Daróczi féltestvére: Dávid nem lett öngyilkos!

Blikk

Először és utoljára áll a nyilvánosság elé Balogh László (43), Daróczi Dávid (†37) egyik féltestvére. A férfi szeretne tiszta vizet önteni a pohárba családjával kapcsolatban, hiszen úgy érzi, édesanyja, Ica néni hazugságai miatt sokan rosszat gondolnak róla és édestestvéréről, Attiláról. – írta a hétfői Blikk.

A volt kormányszóvivő anyja – akinek előző házasságából született két gyermeke, de otthagyta őket akkor, amikor Budapestre költözött – ugyanis azt állította, hogy a 40 évvel ezelőtt elhagyott fiait nem érdekelte öccsük halála.

Ezzel szemben a fivért nagyon is foglalkoztatja testvére halála, és állítja: nem igaz, hogy Dávid öngyilkos lett! Hogyan is lehetett volna, hiszen képtelen lett volna itthagyni imádott édesanyját. Köztudott, olyan szoros kapocs alakult ki közte és Ica néni között, hogy az asszony még korábban született két fiát, így őt és Attilát is hanyagolta…

– Én nem hiszem, hogy Dávid maga vetett véget az életének! Már csak azért sem, mert anyánkról ő gondoskodott, ő tartotta el. Hogy lehetett volna képes önszántából eldobni az életet magától, amikor tudta, hogy tettével anyánkat magára hagyja, be sodorja? – érvelt a férfi, aki szerint édesanyjuk Dávid halála óta teljesen összezavarodott.

– Anyánk agya teljesen meg van zavarodva. Én ott voltam Joci temetésén, és igenis találkoztunk, beszélgettünk, sőt a temetés után én kísértem haza, az úton pedig még csokoládét is vett egyetlen unokájának, a 4 éves kislányomnak – folytatta a négy műszakban dolgozó, tisztes családapa, aki elárulta, Dáviddal valóban szinte alig ismerték eg mást.

– Gyerekkoromban láttam életemben először Jocit. Édesanyám húgai rendszeresen jártak hozzánk, és törődtek velünk. Egy alkalommal épp nálunk voltak, amikor csengettek, és ott állt előttem az ajtóban a 6-7 év körüli Joci a nagy fülével. A nagynénjéért jött, mondván: anyánk lent várja a ház előtt, igyekezzen kicsit.

Akkor láttam először az öcsémet, anyánk azonban felénk se nézett. Évekkel később Attila kereste fel őket, akkor egyszer együtt karácsonyoztak, de Choli rosszindulatú viselkedése miatt újra megszakadt a kapcsolat.

– Tünde húgunk, Joci édestestvére okkal bánik olyan mostohán anyánkkal, hiszen ez az asszony nem érdemel mást. Mi sem kívánunk többet találkozni vele, megszakítunk vele minden kapcsolatot – jelentette ki határozottan Laci.

Az elhagyott fiúk 40 év után köszönik szépen, de nem kérnek egy ilyen családi botrányból, mindössze annyit szeretnének, hogy végre kiderüljön az igazság: miért is halt meg Dávid.

Ahogy arról a Blikk korábban már beszámolt, nem ő az egyetlen, aki nem hisz Daróczi Dávid öngyilkosságában. Az exkormányszóvivő édesapja, Choli Daróczi József többször is azt nyilatkozta, hogy valaki vagy az öngyilkosságba hajszolta, vagy a halálba segítette fiát. Az édesanya, Ica néni egyenesen a rendőrségre sétált be az általa fontosnak ítélt bizonyítékaival, hogy kezdjék újra a nyomozást Daróczi halálával kapcsolatban.

Mészáros Edit

blikk.hu

Egy hozzászólás “Daróczi féltestvére: Dávid nem lett öngyilkos!” bejegyzésre

  1. csöves szerint:

    Segítsen valaki ,hogy jön ki a négy műszak? köszi

Itt lehet hozzászólni !