Hanzély – Sárfalvi „csere” a csepeli öttusázóknál

Csepel.hu

Új elnök kezdi meg munkáját a Csepeli Öttusa és Triatlon Sport Egyesületnél. A leköszönő Hanzély Ákost, – egykori válogatottbeli csapattársa- Sárfalvi Péter váltja a poszton.

A versenyzőként többszörös világ- és Európa bajnok Hanzély 2004-től állt a XXI. kerületi klub élén, s vezetésével sikerült ismét életre kelteni az egykoron világszerte híres csepeli öttusa sportot. A sportrajongóknak bizonyára nem kell bemutatni az új elnököt, Sárfalvi Pétert sem, aki szintén felejthetetlen sikerekkel gazdagította a magyar öttusa sportot.

Sárfalvi dicsőséglistája is tetemes: négyszeres világ-, hatszoros Európa-, valamint hatszoros egyéni magyar bajnok, 1996-ban és 2000-ben pedig tagja volt a magyar olimpiai csapatnak. A sportolással telt évek alatt civilben sem tétlenkedett, hiszen a Testnevelési Egyetemen öttusa szakedzői, a Külkereskedelmi Főiskolán marketinges diplomát szerzett. Kerületünk öttusa klubjának új vezetőjével a tv nézők is nap mint nap találkozhatnak, hiszen 2005 óta a Hír Televízió bemondójaként is tevékenykedik.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !