Csepelen demonstrálnának a felelőtlenségért az ultrák

Origo, Csepel.info

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül elnevezésű csoport újabb, nagyszabású demonstrációt szervez. Ezúttal Csepelen, nemzetközi ultrákkal együtt buzdítanák a Ferencvárost. 

2016. március 13-án Csepelen játszik majd a Ferencváros tartalékcsapata, amely jelenleg vezeti az NB III nyugati csoportját, és amelynek a klub korábbi játékosa, Lipcsei Péter az edzője. A ferencvárosi Tábor most azt szeretné, ha telt ház, mintegy 12 ezer szurkoló előtt lépnének pályára a csapatok. A Origo információi szerint a “Nemzetközi Összefogás a Fradi-táborért” elnevezésű eseményre meghívást kapott a DAC, a Zeljeznicar, a Slask Wroclaw, a Panathinaikosz és a Rapid Wien ultracsoportja is, de a szervezők várják a vidékről érkező buszokat is. A cél, hogy ne lehessen azonosítani a szurkolókat, vagyis azt tegyenek a lelátókon, amit csak akarnak. Pont ezért nem tehetik be a lábukat a Groupama Arénába, hiszen az Aréna felújításakor nem az volt a cél, hogy utána őrjöngő szurkolók látványosan szétverhessék azt.

A Fradi-tábor demonstrálói ezért aztán még nem jártak az új stadionban, hiszen az FTC vénaszkenneres azonosítást is kötelezővé tett a szurkolók számára, amit a Tábor visszautasított. Azóta vagy az utcán szurkolnak, kivetítők előtt, vagy más eseményeken biztatják a Fradi más csapatait, például a női kézilabdázókat. Legutóbbi szurkolói ankétjukon azonban már kimondták, hogy hajlandóak lennének ismét tárgyalóasztalhoz ülni Kubatov Gáborral.

Origo, Csepel.info

 

22 hozzászólás “Csepelen demonstrálnának a felelőtlenségért az ultrák” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    A munkahelyeken tilos alkoholos állapotban megjelenni! A Parlamentben miért szabad? Vezessék be az alkoholszondát a képviselőknél is! Ne legyen kettősmérce! Lásd Pálffy-eset.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Örülök, hogy segíthettem a hírt megtalálni.

  3. Nagyapó szerint:

    A felsorolt ultrák mellett felsorakozik a Kendermag Egyesület, a fekete ruhás nővérek és a kockás-ingesek, mert jó a balhé!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Letiltatni szerint:

    Szemelvények a hírrel kapcsolatban:

    “Ez a diktatúra csúcsa,amikor beindul az öncenzúra. Az mlsz még meg se mukkant,mi máris azon reszkessünk,hogy esetleg valamit provokációként kezel?? És vajon mi a provokáció abban,ha egy meccsre szurkolók mennek? Vagy meg van határozva,hogy 200 néző még nem provokáció,de ennél több már igen?”

    “a több ezer fradi szurkoló biztos majd megtámadja a családokat, a nőket megerőszakolják, a gyerekeket elhurcolják és később megeszik őket! Ezt biztos forrásból tudom ”

    ” igen, én is hallottam, hogy több ezer frekszit huligán készül megszállni cseplet! a földeket felégetik, az asszonyokat meghágják, a csepleseket pedig vasvellára hányják! mindenki mentse a gyerekeket és az időseket!”

    “Legalább jönnek kubatov emberei is, egy- kettő népszavazási kezdeményezést előterjeszteni.”

  5. Koleszterin szerint:

    Szép mondat volt Nagyapó. Már megdolgoztál a nyugdíj kiegészítésért. Az ilyen stílus miatt van cirka másfél millió fideszes és ötször annyian pedig hánynak tőletek. Tovább fog romlani az arány ha Áder átengedi a legújabb agyrémet. Közpénz-haveri egyesület-nem közpénz. Ennek a mafla Nyakónak nyugodtan átlehetett volna engedni a papírkáit de hála Erdősi néninek és 15 vadbaromnak, dicséretesen meg lett akadályozva. 8-9 évvel ezelőtt együtt bunyóztam a K. Tibikével Erzsébeten.Válogatott bunyós lett volna de nem volt neki szponzora. Ő a legmagasabb mappás gyerek volt a szteroid brigádból.Néhány forintért bármelyik komcsi vagy narancskomcsi megkaphatta a szolgálatait!Tudom a fényképeknek sem hiszel ha a pártod ellen szól. Hát a narancskomcsiknak volt most erre pénzük.Érdeket nem mondanék mert az emberek nagy része nem ment volna el erre a szavazásra. Igazából egyedül a dolgozókat szavaztatnám meg a vasárnapról.Szóval csak ilyen lekezelően tovább a fekete ruhás nővérekkel és kockás ingesekkel szemben! Ja és legyen díszpolgár Csepelen: Erdősi Lászlóné, Habony Árpád, Orbán Ráhel mert megérdemlik.:)

  6. Nagyapó szerint:

    Koleszterin proli stílusa miatt utálják azokat, akik balosoknak mondják magukat!!!!
    Viszont, ha egypárt olyan hülye, hogy negyedszerre sem tud megfogalmazni/beadni egy népszavazási kérdést, hogyan akar országot vezetni?? (Már tudjuk)
    Az MSZP már csak a Kormány jóindulatában bízhat!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nem figyeltél oda! Amikor (többször is) leírtam, hogy az LB. korábbi prominensei + azt most meg nem nevezem!, mert nem akár milyen szinten funkcionál, személyesen ismerem, hogy hol mesélt, oktatott, meg nem mondhatom!, mondták, “csak az nem nyúl bele az ítélkezésekbe aki nem akar!” S ez különösen 1990 óta erősödött fel! Te tényleg azt hitted, hogy van független? Azért annyira nem vagy te hiszékeny! Éppen tegnap mondta egy “hasonló területen becsületesen munkálkodó,” hogy, te atya úr Isten! S ő mondja! Ereszd el a fantáziádat, nem publikus!!!

  8. Orsós Rodrigó szerint:

    Hatalmat minden áron! Ez a maffiajobb jelmondata!
    A fidesznek semmi sem drága ha a pozícióját kell védenie.

  9. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Rodrigó! Nincs kivétel!!!

  10. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ja, gondolkodjatok el azon, vajon Lagzi Lajcsi miért akarja elhagyni az országot családjával együtt! Az itthoni ingatlanjainak értékesítését követően?! Mert valakinek rálépett a lábára, az meg bosszút állt. Azért “pihentették.” Felix, nem ismerek rád!

  11. Grün Izidor szerint:

    “Úgy látszik, Deutsch Tamás lett a kormányzat karaktergyilkos kommandójának parancsnoka: a fideszes EP-képviselő a tőle megszokott stílusban vájkál Pukli István magánéletében.”
    .
    Kiváló kábítószeres szakemberre bízták a börtönben lévő kábítószeres testvér miatti gyalázkodást!
    Tompika már csak tudja mitől tágul a pupillája! 😀 😛
    .
    http://nol.hu/belfold/deutsch-tamas-tovabb-gyalazza-pukli-istvant-1604515

  12. Orsós Rodrigó szerint:

    Izidor!
    Csak azt teszi, amihez ért! Tipikus fideszes.

  13. GONDOLKODÓ! szerint:

    Azért ez elgondolkodtató, + a döntésük! Hallom…….
    Az Ügyészség “HIVATALBÓL ELRENDELTE” (nem akár honnét!) Ennek ellenére, tegnap közölte a “X.(iksz) RK.” nyomozója, hogy kk.-k és egyik szülő elleni, többszöri gyilkossági kísérletek tettleges elkövetése, gyermekek rablásának kísérlete alól felmentették a tettest!!! Már másodszor, bizonyítékok hiányában! Huszadik éve sem a “Y, sem az X (iksz) RK. a sorozatos fegyveres terrorcselekményeket, többszöri gyilkossági kísérletek, fizikai és lelki terrort folyamatosan elkövetőekkel szemben nem tud, nem akar intézkedni! Húsz éve nyúlnak bele a hatósági, bírósági ítélkezésekbe, s ezt nem is tagadják az elkövetők! Büszkék rá, hogy ők, mondom húsz éve folyamatosan “eltudják intézni!” Terrorszervezet, bűnszervezetben, nemzetközi szervezetben!!! (N+M+UA)
    Segítségért, az életükért kiáltanak!!! Segítség a kk. gyerekek életéért!!!
    Érted már?! Ne menj messzire!
    Hol vagytok T. Illetékesek, Ügyészség, Rendőrség, Bíróságok???!!!
    Azon csodálkozom, hogy te ezen megvagy meglepődve!

  14. Grün Izidor szerint:

    Rodrigó!
    Ahogy Kupakos Lajbi magyarázza a közpénz fogalmát! 😀
    .
    //index.indavideo.hu/video/Kosa_a_kozpenzrol

  15. Orsós Rodrigó szerint:

    A kormány szerint ha az MNB közpénzét átlapátolják az MNB alapítványába, az már nem közpénz.
    Ezek kormányoznak.

  16. felix szerint:

    A dohányboltokból ellopott pénz sem a boltosé többé, csak ha időben megcsípik a tolvajt.
    Meg kell csípni őket.

  17. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ha van annyi ideje, hogy gyorsan becsapja a bankba onnan már magánpénz! 😀

  18. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Hacsak a bank nem teszi alapítványba, mert akkor csak nem közpénz.

  19. Grün Izidor szerint:

    felix!
    A raló családjának nyitott magánalapítványába?!
    Nem is rossz idea! 😀

  20. Grün Izidor szerint:

    A rabló…! 😀

Itt lehet hozzászólni !