Színes programok, nagyszerű élmények a Csepeli Családi Szombaton

Csepel.hu

 

A borús időjárás ellenére rengetegen döntöttek úgy, hogy a Csepeli Családi Szombat rendezvényen töltik szabadidejüket a Puli sétányon. Egy szelet Csepel program keretében a családoknak nyújtott önfeledt élményeket a mese musical, a rocky bemutató és a gyerekkoncert is.

A bejáratnál mindjárt vidámparki hangulat, ugrálóvár s a kicsik megunhatatlan kedvence, körhinta és kisvonat fogadta a kicsiket. A pedálos és lábbal hajtható kisautók is örömteli perceket szereztek, az állatbarátok pedig nyuszikkal, kecskékkel és madarakkal találkozhattak. Sokan elidőztek a csocsónál, a focisulinál, az arcfestésnél, a kézműves sátornál, ahol a fonás kipróbálása mellett állatfigurás könyvjelzőt lehetett készíteni. Izgalmakat rejtett a szabaduló sátor, amelyben a kódfejtésért kincskeresés folyt, logikára és fantáziára egyaránt szükség volt.

A színpadon az Oroszlánkirály meséje csalogatta oda a népes gyereksereget. Utána az Island Rock csapat bemutatója felpörgette a hangulatot. Bár az eső délben eleredt, azonban Varga Feri és Balássy Betty gyerekkoncertje remekül sikerült, jónéhányan a pódiumon táncoltak.

Az önkormányzat támogatta Csepeli Városkép szervezte rendezvényen bőven fogytak a finom ételek és italok, kicsik és játékos kedvű felnőttek együtt szórakozhattak kora délutánig.

Az esemény képei itt tekinthetőek meg.

 

A.Zs.

 

 

Csepel.hu

 

 

 

Itt lehet hozzászólni !