Figyelem: szombaton részlegesen lezárhatják az M0-s halásztelki csomópontját

Csepel.info, Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Ha az időjárás engedi, az M0-s autóút halásztelki csomópontját részlegesen lezárják burkolatjavítási munkák miatt 2018. október 27-én, szombaton reggel 7 és este 19 óra között.

A munkálatok ideje alatt az M0-s autóútról csak Csepel irányába hajthatnak le a közlekedők, Halásztelek az Auchan körforgalmon át lesz elérhető, míg az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül hajthatnak fel az autósok.

Ha a szombati időjárás engedi, akkor a burkolatjavítási munkák során lezárják az M0-s autóút halásztelki csomópontjának M1-es autópálya irányába tartó felhajtó ágát, illetve az M0-s autóútról a II. Rákóczi Ferenc utcára, Halásztelek irányába tartó sávot. Vagyis a közlekedők a munkálatok ideje alatt a halásztelki csomópontnál az M0-s autóútról csak Csepel irányába hajthatnak le, a csomópontban az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára nem hajthatnak fel a közlekedők a II. Rákóczi Ferenc utca felől. Halásztelek az Auchan körforgalmon keresztül lesz megközelíthető.

Azok, akik az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára szeretnének felhajtani, azok a közeli szigetszentmiklósi csomópontot vehetik igénybe, ahol október 25-én az új körforgalom teljes pályaívét megnyitották a forgalom számára, melyet így teljes körűen használhatnak, ezzel az M0-s autóútra való fel- és lehajtás is biztosított.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a munkálatokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály

7 hozzászólás “Figyelem: szombaton részlegesen lezárhatják az M0-s halásztelki csomópontját” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Jobban örülnék, ha a felújítás helyett elkészítenének egy felhajtót Halásztelek irányába, jobbra Buda felé. Így megszüntethető lenne a keresztezés, a lámpa, ami a torlódást okozza. (Igaz a Halásztelek felé menő “nagy” forgalom a eltolódna az Auchan előtti körfogalomra.)
    Sajnos ez esetben megkérdőjeleződne a hatalmas költségű Gerincút!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Nagyapó mérnök létére beláthatná, nincs hely a Nagy-Duna felöli oldalon a jobbra irányuló felhajtóra Buda irányába! Ugyanezért nincs lehajtó sem a Nagy-Duna felőli oldalon jobbra Halásztelek irányába! Marad két lámpás kereszteződés! Az útépítő mérnökök sem hülyék!

  3. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi! Ha megnézi, az M0 töltése mellett két földút van, ami bőven elegendő egy felhajtónak (még kisajátításra sem lenne szükség). Az emelkedéshez szükséges távolság is megfelelő, akkor miért nem?
    Mint általában a mérnökök, “az útépítő mérnökök sem hülyék”, csak az M0 tervezésekor nem számolhattak a később épülő, Bauhaus előtti, körforgalommal.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. pitypang szerint:

    Felhajtónak lehet, hogy elég lenne, de gyorsítósávnak már nem, ahhoz szélesebb híd kellene.

  5. Nagyapó szerint:

    pitypang! Jelenleg a gyorsító sáv ~120 m. Az új felhajtónál kb.180 m hely van. Elég lehet.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. pitypang szerint:

    Melyik új felhajtónál van 180 méter? Hol van új felhajtó?

  7. Johnny szerint:

    pitypang!
    Ha?! a jelenlegi, külső sáv lehetne a gyorsító, ami jelenlegi felhajtónak is az, akkor elférne, de a probléma tovább gyökeredzik, vissza, Csepel felé. 🙁
    Ma még délben is esélytelen volt arra átjutni.
    VICC!

Itt lehet hozzászólni !