Szúnyogírtás lesz Csepelen

ÁNTSZ, Csepel.hu, Csepel.info

Az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézetének javaslatára a Corax- Bioner Zrt az Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedélyével ez évben több alkalommal légi kémiai csípőszúnyogirtást végez a főváros kijelölt területein.

Budapest déli részén az írtás a Duna jobb és bal partján az alábbi területeket érinti majd.

Budafok-Háros vasútállomástól a Nagytétény vasútállomásig, a Dunatelep, a Horgásztelep, Budatétény, Nagytétény. Csepelen a Királymajor, Kertváros, Királyerdő és a soroksári (ráckevei) Dunaág jobb partján elterülő terület, valamint a Duna bal partján levő Vízmű lakótelep. A soroksári (ráckevei) Dunaág mentén a Gubacsi hídtól a közigazgatási határig terjedő terület és a Molnár-sziget, Pesterzsébeten a Grassalkovich út és a Török Flóris utca által határolt terület a közigazgatási határig.

Az írtást augusztus 5-én (esőnapok augusztus 6., és 7.) és augusztus 16-án (esőnapok augusztus 17., 18.) végzik el.

csepel.hu

4 hozzászólás “Szúnyogírtás lesz Csepelen” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    VÉRSZÍVÓK UCCCÁRA!!!!

  2. lolka szerint:

    És mi a vegyszer?- egy némelyik gyermekkel jól elbántak a szúnyogok, komoly sebek keletkeztek…

  3. grün szerint:

    Nyugalom kedves lolka!
    Az Országos Tisztiföorvosi Hivatal által engedélyezett K-othrine 1 ULV 0,5 l/ha dózisú szúnyogirtószerrel végzett permetezés annyira környezetbarát, hogy még a szúnyogoknak sem árt, de ez csak látszat, mert fokozott táplálkozásra készteti őket, minek folytán úgy járnak mint a nyugdíjas a svédasztalnál, hülyére zabálják magukat és a többi szabadon választott, vagy a hányás vagy a fosás, de valamelyik biztos elviszi oket!
    Azt a kis időt kell csak átvészelnünk!

  4. islander szerint:

    🙂

Itt lehet hozzászólni !