Segítségkérés

Csepel.info

Sikerült albérletet találnia annak a három gyermekes anyukának, akiről ebben a korábbi  cikkünkben írtunk, és aki a hajléktalanná válást tudta így elkerülni. Ugyanakkor, mivel Zsuzsanna a gyerekágyon kívül gyakorlatilag nem rendelkezik ingósággal, továbbra is segítségre van szüksége – értesítette lapunkat Ábel Attila, a kerület lakásbizottságának elnöke.

Az albérlet kifestéséhez festék, a berendezéséhez bútorok kellenek. Szükség volna használható állapotú konyhaszekrényre, ülőgarnitúrára, szekrénysorra és szőnyegekre. Egy gyerekeknek való kisebb szekrénysort már felajánlottak a családnak .

Tudom, hogy nagyon sok mindenről van szó, de mivel éppen lomtalanítás időszaka van, most egyébként is sokan fognak megszabadulni a feleslegessé vált bútoraiktól. Az anyuka várhatóan augusztus 10-e körül költözik be az albérletbe, a bútorok elszállítását is akkorra próbálnánk megszervezni, ami szintén elég nehéz feladat lesz, hiszen szállító járművet is kell majd szerezni  – mondta el lapunknak a bizottsági elnök.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy aki bármiben tud segíteni, jelentkezzen Ábel Attilánál az abel.attila@gmail.com e-mail címen vagy a 0630-619-5471-es telefonszámon.

Csepel.info

2 hozzászólás “Segítségkérés” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    ruhákra is szükségük van? milyen címre lehet elvinni nekik?

  2. Ábel Attila szerint:

    Kedves Mária!

    Most a Katona József utcában laknak, de éppen a költözködés meg az intézni valók miatt nem tudnám megmondani, hogy mikor találná őket otthon.

    Már többen jelentkeztek segíteni: holnap a festéket intézzük, augusztus 10. körül a bútorokat, ruhákat próbáljuk. Kérem, keressen meg telefonon a 0630-619-5471-es számon.

Itt lehet hozzászólni !