Köztörvényes bűnözőket kaptak el a csepeli rendőrök

Csepel.hu, Csepel.info

A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a 19-éves budapesti lakost, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy még július 18-án Pesterzsébeten – egyelőre ismeretlen társával – tettleg bántalmazott egy 50 év körüli asszonyt azért, hogy a nála lévő értékeket megszerezze. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elfogott személy gyanúsítottkénti kihallgatása, őrizetbe vétele mellett megtörtént. Az eljárás lefolytatására a Dél-Pesti Bűnügyi Régió illetékes.

Szintén Csepelen, a Kossuth Lajos utca 71. szám előtt a Csepeli Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak egy 52 éves hajléktalan férfit. Az igazoltatás során megállapították, hogy a bűncselekményekkel gyanúsított hajléktalan személy körözését két fővárosii rendőrkapitányság is elrendelte. Az elfogott személyt a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságra előállították.

Ugyancsak a csepeli Kossuth Lajos utcában, de most a 102. szám előtt ismét a Csepeli Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a budapesti férfit, aki ellen a Vám- és Pénzügyőrség Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala bocsátott ki elfogatóparancsot. Az elfogott személy a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, és átadták a körözését elrendelő Vám- és Pénzügyőrség nyomozóinak.

Az esti órákban bejelentés érkezett a kerületi rendőrkapitányság ügyeletére, amely szerint az egyik Hollandi úti ingatlannál betörők „dolgoznak” a sötétedés kezdete óta. A kiérkező csepeli rendőrjárőrök a helyszínen elfogtak két budapesti férfit, aki az ingatlanból különböző szerszámokat, szaniter árukat, kilincseket, riasztórendszert kísérelt meg ellopni. Az ingatlanba történő bejutáskor a bűncselekmény elkövetői az ingatlan infrasorompóját, riasztóját letépték, s így a rongálással hatszázezer forintos kárt okoztak. Ezzel és a bűncselekmény további részleteivel a két betörőnek az őrizetbe vételük óta a Csepeli Rendőrkapitányságon kell elszámolniuk.

Az éjszakai órákban a Csepeli Rendőrkapitányság járőrei a Szent Imre téren igazoltattak két férfit, akik – mint kiderült ‑ magát hitelt érdemlően semmilyen okmánnyal igazolni nem tudta. Ezért őket a közeli rendőrkapitányságra előállították. A két előállított személyazonosságát a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, valamint a Ferihegyi Idegenrendészeti Szolgálattal történő egyeztetés után végül pontosan megállapították. Így derült ki az is, hogy a két személyt augusztus 12-én már kiutasították Magyarországról. A Nyugat-Szaharai Köztársaságból érkezett két személyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd pedig őrizetbe vették őket, és tovább folyik ellenük a bűntető eljárás.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Köztörvényes bűnözőket kaptak el a csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Remélem hamarosan a csepeli MSZP-s maffia is sorra kerül.

  2. Manitu szerint:

    Hozzánk már legalább három különböző szórólap, egy újság érkezett, kétszer telefonon kerestek, tele van a kerület a plakátjaikkal.

    Ennyi pénzük nincs tisztességes embereknek, ez a kampánypénz úgy bűzlik, mint egy hulla. És remélem, hogy a párt azzá is válik.

  3. Csepelke szerint:

    Tegnap, olyan 6 – 1/4 7 körül a Gubacsi híd lábánál, az OMV kút mellett volt egy nagy baleset (motoros ütközött egy dobozos autóval). Az autó mellett 3 “norvég” embert vettek körül a rendőrök…

Itt lehet hozzászólni !