FELHÍVÁS: „Virágos Csepelért” programban való részvételre

Csepel.hu

61042713

Tisztelt csepeli lakosok!

Az önkormányzat 2017. évben ismételten elindítja a virágosítási programját, amely keretében lakcímenként átlag 50 db egynyári növényt ajánl fel közterületi virágágyások kialakításához, beültetéséhez.

Közismert, hogy a változatos színű, formájú és illatú egynyári virágok a kertek, parkok leglátványosabb díszítő elemei, amelyek szebbé, barátságosabbá teszik környezetünket. Rendszeres ápolásukért, öntözésükért cserébe tavasztól késő őszig pompáznak.

Az önkormányzat évről évre igyekszik növelni a virágos felületek számát, és törekszik a zöldterületek fejlesztésére és egyre magasabb színvonalú fenntartására.

Ezúton hívjuk fel a lakosság figyelmét, vegyen részt a virágosítási programunkon, hogy közös összefogással minél több közterületi virágoskert létesülhessen kerületünkben!

Virágágyások beültetésére lakcímenként (társasházaknál lépcsőházanként) átlag 50 db egynyári virágot ajánl fel az önkormányzat. A növények elültetésénél kérjük törekedjenek rá, hogy a virágok a közterület szépítését szolgálják, jól látható helyre kerüljenek. Társasházak esetén a be nem kerített előkert, a bejáratok melletti terület, vagy a járda melletti zöldsáv használható; kertes házak esetén az ingatlan előtti járda és az úttest közötti zöldsáv.

A növények elültetéséről és későbbi ápolásáról a jelentkezőknek kell gondoskodniuk! A szakszerű ültetésről és ápolásról a növények átadásakor tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A program lebonyolítását a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. Zöldterület-fenntartási Osztályának munkatársai végzik. Kertész szakembereik szívesen adnak tanácsokat a telepítést megelőzően, vagy a gondozási időszakban is.

Várjuk jelentkezésüket!

 

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Amennyiben szeretne részt venni programunkon, kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a www.csepel.hu és www.varosgazda.eu weboldalakról, docxIDE kattintva.

Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk.

A növények átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki.

 

A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2017. április 26.

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a viragoscsepelert@varosgazda.eu e-mail címen.

 

A növények átvételének időpontja és helyszíne:

2017. május 6. szombat 8-14 óra

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64.

Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

 

A növények átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

 

Bővebb információ és felvilágosítás:

Erdeiné Schuch Beáta zöldterületi asszisztens

277-7856, 30/698-5921

erdeine.beata@varosgazda.eu

 

Tegyük együtt barátságosabbá, szebbé kerületünket!

Várjuk jelentkezésüket!

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !