás eredménye, kinek is veszett el a hitelessége? Vagy Tokárt, Bátkyt, Horváth Gyulát, meg a többieket.

  6. " ?! " szerint:

    Bebizonyosodott, hogy a Csepeli MSZP-nek nincs önkormányzati választási programja.
    (Ajánlott olvasmány a “BaráTOM” fedőnevű MSZP-s agitátornak.)

    A választásokon résztvevő csepeli szervezetek közül csak az MSZP nem hozta nyilvánosságra a programját a Csepel újságban, és ez is azt bizonyítja, hogy a Csepeli MSZP-nek nincs önkormányzati választási programja.

    A Csepel újság 2010. szeptember 17-i számának a 7. oldalán közzé lett téve a Civil Mozgalom Egyesület, a FIDESZ-KDNP, a Jobbik, és az LMP programja.
    Az újság 8. oldalán pedig az MDF, és a Munkáspárt programja.

    A Csepel újság 8. oldalának a bal alsó sarkában, az MSZP programjának a helyén csak Szenteczky János polgármester-jelölt magán programja található.

    A közzétett program magánjellegét és a párt-program hiányát az bizonyítja, hogy a program elején egyesszám első személyben fogalmazva, az alábbi mondattal szólítja meg Szenteczky János az olvasót:
    “Arra kérem, tekintse át röviden programomat.”

    Az MSZP programjának a hiányából az következik, hogy a Csepeli MSZP nem hajlandó a csepeli választókkal szemben semmiféle kötelezettséget vállalni, továbbá, hogy a képviselő-testületbe esetleg bejutó MSZP-s képviselők Szenteczky röhejes tartalmú magánprogramja mögül a ciklus folyamán bármikor kihátrálhatnak és kizárólag a saját pecsenyéjük sütögetésével foglalkozhatnak, mert a program hiányában semmire nem vállaltak kötelezettséget.

    Mivel a Csepeli MSZP szervezet nem tette közzé a választási programját, a Csepeli MSZP szervezete és az itt hőbörgő MSZP-s agitátorcsapat elvesztette az erkölcsi alapot ahhoz, hogy bármelyik más pártot a programjával kapcsolatban kritizálhassák.

  7. " ?! " szerint:

    Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt már írásban is terjeszti a hazugságait!
    (Fejtágító a “BaráTOM” fedőnevű hazug MSZP-s agitátor és társai részére.)

    Tegnap a postaládámba bedobták Szenteczky kampány füzetét, amelyben a Csepel újságban leközöltnél bővebb terjedelemben és különféle eltérésekkel írásba adta a polgármesteri programjában leírt hazugságokat.

    A programfüzetben leírt hazugságok közül különösen kiemelkedik a füzet 6. oldalán leírt alábbi hazugság:
    „Az észak-csepeli területekért kapott mintegy 9 milliárd forintból még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Szenteczky fenti állításával szemben a Tóth Mihály polgármester által kiadott hivatalos jelentésben az olvasható, hogy “az északi bevételből feladattal lekötött, de még el nem költött összeg 2010. június 30-án 3.900 millió forint volt”.
    (Azaz, az északi-bevételből június 30-án még 3,9 milliárd Ft volt az önkormányzat számláján.)

    Ha Szenteczky állítása igaz, akkor Tóth Mihály polgármester hazudott és neki kell felelni a hamis adatközlésért.
    A Csepeli MSZP-nek pedig az október 3-i választások után el kell számolni a két szám különbségként mutatkozó 1,1 milliárd Ft északi-pénzzel! (Azaz, 1.100 millió Ft-tal!)

    Ha viszont a Polgármester hivatalos jelentésében leírt szám felel meg a valóságnak, akkor Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt nézte ismét birkának a csepeli választókat az 1,1 milliárd Ft (azaz, 1.100 millió Ft) összegű hazugsággal, és ezért neki kell felelnie.

    Szenteckynek ez a hazugsága azonban túlmutat a fentebb leírtakon is, mert az arcátlanságban odáig ment el, hogy azzal hitegeti a választókat, hogy:
    “A még rendelkezésre álló közel 5 milliárd forintból a fejlesztéseket a jövőben úgy fogjuk végrehajtani, hogy maradjon forrás a kerület költségvetési hiányának a csökkentésére is.”

    Ezzel a hazugságával elfedi azt a tényt, hogy az északi-területért kapott pénzből június 30-án meglévő 3,9 milliárd Ft az utolsó Ft-ig feladattal lekötött pénz volt, ezért abból újabb fejlesztéseket nem lehet végrehajtani, és abból költségvetési hiányt sem lehet csökkenteni.

    Az pedig a csodával lenne határos, ha a polgármesteri jelentésben közölt 3,9 millárd Ft-tal szemben igaz lenne a hazug Szenteczkynek az az állítása, hogy az északi-területért kapott pénz maradékából még közel 5 milliárd Ft áll rendelkezésre, ezért én már előre kijelentem, hogy Szenteczky 1,1 milliárd Ft (azaz, 1.100 millió Ft) értékű hazugsággal akarja félrevezetni a csepeli választókat.

  8. csepeli szerint:

    ” ?! “: “Szenteczky János MSZP-s polgármester-jelölt már írásban is terjeszti a hazugságait!”

    Tegyük fel, hogy így van. Na és? Te is írásban terjeszted itt a hazugságaidat már hónapok óta!

  9. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”!

    Szedd össze az összes tudásodat, és próbáld megcáfolni a 10:04-kor feltett hozzászólásomban leírtakat!

    Ha viszont erre nem vagy képes, akkor ne írogass mindenféle hazug rágalmakat!

  10. csepeli szerint:

    ” ?! “: Semmi értelme neked bármit cáfolni. Már egy csomószor cáfoltam a faszságaidat. A reakciód az volt, hogy bemásoltad ugyanazt a faszságot még tizenötször.

  11. " ?! " szerint:

    Kedves “csepeli”!

    A 10:04-kor feltett hozzászólásomban leírt konkrétumok megválaszolása helyett Te ismét csak mellébeszélni tudtál, mert Te csak egy önálló gondolkodásra képtelen idióta trágár tróger vörös bunkócska vagy.

  12. grün szerint:

    “És akár 1428 km egy tankkal ” (X)
    Talán kicsit rövidebb volt a cseszkiknél 1968-ban, de a jó kis T-34-es jól tűrte!

Itt lehet hozzászólni !