MSZP-s politikust vettek őrizetbe VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Blikk

Összetört VV Fanni (24) családja, miután a rendőrség közölte velük, hogy minden bizonnyal megölték a szeretett lányt.

A gyanúsított az önkormányzati választásokon az MSZP színeiben indult. A jóképű fiatalembernek párttársai szerint nagyon szép barátnői voltak, sokat utazott, és playboyéletet élt. Bár ez megfelel a párt stílusának, a gyanúsított csak második lett.

– Többször vissza is kérdeztem, jól hallom-e, amikor azt mondták, hogy már nem élő testet keresnek a nyomozók. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez velünk történik. Nem értem, hogy kinek árthatott ez a csodás kislány – mondta a Blikknek az egykori valóságshow-hős édesanyja, akit hétfőn kérettek be a kapitányságra, és szembesítettek a lesújtó hírrel. Fanni családja próbálja tartani magát, ám ez egyáltalán nem könnyű ebben a helyzetben.

 Nézem a fotóit a telefonomban. Mindig kértem, hogy küldjön magáról, hadd lássam, hogy néz ki – mesélte könnyek közt Katalin. Az egész család válaszokat keres arra, hogy mi történt Fannival, ám a nyomozásra való tekintettel nekik sem mondanak sokat a rendőrök.

 Szeretném őt hazahozni. Bár egy kicsit még hiszek abban, hogy ez csak egy rossz álom, és egyszer szólnak, hogy tévedtünk, Fanni jól van, és hazamehet. Ha nem így lesz, akkor szeretném elhamvasztatni a testét, hogy itthon legyen velem. Ültetek majd neki vörös rózsát, az volt a kedvence – mondta könnyek között az otthonában a Blikknek Katalin.

Lapunk úgy tudja, több bizonyíték is utal arra, hogy Fanni már az eltűnése napján, vagyis november 20-án életét veszíthette.

Egy informátorunk arról számolt be, hogy az előzetesben levő gyanúsított férfi aznap Budapestről a Balatonhoz utazott, majd onnan egy Pest közeli városba, a lakóhelyére autózott. Egy bennfentes elárulta, hogy tudomása szerint a férfi nem ápolt jó viszonyt a családjával, így érthető, hogy m­iért voltak távolságtartóak a rokonok, amikor a Blikk korábban meglátogatta őket.

Fanni úgy tűnt el a lakásából, hogy szeretett kutyáit is maga mögött hagyta, sőt, még a lámpa is égett, az otthonában majd egy napon keresztül tartott a helyszí­nelés. 

Informátorunk úgy tudja, csel volt, hogy valakik összepakolták a lány ruháit, valójában csak a hatóságokat akarták félrevezetni a bőröndökkel.

Mint arról beszámoltunk, a bíróság egy férfit november 27-én előzetes letartóztatásba helyezett, kezdetben személyi szabadság korlátozásával küldték rácsok mögé, ám a rendőrség tegnap a Blikknek megerősítette, a nyomozást emberölésre változtatták.

A gyanúsított az MSZP színeiben indult az önkormányzati választásokon, de csak második lett. – Fiatal, jóképű gyerek volt. Nem is szerepelt rosszul annak ellenére, hogy nem volt bejáratott az MSZP-ben. Olyan körzetben indítottuk, ahol sok fiatal volt. Emlékszem, hogy nagyon szép barátnői voltak, sokat utaztak, playboyéletet élt, de ezt a közösségi oldalán láttam – mesélte korábban lapunknak a helyi alelnök. Egyelőre nem tisztázott, hogy a gyanúsított honnan ismerte a lányt.

Forrás: Blikk, Csepel.info

8 hozzászólás “MSZP-s politikust vettek őrizetbe VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Brodmann Lászlóról küldik az órás képet
    Borsról levették a mai kommenteket….facebook

  2. propaganda szerint:

    Undorító vagy, gusztustalan patkány vagy, Ábel Attila!

  3. kispista szerint:

    Miért Ábel Attila az undorító? Mert megint egy MSZP-s gyilkolt? Tán titkolni kellene az összes MSZP-s gyilkosságot mint régen? Talán inkább el kellene már végre tűnni az egész MSZP-nek a picsába, és akkor csak egy Brodmann László nevű gyerek lenne a gyanúsított, nem egy MSZP-s képviselő.

  4. propaganda szerint:

    Csak a tények kedvéért:
    – 2010-ben indították Dunaújváros 9. körzetében önkormányzati képviselőjelöltként, de nem nyert
    – soha nem volt MSZP-tag
    – mindössze 3 hónapig állt kapcsolatban az MSZP-vel

    Forrás: http://magyaridok.hu/belfold/letartoztattak-az-mszp-volt-kepviselojeloltjet-2524657/

    A Csepel.info hozzájárulása a fenti cikkhez annyi, hogy a címét megváltoztatták a Blikkben lévő eredeti cikk címéhez képest, ami az, hogy “Itt a fotó, ezt a férfit tartóztatták le – VV Fanni már eltűnése napján halott lehetett”

  5. propaganda szerint:

    Valahogy ezt a hírt viszont mintha nem láttam volna a csepelinfón:

    Három év börtönt kapott a gyilkosságban közreműködő volt fideszes képviselő

    A Szekszárdi Törvényszék első fokon tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte a 2013-ban megölt dunaföldvári vállalkozó gyilkosát pénteken, számol be az MTI. Az ügy harmadrendű vádlottja, a volt dunaújvárosi fideszes önkormányzati képviselő három éves börtönbüntetést kapott bűnpártolás miatt. Gál Roland fellebbezett az ítélet ellen.

    Az ítélet szerint Gál Antal 2013. május 1-jén, otthonában megölte Molnár Antal 42 éves dunaföldvári vállalkozót a másodrendű vádlott, és Gál Roland segítségével. A holttestet egy dunaújvárosi ház pincéjében elásták és bebetonozták.

  6. Ábel Attila szerint:

    Emlékszem, amikor a Deme Gáborék gyilkoltak, hirtelen ő sem lett MSZP-s. Meg mindenki rossz ember lett azon nyomban, aki arról beszélt, hogy a kettős gyilkosság párton belüli konfliktus (sikkasztás) miatt következett be. Az ATV-ben Podolák nyomta a halottgyalázós szöveget, aztán meg makogott, amikor kiderült, hogy tőle ment gyilkolni a Deme – vagyis ő lehetett az utolsó, aki megakadályozhatta volna a gyilkosságot.

    Aztán persze a tárgyaláson megint ott volt a teljes csepeli MSZP vezetés… Hát ennyire nem volt pártügy.

    Ez itt viszont egy szimpla gyilkosságnak tűnik. Volt egy MSZP-s playboy ficsúr, és egy szép lány. Azt, hogy gyilkolt-e a minden bizonnyal nagyon szociális érzékű vörös playboy, majd a bíróság kimondja.

  7. Dr. Hause szerint:

    Tisztelt mindenki! Legyenek szívesek egy tragédiából ne csináljanak politikai odaszolast! Lehet nem annak szánták de igy nagyon annak látszik és hangzik.. Elkövetette a legsúlyosabb bűnt és elvette egy ember életét, mindezzel fájdalmat okozva szeretteinek és barátainak. Jelen helyzetben pedig nagyon nem illik mások tragediajabol egy ilyet kikerekiteni.
    Teljesen mindegy milyen párt képviselőjeként indult az ilyen nem ember!!!

    Részvétem a családnak!

  8. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Fiatalként hajtottuk a kurvákat de azok nem ennyire problémás skizó nők voltak. Ezek a mai kurtizánok rendre agybetegek. Személyiség-zavar az alap! Olyan néha mintha két nőt sunáznánk. Változik a személyiségük…ha meg kéred szorosabban vagy gyorsabban még ő van felháborodva…nem duggantyúzhatod hatulról mert fél hogy lekapom a gumit….oldalt se mert benne a szivacs épp vérzése van. Nyalókázni meg akkor szeret ha jól néz ki a haverom. Elmebetegek. Pénzt persze azonnal adni… Szülők ha vannak is csak egy fedél alatt, sz@rnak egymás fejére, nehogy bedőljetek ilyen sírós riportnak. A saját lelkiismeretüket siratják.

    Fannika itt az áhított hírnév, minden rólad szól. Mármint az életed aminek 90%-át prostiként töltötted.hát erre vágytál, nem? 24évesen? Túl nagyra tartottad magad. Hajad helyett az AGYADAT kellett volna tupirozni…Azt hitte ez is majd jön Beverly Hills meg Rodeo Drive, Los Angeles- famous star csillagok…tudod mi jön kicsim? A két sírásó.

Itt lehet hozzászólni !