Fut a Csepel! a Daru-dombon!

csepel.hu

Folytatódik Csepel legnépszerűbb és legtöbb embert vonzó szabadtéri sporteseménye a Fut a Csepel! Ezúttal új helyszínen, a megújult Daru-dombon lesz az esemény.

A Csepeli Önkormányzat és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közös rendezésében megvalósuló esemény szeptember 29-én szombaton reggel 9:25-kor veszi kezdetét, ünnepélyes megnyitóval és fél 10 tájban már a színpadi bemelegítéshez várnak minden érdeklődőt. Tíz órakor várható az első versenyszám rajtja az I. és II. korcsoport számára, ami 1500 méternyi futást foglal magában. Ezt rövid szünet, majd újabb közös bemelegítés a színpadnál, aztán várhatóan 10:40-kor rajtol el a 3000 méteres “fő” versenyszám, ahol kivétel nélkül mindenki elindulhat.

Természetesen a futamok közben számos színes program, sportági bemutatók és az oly népszerű kerületi sportágválasztó is teret kap a helyszínen, a tágas térnek köszönhetően a korábbiaknál is bővebb lehetőség nyílik egyes sportágak kipróbálására. A tervek szerint idén első alkalommal a Honvédelmi Sportszövetség is bemutatkozik a csepelieknek. Természetesen a futóversenyek eredményhirdetései is folyamatosan zajlanak majd a színpadon, csakúgy, mint a kapcsolódó programok.

A versenyszámok záróakkordjaként 11:30-kor az úgynevezett Családi Futam indul útjára, ami mindösszesen 300 métert foglal magába, elsősorban kisgyermekes családok részére, de természetesen bárki, aki kedvet érez csatlakozhat.

Az idén is teljesen díjmentes program versenyszámaira egyesületi honlapunkon lehet előnevezni: https://www.csepel.se/hirek/esemeny/futacsepel/

Találkozzunk szeptember 29 -én szombaton a Daru- dombon!

Csepel Öttusa Média

csepel.hu

3 hozzászólás “Fut a Csepel! a Daru-dombon!” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Csak egy apró észrevétel… A Daru-domb és környéke tele van kutyaszarral. A tegnapi futóversenyen folyamatosan azt kellett figyelni, hogy mikor lépünk bele egybe. Nem igazán tudom mi a megoldás. Leginkább a fejekben kéne rendet tenni a kutyásokat illetően (akinek nem inge, annak tiszteletem, hogy odafigyel!).

  2. Melinda szerint:

    Helló!
    Hol tudjuk megnézni a fut a Csepel eseményen viselt chip időmérésének eredményeit?

  3. Kovács Gabriella szerint:

    Szeretném tudni az időeredményemet!

Itt lehet hozzászólni !