Nem jár a HÉV – mutatjuk miért

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasonktól kapott információk szerint pénteken délután egy ideig nem közlekedik a csepeli HÉV.

Mr.Gabee a helyszínen megtudta, hogy a képen látható Opel Corsa Combo típusú tehergépkocsi bal első kereke defektet kapott, melynek következtében az autó a sínekre csúszott. Információink szerint a BKV zavarelhárító szolgálata vagy a tűzoltóság fogja az autót kiemelni a sínek közül. Sérültekről nem érkezett jelentés.

4 hozzászólás “Nem jár a HÉV – mutatjuk miért” bejegyzésre

  1. barvagarbalarka szerint:

    Még mindig nem értem, hogy a HÉV ezen a szakaszon miért nincs jobban elszigetelve az úttól? Betonkerítést oda vagy sima kerítést. Egyébként elférne, mert az út pont nincs 2 sávnyi, de az az egy elég széles, volna hely normálisan megcsinálni. De erre 1951 óta szarnak. Talán egyszer, ha lesz nagy felújítás. És akkor a HÉV-nek sem kéne kényszerdöcögnie. Iszonyú rosszul van megcsinálva Csepel lakott részén belül a HÉV-pálya.

  2. Tóth Gábor szerint:

    “Kedves” BKK!

    Ha ez a baleset a Plázánál történt, akkor mi a francért raktak ki minket a Szabadkikötő állomáson, legalább 1km-es gyaloglásra kényszerítve gyereket és nyugdíjast? Miért nem tudott bejönni legalább a Szent Iméréig?

  3. xyxy szerint:

    Barvalerka teljesen egyetértek veled. Kijebb is vihetnek erdosorig siman de halasztelkig lenne a végső cél, északon meg kalvin ter fold alatt!
    Gabor, azért mert volt mar előtte kb 3-4 szerelvény aki úgyszintén megállásra kényszerült. Es nem lett volna megálló ahova leteszi az utasokat .

  4. Trucker szerint:

    Tehergépkocsi!!!

Itt lehet hozzászólni !