Személyautóval karambolozott egy tűzoltóautó Csepelen

MTI, Index

Személyautóval karambolozott egy tűzoltóautó csütörtök reggel Csepelen. A baleset a Széchenyi István utca és a Kassai utca sarkán történt.

Egy ember könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeiről még csak annyit tudni, hogy a tűzoltóautó nem használt megkülönböztető jelzéseket.

11 hozzászólás “Személyautóval karambolozott egy tűzoltóautó Csepelen” bejegyzésre

  1. Narancsvírus szerint:

    Erre szokták mondani: Ilyen nincs, de még is van!
    Reggel elindultam gyalog a Széchenyi utcán fölfelé kb 9.óra 20.perckor, és a Széchenyi-Kassai útkereszteződésben láttam egy balesetet.
    Az uticélom a csepeli sztk-ba vezetett. Onnan szintén gyalog indultam hazafelé, és nem akartam hinni a szememnek!
    A Széchenyi-Bajcsy-Zsilinszky útkereszteződésben egy újabb baleset szemtanúja lehettem. A két baleset között nem telt el 1.óra! Ilyen nincs, és még is van!
    Képek, videó itt: http://www.fcdac1904.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=530&p=170863#p170863

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. Csepel infó!

    A mérhetetlenül silány színvonalú felhozatalra való tekintettel megérettek a szerkesztői, személyi cserékre! Alig található az interneten ehhez hasonló színvonalú szerkesztett és ennek függvényeként hozzá szólói anyagok. Igazán sajnálom, higgyék el szinte kár az egésznek működtetéséért, hiszen csak nem egészében a pletyka szintű csacsogások alsó szintjének a mezején tanyáznak már hosszú idő óta!!! SZERINTEM KÁR ÉBRESZTŐT KIÁLTANI!!!

  3. admin szerint:

    Kedves Gondolkodó!

    A Magyar Távirati Iroda személyi állományára semmilyen hatásunk sincs, kérjük forduljon panaszaival közvetlenül az MTI vezetőségéhez!

    Köszönjük.

    A Csepel.info egyébként főként csepeli, részben országos, de nagy érdeklődésre számító hírekkel foglalkozik. Olvasottságunk az ehhez hasonló hírblogok között is kiemelkedően magas, így nincs okunk kételkedni sikerességünkben.

  4. Gordon szerint:

    Hülye ez a “GONDOLKODÓ!”? Vagy már délben be van rúgva!?

    😀

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    Gordon szerint:
    2011. május 05., csütörtök – 12:24

    “Hülye ez a “GONDOLKODÓ!”? Vagy már délben be van rúgva!?”

    No láthatja, olvashatta írásomban is, melyre Kedves Gordon Ön is csak azt igazolta vissza válaszában, amelyről írtam. Azaz a sekélyes vélemény nyilvánításról is.
    Akkor, ki hol, és milyen színvonalon áll, értékel, méltat, demoralizált, sekélyes felkészültséggel, annak állapotában?
    Magam antialkoholista vagyok, évente kb. 3-4 üveg alkoholmentes sört meg is iszom!

  6. vanek szerint:

    hol voltál Mr Gabee nincs fénykép

  7. Tarjányi László szerint:

    Anno még Városfejlesztési Bizottság tagi koromban, javasoltam a Kassai-Széchenyi sarokra közlekedési jelzőlámpát, pedig az emlékezetes busz-személygépkocsi baleset csa utánna következett. Mindennap közlekedem az adott sarkon, a Kassai utcában 8-10 kocsi is várakozik kikanyarodásra/áthaladásra, sokszor a 71-es busz is kénytelen hosszasan várakozni. Az Evezős kocsma előtti részen a Széchenyi utcán autók parkolnak, szinte lehetetlenné teszik a kilátást jobbra. Ebből van a rengeteg baleset, továbbá a másik irányban a kilátást zavaró vastag fát kivágták, de több vékonyabbat ültettek helyette, néhány év múlva megint nem lehet kilátni balra. Nem kellene a faültetést ilyen esetben a járda melletti ingatlan tulajdonosára hagyni, mivel az minél több zöldet akar, míg a közlekedők pedig kilátni a főútvonalra. Kérem a helyzetet megvizsgálni, s intézkedni!!!

  8. földhözragadva szerint:

    Legyen sétálóutca a Széchenyi, hm, vagy kerékpárút. Bár sztem az is elég lenne, ha a szszmiklós felé menő végét a Hollandinak lezárnánk, kifelé is, meg befelé is…

  9. Tarjányi László szerint:

    Lehetne a Hollandi út végére behajtani tilos táblát tenni, s határoló úton a bejövő forgalmat a Szentmiklósi útig elvezetni, azon mehetnének befelé. Kifelé a Szent István úttól csak célforgalmat kellene engedélyezni, a 71-es busz miatt, így az átmenő forgalmat le lehetne csökkenteni, ezáltal a Kassai utca Széchenyi utcát keresztező forgalma csökkenne, így a balesetek száma is!

  10. kilgore trout szerint:

    Közlekedésbiztonsági szempontból valóban talán a legbiztosabb megoldás a közlekedési lámpa. A Kassai-Katona kereszteződésébe is telepítettek lámpát, amelynek az a következménye, hogy az autósok jelentős része (valószínűleg aki nem a Királyerdőben lakik) kikerüli ezt a lámpát a Vágóhíd-Komáromi-Katona József vonalon (legalább is csepeli irányban). Ezzel “ráterelték” a forgalmat egy óvodai, iskolai körzetre. Nem tartom szerencsésnek.
    Valami hasonlót várok attól is, ha a Kassai-Széchenyi kereszteződés kap lámpát. A “siető” autósok majd mennek valamelyik aszfaltozott utca felé – ti. a lámpa miatt a torlódás sokkal nagyobb lesz, mint jelenleg – és akkor majd ott jönnek létre baleseti gócok.
    A probléma gyökerét kellene tehát keresni, ami két összetevőből áll. Az egyik a kereszteződések beláthatatlansága, a másik a sebességtúllépés. Ezen kellene javítani modern eszközökkel.

  11. Jeniszej szerint:

    Megrökönyödve tapasztaltam ma, hogy a mentő állomást sajátkocsi szervizállomásnak használják “valakik”.

Itt lehet hozzászólni !