Megfújták Csepelen Pataky Attila kocsiját

Csepel.info

Egy csepeli parkolóból lopták el szerdán hajnalban azt a Suzukit, amellyel az Edda frontemberének titkárnője járt. Pataky érthetően dühös, hiszen a jármű az ő cégének tulajdona, és természetesen most neki kell megoldania az autó pótlását is.

– Egyszerűen nem értem, hogy hová tart a világ! Képtelenség olyan biztonsági rendszerrel ellátni egy járművet, ami visszatartja a tolvajokat. A rendőrség persze megkezdte a nyomozást, de pontosan tudjuk, hogy ez mit jelent. – mondta el a lapnak az Pataky Attila.

– A kocsit már éjszaka darabokra szedték és alkatrészenként fogják értékesíteni. Engem csak a hétvégén háromszor ellenőriztek az utakon ahelyett, hogy razziákat tartanának különféle telepeken és raktárakban, ahol a lopott kocsikat darabolják” – mondta dühösen Pataky Attila, aki szerint minden bezárt börtönt újra kellene nyitni, hogy elférjenek a piti bűnözők is.

“A biztosító persze fizetni fog, de leghamarabb 60 nap múlva. A titkárnőmnek addig is járnia kell valamivel, így most a turné közepén azzal kell foglalkoznom, hogy szerezzek egy autót. Arról nem beszélve, hogy a pénzből, amit majd kapunk, nem lehet venni egy hasonló értékű járművet” – tette hozzá az énekes a Napi Ásznak.

Forrás: Stop.hu

9 hozzászólás “Megfújták Csepelen Pataky Attila kocsiját” bejegyzésre

 1. Csepelke szerint:

  Honnan??? Melyik parkoló???

 2. Jeniszej szerint:

  Mondta dühösen Pataky Attila, aki szerint minden bezárt börtönt újra kellene nyitni, hogy elférjenek a piti bűnözők is.
  ))) 😀 (((

 3. BaráTOM szerint:

  Pintér Sándor azt ígérte, hogy két hét alatt oké lesz a közbiztonság! Ott tessék reklamálni! Ja, és remélem, hogy Pataki vett BKV jegyet! Bliccelni nem ér!

 4. BaráTOM szerint:

  (Pataky. Mert ő egy úr!)

 5. grün szerint:

  BaráTOM!
  Nem a Pintér ígérte, Ő csak bejelentette, hogy megcsinálta!

 6. BaráTOM szerint:

  Hát ha megcsinálta, akkor a Pataky autóját sem lopták el. Biztos csak jogosulatlan gépjármű használat. Vagyis minden rendben. Pintér bejelentette, hogy rendet csinált. Ez a rend.

 7. grün szerint:

  BaráTOM!
  Lehet, hogy kapóra jön Pintérnek, úgyis börtön hiánnyal küzd!
  “Konténeres sitt szállítás kedvező árakon”
  Mobil toi- toi után, itt a mobil sitt!

 8. lolka szerint:

  Majd megkérdezi az ufóktól:-hol a kocsim?-kicsim…minden évben találkozik velük…De jó számai vannak…

 9. Anonymus szerint:

  csepel, nem biztonságos hely.
  Én csepelre jártam suliba, és 4x rabultak ki.

Itt lehet hozzászólni !