Baleset a Szent István úton

Csepel.info

Két személygépkocsi ütközött össze Csepelen a Szent Istvan út és Erdőalja utca kereszteződéséhez közel – tájékoztatta lapunkat Mr. Gabee nevű olvasónk.

Az egyik kocsi (fehér Opel Corsa C) a sarki fának ütközött. A forgalmat a baleset nem zavarta. Rendőrt és egyéb szervet nem lehetett látni a környéken.

csepel.info

17 hozzászólás “Baleset a Szent István úton” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Sajnos láttam az esetet, és azt is, hogy a baleset után pár másodpercel egy rendőrautó, aki látta az eseményt megállás nélkül továbbhajtott! Mit várhatunk el a civilketől, ha a rendőrök sem állnak meg?? Ez Magyarország???

  2. MACK szerint:

    jó persze ne hazudjál már te ökör!hihető a sztorid….

  3. Jeniszej szerint:

    Nem is ütközött a fának, csak oda állt a fa elé, mellé. mellé. 😉

  4. Kovács Ernő szerint:

    MACK: Nem csk én láttam őket, hanem a balesetet szenvedők is!!!Ezek a rendőrök védenek minket, téged! Védenek?

  5. " ?! " szerint:

    Ernőke!

    Ne keseredj el!

    Majd jön a gárda és megszünteti a gépjármű forgalmat azért, hogy ne legyen baleset.

    Addig Te csak arra vigyázz, hogy el ne kapjanak az ápolók és bevigyenek a diliházba.

  6. Csepel-sziget szerint:

    Kovács Ernő! S ha így is történt volna, 2 rendőrből lehet általánosítani az egész magyar rendőri testületre? Nem vagy te csöppet demagóg, baszod?

  7. Hormari szerint:

    Szerintem egy rendőrből is lehet általánosítani. Nemrég a Szent Imre téren mentem keresztül, amikor egy hajléktalannak látszó ember rosszul lett és eldőlve rángatózott egy padon. Beszaladtam a rendőrségre, hogy segítséget kérjek. Az ügyeletes rendőrnő rám mordult: “nincs telefonja?”, aztán kelletlenül intézkedni kezdett.
    Igaz ő még mszp-s rendőr volt. A hatalisták biztos nem így viselkednek! Vagy még nem cserélték le a régieket!:)

  8. lolka szerint:

    Kovács Ernő:
    2010. szeptember 04., szombat 20:44-kor
    -Valószínű nem sima járőrözésen volt a rendőr autó, biztos dolga volt és talán nem történt személyi sérülés a balesetnél és nem érkezett még bejelentés. Akkor szoktak rendőrt hívni balesethez, ha személyi sérülés történik, vagy az anyagi kár jelentős, vagy ha nem tudnak megegyezni, hogy ki hibájából történt. Amúgy a rendőr autóban van rádió be tudnak szólni az az tudnak tájékozódni történt e riasztás. Felesleges mindjárt ilyen következtetéseket levonni főleg tájékozatlanul…

  9. lolka szerint:

    Hormari:
    2010. szeptember 05., vasárnap 13:16-kor
    -Nekem is volt régen rossz tapasztalatom: Tárolóból ellopták a bringám, másnap meglett a tettessel együtt, úgy hogy vittem a nevet, címet, szemig. számot a rendőrségre. Azt mondja a “poszt” ill. az előadó:
    -Írjam le egy darab papírra.
    -Ne haragudjon már, “tárcán” hozom a tettest és nem tudunk egy helyiségbe menni, hogy papírra vessen valamit?
    -Na jöjjön…
    És akkor leírta a dolgokat (egy négy tagú banda bukott meg őt év múlva is idéztek a bíróságra)…Ja és még egy furcsaság: Határozat kapják a négy tettes és a sértett teljes lakcím, név, összes adat…(hátha a büntetés leteltével az elkövetők meg akarják látogatni a sértettet)…

  10. pricpracpruc szerint:

    Meglátta a Kovács Ernőt és inkább a a fának ment.

  11. Vica szerint:

    Ezen sarkon gyakran van baleset. Hiba volt a Völgy utcáról ide irányítani azokat, akik majd lámpa nélkül szeretnének a Szent István útra balra kanyarodni. Elsőbbség adás kötelező a kihajtásnál, és sokszor nem szeretnének elsőbbséget adni a főútvonalon haladók. A türelmetlenségnek pedig ára van… A sportpálya túloldalán, a Béke tér felől kellett volna (szerintem) kicsit ésszerűbben forgalmat szervezni, ugyanis ott a Szent István út és a Táncsics sarkán lámpa van, de innen a Szent Istvánra csak egy kis kerülővel, lámpa nélkül, a tömegbe egerészve lehet bekecmeregni, ha engednek. Jól el lett ez gányolva kérem szépen. A sportpálya főbejárata mentén pedig nem közlekedik egyetlen autóbusz sem. Aki ide jönne, az hátulról, az Erdőalja felől kénytelen bemenni, ha egyáltalán nyitva a kis kapu. Nem értem, mi a csodának kellett ekkora forgalmat ráengedni arra a szerencsétlen kis utcára…

  12. Vica szerint:

    Bocs. Persze, hogy nem szeretnének elsőbbséget adni a főútvonalon haladók az alsóbb rendű úton haladóknak. Szóval nem akarják kiereszteni a szerencsétleneket.

  13. Kovács Ernő szerint:

    lolka Mi az, hogy sima járörözés? Sétáló rendőrt nem lehet látni Csepelen! Csak nem félnek? Láttam amit láttam, tovább nem foglalkozom az esettel, de tanulságos volt arra, hogy milyen közállapotok vannak Csepelen, Magyarországon!

  14. lolka szerint:

    Kovács Ernő:
    2010. szeptember 05., vasárnap 19:14-kor
    Már autóval járőröznek, az “én időmben még kettesével gyalog, vagy bringán járőröztek…és volt sérült?
    Vica:
    2010. szeptember 05., vasárnap 18:47-kor
    -Az egy nagyon rafinált kereszteződés, bal irányból (benzinkút) egy enyhe kanyarból, a másik irányból szintén egy enyhe kanyarból érkeznek a járművek és még szemből is figyelni kel, ha balra kanyarodnék…

  15. Lexon szerint:

    Ennél még rosszabb a Szent István – Tiborc kereszteződés. A Tiborc utcából kijövők semmit nem látnak, hiszen mindkét oldalon bokor van, ráadásul az állatorvoshoz jövő autósok közül néhányan pont oda állnak a bokor mellé, még annyit sem lehet látni. Igaz, hogy a Tiborc utcába csak a célforgalom hajthat be, de sokan átmenő forgalomként ezt az útvonalat használják a Völgy és a Szent István között. A burkolatáról pedig ne beszéljünk, az egy másik történet…

  16. Vica szerint:

    Hát igen. A Tiborc utcából tényleg jó szerencse kell forgalmas időben kikecmeregni. A bokrok pdig nagyon szépek, és biztosan szükségesek is valamiért. Csakhogy sokszor akadályozzák, hogy az ember lássa a forgalmat. Több helyen éktelenkednek egészen a kereszteződésig nyúló, a biztonságos közlekedést akadályozó sövények.

    Visszatérve a Szent István-Erdőalja sarkához: A kocsma előtt időnként a járdán parkoló, vagy a benzinkút oldalán a homokon álló járművektől egyszerűen lehetetlen belátni ezt a kereszteződést. Piszkosul balesetveszélyes, csakhogy a kedves parkoló gépkocsitulajnak eszébe sem jut, hogy esetleg más meghal azért, hogy Ő “jó helyen” parkolhasson…

  17. vermes szerint:

    Ernő!

    Biztos forgalmat irányítottál kukásmellényben és a saját kezeidbe gabalyodtál. Szegények meg azt hihették, hogy rendőr vagy és engedelmeskedtek a kalimpálásodnak.

    “Ilyen közállapotok vannak”. Nyugodtan kezdj el Orbánozni… Amikor még a Gyurcsány s*ggszőre az orrodban volt, akkor is Orbánoztál. Nosza neki, kezdd el!

    Amúgy mi van az újraindított nyomihonlapoddal? Elérhetetlen. Csak nem kiverted a biztosítékot ott is? :DDD Akkora lúzer vagy, hogy a világ ilyet még nem látott…. :DDD

Itt lehet hozzászólni !