Nyugdíjasokra támadtak a migránsok, mert nem zaklathattak egy nőt

A feministákat nem zavarja a migránsok zaklatása

Faktor, Csepel.info

Migrnyugdzakm

A nyugdíjasok kiálltak egy nő mellett, aki elutasította egy migráns férfi közeledését a müncheni metrón. Az egyik utas felvette, ahogy több férfi nekiesik a két idős férfinek, az egyiknek a nyakát is megfogták.

Egy müncheni férfi, Tom Roth felvette videóra, ahogy fiatal migránsok csoportja nekitámad két német nyugdíjasnak a müncheni metrón.

A felvételt a Facebook oldalára is feltette. A felvételen jól látható, ahogy az egyik idős férfit a nyakánál is megragadják és úgy rángatják. A verekedés azért tört ki, mert az egyik migráns szemtelenkedett a metrón utazó egyik nővel, zaklatta, de a nő visszautasította. A férfi ettől olyan ideges lett, hogy beleütött az ablakba. A német nyugdíjasok megpróbáltak közbeavatkozni, amiből verekedés lett – írja a DailyMail.

A feministákat nem zavarja a migránsok zaklatása

A feminista mozgalmakat cseppet sem zavarja a migránsok szexuális zaklatása. A Kölni erőszakhullám után a nők jogvédőjének szerepében tetszelgő csoportok a migránsok védelmére keltek, és a német férfiak ellen intéztek kirohanást. Más esetekben egy középkorú férfipolitikus elejtett egy-két mondata is okot ad nekik a tüntetésre és felháborodásra, de a migránsok által elkövetett nemi erőszakot szó nélkül hagyták, mert nem tudták eldönteni, hogy a bevándorlás-párti propaganda, vagy a nők jogvédelme legyen fontosabb számukra.

Forrás: Faktor, Csepel.info

 

6 hozzászólás “Nyugdíjasokra támadtak a migránsok, mert nem zaklathattak egy nőt” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Az mennyire életszerű, hogy videóra vesszük az esetet segítség helyett?

  2. Rázsó szerint:

    Amennyire az életszerű, hogy a távolsági buszon kirabolnak egy gyereket, vagy épp a 38-as buszon teszik ezt, és senki nem szól, mert be vannak szarva. Mellesleg jogosan, mert a végén még Ők lesznek az önbíráskodók. Sajnos ilyen törvényeink vannak, és nem csak ennek az országnak.

  3. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Az a hír járja, hogy a németek hazaküldik az összes európai munkaerőt maguktól, és ezen menekülteket még így is gyorsabb iskoláztatni meg valamennyire integrálni és 300-500eurós munkaerővé tenni…ők már azt nézik miként tudnának profitálni a képzetlen, rosszindulatú, akaratos, brutális cselekménysorozatot végrehajtó barbár tömegből…

  4. Grün Izidor szerint:

    Szabadságharcosok útja mindig rögös!
    Ha ehhez még hazatelepíti a nálunk lévő ipari létesítményeit akkor fogjuk csak utálni a menekültjeiket! 😀

  5. felix szerint:

    Grün Izidor !
    Akár még cél is lehet, hazavinni a német ipart.

  6. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Itt hagyja nekünk a méreg-átrakót a 200 munkahellyel?! 😀

Itt lehet hozzászólni !