Hatalmas kamuval indította kampányát a Jobbik politikusa

Csepel.info

Az emelt hangon provokáló Bereczkinek kínos lehetett a beszélgetés, ezért kitalált helyette egy másik szituációt

Ordas nagy hazugsággal kezdte el országgyűlési kampányát Bereczki Miklós, a Jobbik soroksári politikusa – értesült a Csepel.info.

Berecki az állítja egy facebookos videóban, hogy nem állt szóba és nem volt hajlandó a párbeszédre vele Borbély Lénárd csepeli polgármester. A történetet erősen árnyalja, hogy a polgármester valójában hosszan beszélt vele, és ezt a Jobbik csepeli-soroksári reménysége szintén videóra vette. Csak miután kellemetlen lett volna számára az eredeti felvételt nyilvánosságra hozni, dönthetett úgy, hogy inkább kamuzik egy nagyot.

Nem jött be a provokáció, a polgármester még így is beszélt vele

A Csepel.info arról értesült, hogy miután Bereczki Miklós a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeként mutatkozott be (ahogy a Facebook oldalán is teszi), a csepeli polgármester felvilágosította, hogy még senki nem írta ki a választásokat. Így a jelöltséghez szükséges ajánlásokat sem szedhette össze, és nem lehet országgyűlési képviselő jelölt a Jobbik soroksári politikusa.

Bereczki ezek után azt kifogásolta, hogy a Jobbik nem kérdezett és nem szólt hozzá a testületi ülés témaköreihez. A csepeli polgármester erre megjegyezte, hogy Pákozdi József személyében a Jobbiknak is van politikusa a csepeli képviselő testületben, így kérdezni és hozzászólni is tudtak volna az összes témakörben. Már ha a jobbikos politikus elmegy az ülésre – ami nem történt meg.

Bereczkinek kényelmetlen lett volna ezek után az eredeti felvételt nyilvánosságra hozni. Ezért a Facebookon már azt állítja, hogy a csepeli polgármester egyáltalán nem állt vele szóba, sőt, egyenesen megfutamodott, amikor ő szembesítette valamivel.

Országgyűlési fizetésért ő nyírná itt a füvet

Berecki fiatalos, videós kampányban próbálja megszólítani a választókat. Első klipjét azzal tette ki, hogy nem a fűnyírók hibája, ha azok nem nyírják le a füvet. És mivel ez nem hiba, nem is kell javítani: ehelyett ott lesz ő.

“Biztos vagyok benne, hogy nem a munkát elvégző fűkaszások hanyagsága miatt maradtak érintetlenek ezek az utcák”

– hangsúlyozza Berecki, aki választási ígérete szerint maga fogja ezeken a közterületeken a füvet nyírni. A politikus a Facebookos videó alapján legott fűkaszát is ragadott, és az Erdősor utcában egy kilenc méter hosszú, egy méter széles területen levágta a füvet, hogy megmutassa, mit fog tenni országgyűlési képviselőként a munkaidejében.

Elkezdődött a paraszt románozás

A Jobbik 2010-ben és 2016-ban sem volt képes olyan erős jobboldali szavazóbázist magához vonzani, amellyel hatalomhoz juthatott volna. Az elmúlt másfél évben ezért erőteljes kommunikációs fordulatot hajtottak végre, és a balliberális pártok szavazóit is próbálják átcsábítani.

Ilyen körülmények között nem meglepő, hogy Berecki fórumozói közül is van, aki azzal próbál az MSZP-s és DK-s közönség előtt jobb színben megjelenni, hogy a nagyváradi születésű, magyar nemzetiségű és anyanyelvű, három éves kora óta Csepelen élő polgármestert paraszt román kutyának nevezi.

Csepel.info

16 hozzászólás “Hatalmas kamuval indította kampányát a Jobbik politikusa” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    “ÚJABB FIDESZ-BUKTA: A RENDŐRSÉG ELUTASÍTOTTA A FELJELENTÉST, NEM TÖRTÉNT BŰNCSELEKMÉNY ÓZDON

    A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság elutasította a fideszes Németh Szilárd, illetve Tényi István feljelentését, mert megállapításuk szerint nem történt bűncselekmény a jobbikos vezetésű ózdi önkormányzatban. Bár a kormánypárt által megvádolt Janiczak Dávid polgármester eddig is nyilvánosságra hozott minden részletet, így sejthető volt, hogy ez az egész sztori nem több egy újabb fideszes koholmánynál, ugyanakkor erről most már papírja is van Németh Szilárdéknak.
    A rendőrség határozata leszögezi, hogy a Büntető Törvénykönyv rendelkezései szerint büntetendő hivatali visszaélés bűntettének gyanúja miatt tett feljelentést azért utasítja el, mert ami Ózdon történt, nem bűncselekmény.

    Mint ismert, Németh Szilárd fideszes alelnök és tompa fegyver még május elején ment neki Janiczak Dávidnak, miután részletek kerültek fel azokból a beszélgetésekből, amiket lehallgattak a polgármesteri irodában. A szöveget úgy vágták meg, hogy abból arra következtessen a hallgatóság, mintha a polgármester manipulált volna egy ózdi közbeszerzési eljárást. A Jobbik alelnöke már azonban már akkor nyilvánosságra hozott minden részletet, így a vágatlan felvételt is.

    A fideszes feljelentést követően a Központi Nyomozó Főügyészség először elutasította a hivatali vesztegetés miatt feljelentést, majd hivatali visszaélés bűntett és hűtlen kezelés bűntett gyanúja miatt tett feljelentést. A feljelentéskiegészítés miatt eljárás meghosszabbított határideje július 12-én járt le.

    Az ügy ezután került a szabolcsi rendőrökhöz.

    Az eljárás során a Közbeszerzési Hatóság nyilvántartásából beszerzésre került Ózd ivóvízfejlesztésére kiírt pályázat hirdetménye, a nyertes szerződés, az összegzés, és az egyéb dokumentumok is. Megállapították, hogy a pályázat elbírálásakor az ajánlati ár és a minőségi szempontok, így a környezetvédelmi és fenntarthatósági vállalások voltak az irányadók.

    Az is világossá vált, hogy a kedvezőbb ajánlatot tevő konzorcium önhibájából került kizárásra, mivel nem teljesítette a hiánypótlási kötelezettségét.

    A határozat kitér arra is, hogy a beszerzett anyagon lévő beszélgetés eleje és vége hiányzik,

    “ezáltal teljes bizonyossággal nem lehet megállapítani, hogy a beszélgetésben részt vevők a közbeszerzés tárgyában ténylegesen miben állapodtak meg. A hangfelvétel a hiányosságai miatt objektívan nem értékelhető”.
    Végül megállapítják, hogy az eljárás során olyan adat vagy tény nem merült fel, amely szerint bármely hivatalos személy Ózd város ivóvízhálózat fejlesztésére kiírt közbeszerzési-pályázatot befolyásolta volna.

    Bukta.

    A Jobbik közleményben reagált a fideszes beégésre
    Németh Szilárd megpróbálta, de nem sikerült neki

    Május elején a teljes kormánysajtó, illetve a magukat sajtóorgánumnak nevező oldalak hathatós támogatásával indult harcba Németh Szilárd a Jobbik ellen, azon belül is Ózd polgármesterét szemelte ki magának.

    Janiczak Dávid polgármestert azzal támadta a fideszes képviselő, hogy manipulálni próbált egy közbeszerzési eljárást, és ezt összevágott hangfelvételekkel próbálta bizonyítani.

    Németh feljelentését követően a rendőrség megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, az ózdi közbeszerzés szabályosan, a törvényeknek megfelelően zajlott.

    Látszik, hogy a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy elterelje a figyelmet korrupt kormányzásáról, és a közpénzek ellopásáról, a Jobbik kormány azonban 2018-tól minden ellopott forintot vissza fog szerezni és a tolvajokat el fogja számoltatni.

    Jobbik Magyarországért Mozgalom”

  2. Nagyapó szerint:

    Ezután várom Jobbik Magyarországért Mozgalom” cikkét KGBéla felmentéséről!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Lovas szerint:

    Fiatal és hazaloméhes. A jobbikosok egyik jellemzője. Az erkölcs meg nem számít.

  4. Lovas szerint:

    Amúgy gratulálok a fűnyíráshoz! Bár én tízszer 9 m2-t szoktam lenyírni, és a feleségem nemhogy havi egymillió forintot, de még annak az egy sörnek az árát is sajnálja, amit ilyenkor megiszom 😃

  5. 2084 szerint:

    Lovas fején találta a szöget, tipikus hatalomba révedő Jobbikos.
    Átjön a Kis-Dunán és azt gondolja, hogy majd ő dirigál a főváros egyik legtehetségesebb polgármesterének. Hol volt ez a nímand, amikor Tóth Mihály alatt szemétben állt a kerületünk?
    Borbély Lénárdék már akkor felhívták a figyelmet Csepel problémáira, amit most kellő alázattal igyekeznek megoldani!

  6. Csepelsziget überalles szerint:

    A fidesz legnagyobb hibája és egyben valódi hátterüket leleplező tény róluk hogy soha nem működtek együtt a nemzeti radikális párttal ellenben izrael és a mazsihisz seggét nyalják folyamatosan.

  7. sanya szerint:

    Az, hogy a Fidesz nem antiszemita, aligha baj. Vona legnagyobb hibája viszont az, hogy öt forintért bárki seggét kinyalja. Ha fél év múlva megint a zsidó ünnepeket ünnepli, csak azért lesz, mert egy hímkurva.

  8. Csepelsziget überalles szerint:

    De az baj hogy a zsidó érdekeket a magyar érdekek elé helyezik mindig

  9. Bobby szerint:

    A Főváros legtehetségesebb polgármestere az alkoholista Szityu csicskája? 🙂

  10. Lovas szerint:

    Polgármester? Tévedsz koma. Ez a kis nyamvadék labdába nem rúgott a választáskor. Visszataszító ahogy megjátsza magát a Hír tv-t imitáló videóban.

  11. Hajrá Csepel szerint:

    Még szerencse, hogy a fideszesek egymás szemébe tudnak nézni.:)Az egyik szdsz-s volt a másik ittasan menekült , tehát erkölcsileg maximálisan alkalmasak, mi?Übergenyóka! Szerinted Ábel Attila nézett már valakinek a szemébe, aki nem fidsz-mszmp-kdnp-s? Még a Dobák is rájött, hogy ki az a “Kis Attila” aki az ismerőse lett a facebookon! Ennyire mazsola csak egy politikus lehet! A tűzoltók nem fognak lepiszkálni az önkormányzat faláról ha visszahozod a lusta, szarka (37 m. ft jutalmat, szívbaj nélkül felvevő) elődöket a gyönge , hamis irományaiddal!!Überalles,bagoly, szemfüles stb., s valahány név a naptárban! MERT MINDENT ELKÖVETSZ ÉRTE, HOGY LEGKÖZELEBB NYERJEN A BALOLDAL A KERÜLETÜNKBEN!!!Akkor viszont jobb, ha elköltözöl a kerületből szélhámos úr!

  12. Pákozdi József szerint:

    Mi van Attila! Ki ürült a homokozó?

  13. Ábel Attila szerint:

    Nem ismerek Ürült nevű embert a Jobbik nevű pártban.

  14. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Soros-bérenc!

  15. Doki szerint:

    Pákozdi József!
    Kiürült és nem ki ürült… A Jobbikban az etika mellett helyesírást is taníthatnának.

  16. Bubódoktor szerint:

    Ki lenne az a legtehetségesebb polgármester?
    Fodrász úr? Annak a csőrmesternek a kesztyűbábja, aki még szopottgombóc szabolcstól is ki tudott kapni?
    7 év alatt egy komoly fejlesztést sem tudtak Csepelre hozni, nem épült új híd, nem lett felújítva a gubacsi, nem lett felújítva a HÉV, nem lett meghosszabbítva, nincs villamos átvezetve csepelre, nincs folytatva a gerincút.
    Az átlag magyar embernek csepelről a rezsidémon csőrmester jut eszébe, nekünk meg éghet a pofánk. A Fidesznek már rég el kellett volna dugnia ezt az embert…

Itt lehet hozzászólni !