Áldott karácsonyt, boldog új évet kívánunk!

10 hozzászólás “Áldott karácsonyt, boldog új évet kívánunk!” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    “Lelkünkben gyújts pici gyertyát sokat. Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk törékeny játékunkat, a reményt.” (Babits Mihály)

    Áldott Karácsonyt!

  2. Lili Züllig szerint:

    December 24, dolgoztam 9.30-15.30 közt szünet nélkül
    December 25, dolgozom 8.00-22 óráig, szünet nélkül!!!! Mindjárt indulok.
    December 26, dolgozom 8.00-15 óráig, szünet nélkül

    Ui. jahhh és rájöttem nem nekem való az egészségügy. Már nem betegséget, meg sebesülést gyógyítunk. Súlyos mentális problémái vannak az európai lakosságnak. Magyarul, épülnek le agyilag. Ezt egy nővér nem tudja ápolni, ehhez szakorvosok kellenének, ami nincs, se itt Svájcban, sem másutt. Halálos betegségeket kiváltó gyógyszerekkel szedáljuk le azon embertársainkat, akiknek nem ilyen jellegű kínzást kellene átélni. Minden az ápolón csattan. A nővér kihúzza magát, mint diplomás, az orvos rá sem néz egyik betegére, csak ha a nővérnek is meghaladja a képességeit. Elegem lett. 2019 egy új útra visz, és soha többé egészségügy. Nincs az a pénz amiért én ezt tovább csinálnám.

  3. Qqriq szerint:

    14 órás műszak után csak 10 óra pihenőidő a 7 órás műszakot megelőzően ráadásul karácsony napjain, mindezt szünet nélkül?! Ez szörnyű, megáll az eszem! Rengeteg erőt és kitartást kívánok! Miért nem ez ellen tüntettek a Svájcban élő honfitársaink?
    https://blog.atlatszo.hu/2018/12/igy-magyaraztak-a-szervezok-az-o1g-jelenteset-a-svajci-rendoroknek-a-zurichi-tuntetes-elott/

    Majd a harmadik világból érkező migráncsok fognak ilyen nehéz, felelősségteljes munkaköröket ellátni? Borzasztó, hogy a szélső liberális eszmék mennyire befészkelték magukat az európai emberek tömegeinek az agyába! A májusi EU választások ezért lesznek sorsdöntőek, ahol az emberek arról határoznak, hogy a hanyatló Soros-féle irányvonal vagy inkább V4-ek haladó nézetei érvényesüljenek a továbbiakban.

  4. Nagyapó szerint:

    Lili Züllig! Miután karácsony elmúlt, remélem új munkahelyén, mint műkörmös vagy eladó, esetleg áruházi pénztáros, többet fog keresni, mint a 4-6 éves alapfokú végzettséggel rendelkező ápoló,a 310 000 Ft/hó-nál (túlóra, pótlékok nélkül). Vagy, ha van középfokú végzettsége akkor 345 000 Ft/hó összegnél (túlóra, pótlékok nélkül), esetleg a felsőfokú végzettségűeknél a 382 354 Ft/hó (túlóra, pótlékok nélkül).
    A “szörnyű” munkaviszonyról, mint gyakorló kórházi beteg, sok érdekességről tudok én is beszámolni. Qqriq bejegyzése alapján látható a szörnyű túlterheltség (különösen a du.-i és éjszakai ügyeletnél. Én is el tudom mondani tapasztalatomat, amikor a súlyos beteg éjszaka felkelt, neki támaszkodott kerekeken guruló ágyának, amit a “kedves nővérek” elfelejtettek rögzíteni és a csöngetésre egyetlen nővér sem jött. (a frissen operált hálótársak sem tudtak segíteni!), majd az egyik beteg elment a nővérekhez, akik kemény “szakmai” beszélgetésben voltak elmerülve.
    Persze tudom, hogy egy szocinak kötelező sírni, bár az ápolók alapbérét 2010 óta közel a duplájára emelték (pl. a 4-5 éves ápolók 2010-es 159 506 forinthoz képest mostanra 309 345 forintra)!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Johnny szerint:

    Elfelejtettem megköszönni a Polgi levelét, közpénzen, agitproppal körítve!
    Ez háztartásonként mibe fájt?
    Erre nincs kedvem ilyen-olyan adókat befizetni! 🙁

  6. Lili Züllig szerint:

    Kül-és biztinságpolitika szakon végezten a Kodolányi János Egyetemen. Pozsgay Imre, Cséfalvay Zoltán, Kiszelly Zoltán, Gazdag Ferenc, Gresznáryk Pál voltak a mentoraim. Matolcsy György névjegye bekeretezve lóg a falamon meg a sztorik a nemzetbiztinsági hivatalban. 200 000 Ft-ot sem akartak nagyon fizetni. Így elmentem Magyarországról. Nekiindultam a világnak. Londonban kezdtem, aztán dolgoztam Görögországban, és dolgoztam Arab Emirátusokban is. Ott ránktört az arab tavasz hangulata, és

  7. Lili Züllig szerint:

    Menni kellett vissza Európába. Így landoltam véletlen Svájcban. Azóta itt élek, dolgozom, többet keresek mint egy parlamenti képviselő és csak ápolóként vagyok kitanítattva a svájci Vöröskeresztnél. Mivel egyetemi végzettséggel kitörölhettem csak a fenekem, rájöttem azt kell csinálni, amit mások nem csinálnak és megfizetik. Így van új út, csak tudni kell leszarni a nácikat, meg a kommcsi verejtékmirigyeket. Keresni az újat, formálni a világnézetet, menni bele a dolgokba, nem tétlenkedni, észrevenni apróságokat, amiből birodalmat lehet építeni. Ehhez tudni kell nemzetközinek lenni, megélni helyzeteket. Nekem bejött minden eddigi robbanásom. Egy kapu bezáródásával ezer új nyílt meg.

    Ui. A cég nem akar megválni tőlem. Én hagyom őket el, per 1.Januar,2019

  8. Johnny szerint:

    Mi lett az egyik virágosbódéval a temetőnél?
    Gondoltam kerületi hír lehet, az agitpropon túl?

  9. Jobban szerint:

    BÚÉK!

  10. Qqriq szerint:

    GYURCSÁNYI,
    KELLEMETLEN ÜNNEPEKET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !