Csepel FC: egy vereség, egy győzelem

Az MLSZ válaszolt a szurkolói levélre

Csepelfc.hu, Csepel.info

A fotók a Szigetszentmiklós elleni meccsen készültek (Forrás: Csepelfc.hu)

Csapatunk gólgazdag meccsen aratott győlemet a Kelen SC otthonában. A hazaiak góljai komoly védelmi hibák után születtek. Az első félidőben háromszor jutott a csepeli kapu közelébe a Kelen, ebből két gólt rúgott, míg mi – szinte kivétel nélkül Barbai révén – helyzetek tömkelegét hagytuk ki.

A második félidő elején a hazaiak egy újabb hatalmas védelmi hiba után 3-0-ra növelték előnyüket. Ezt követően azonban magához tért a kék-piros társaság, és a cserék is sokat lendítettek a támadások eredményességén. Különösen Juhász volt elemében a bal szélen.

A védelmünket még meg kell szilárdítani, a feltolt védekezésnél gyorsabbnak kell lennünk hátul, nem adhatunk minden meccsen háromgólos előnyt az ellenfélnek.

A vége: Kelen SC – Csepel FC 3-4 (2-0)

Csapatunk összetétele:

I. félidő: Vereckei – Bajzát, Sarnyai, Haraszkó, NémethJ. – Barbai, Miskovicz, Balogh, Teplán – Kemény, Kaltenecker

II. félidő: Héger – Bajzát, Sarnyai, Haraszkó, Németh J. – Juhász, Balogh, Tőke, Teplán – Barbai, Bodogán

Gólszerzőink: Bodogán, Teplán, Juhász, Németh J.

Vereség a szentmiklósiaktól

Csepel FC – Szigetszentmiklósi TK 1-4 (0-2)

Csapatunk a következő összeállításban játszott: Csik Tibor – Németh József (Lua Jerome) , Haraszkó Sándor, Sarnyai Róbert (Pintér Dániel), Bajzát Attila (Urbán Péter)– Teplán János (Vejmola Tamás), Balogh Zoltán, Miskovicz Roger, Barbai Gábor – Horváth Richárd, Kemény Tamás

Válaszolt az MLSZ

Az egyik csepeli szurkoló az MLSZ Amatőr Bizottsága által kedden elkészített csoporbeosztás nyilvánosságra hozatala után levelet írt a szövetségnek. Az MLSZ postafordultával válaszolt. A csepeli levelet és a Magyar Labdarúgó Szövetség válaszát a klub honlapján, olvashatják.

csepelfc.hu

3 hozzászólás “Csepel FC: egy vereség, egy győzelem” bejegyzésre

  1. atlétaa.. szerint:

    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC…………………

  2. Gordon szerint:

    Hajrá Csepel! Szenteczky és Takács húzzon el!

  3. Pecás szerint:

    Nevetséges!Csepel az Alföld csoportban??Ezek az MLSZ-ben tényleg nem tudják mit csinálnak…Ki kéne takarítani ott is alaposan..Egy Duna menti csapatot az Alföldre sorolni tiszta röhej!!Jól kicsesznek ezzel az idegenbe csapatukat elkisérni akaró szurkolókkal, na és persze a klub kassazája is megsínyli a több száz km-es utazásokat…Viccparádé ami a labdrúgó szövetségben zajlik!!!!

Itt lehet hozzászólni !