Csepeli apróságok sikere Nyíregyházán

Csepelfc.hu, Csepel.info

A Csepel FC hanlapjának tájékoztatása szerint a klub U9es csapata korosztályában megnyerte a 2010-es Jonatán Kupát.

A XXXII. Jonatán Kupa Gyermeklabdarúgó Tornáról bővebben itt olvashat.

26 hozzászólás “Csepeli apróságok sikere Nyíregyházán” bejegyzésre

  1. bolemann lajos szerint:

    Bizonyára nagyon profi volt a szervezés, de nehéz megítélni mennyire rangos ez a kupa. Nincsenek városi, megyei selejtezők. Nevezők vannak, akik 8 kategóriában indulhatnak. Kategóriánként átlagban 13 csapat. A diákolimpián, vagy a gyermek labdarúgó szövetség országos kupáján ez a szám kategóriánként 30-40 + a selejtezőkön több mint 100 csapat.

    Beszédes az is, hogy a házigazda csapatai (Nyírsuli) a 9-ből 8-ban dobogósak lettek, 5-öt meg is nyertek.

    Egy ismerősöm egyszer azzal dicsekedett, hogy csapata (nem foci, de ez most mindegy) nemzetközi kupán 3. helyezést ért el. Gratuláltam, aztán utánanéztem. A nemzetközi kupa abból állt, hogy összeállt 4 iskolai csapat (2 magyar 1 horvát) és aztán 3-3 meccset játszottak egymással.

    A sporteredmények nagyon relatívak.

  2. Földhözragadva szerint:

    Baleset volt pest felé a Kwassai zsilip után, van némi dugó…:(

  3. bolemann lajos szerint:

    (2 magyar 1 horvát):=(3 magyar 1 horvát)

  4. Pecás szerint:

    Kedves Lajos!
    Ennek a tornának hazai és nemzetközi rangja is van,(utána lehet nézni) így nem lebecsülendő az elért eredmény…A Csepel FC mai helyzetét nézve pedig különösen figyelemreméltó, hiszen az ott dolgozó edzők kritikán aluli díjazásért érnek el a srácaikkal ilyen eredményeket…Azt hiszem ehhez nem kell semmit külön hozzáfűzni..

  5. bolemann lajos szerint:

    “Ennek a tornának hazai és nemzetközi rangja is van”

    Akkor hogy lehet, hogy a csepelieken kívül egyetlen egy pesti csapat sem vett részt rajta. A Nyírsuli kft-ből pedig 12! Kicsit belterjes a kupa.
    Persze volt néhány határontúli csapat is, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén kívüli csapatok erősen alul reprezentáltak voltak. Ha olyan ragos, mint ahogy azt állítod, miért nem szerepelnek rajta a neves országos klubbok. Vagy igaz ami az eredményekből következik, ma Magyarországon a Nyírsuli a sztár?

  6. Pecás szerint:

    Nem gondolom, hogy rangon aluli lett volna a torna…Nem tudom tisztában vagy-e vele, hogy jelenleg nyári szünet van az iskolákban,mintahogy a labdarúgó utánpótlásban is..Nos, lehetősége lett volna egy Fradinak, vagy Újpestnek is részt vennie a kupán,ám ők jelenleg -biztosan jól megérdemelt-szabadságukat töltik…Nem kívántak részt venni,ez pedig nem a rendző klub, vagy éppen a remek eredményt elérő Csepel hibája….Kérdésedre válaszolva pedig:nem a Nyírsuli a sztár..sokkal inkább az olyan kis pénzből gazdálodó klubok,mint a Csepel FC!Hajrá Csepel!

  7. BaráTOM szerint:

    Szerintem meg gratuláljunk az apróságoknak, és a felkészítőiknek!
    Csak hogy egy kicsit örüljünk már a mások sikerének is egy!
    Mert megérdemlik.
    😉
    Gratulálok!

  8. donquijote szerint:

    Nem tudom miért kell fanyalogni mindenen, tudjunk már örülni a sikernek akkor is ha még nem is “világbajnokságról” van szó.
    Szép volt gyerkőcök, gratulálok!

  9. Gordon szerint:

    bolemann nyílván sokkal rangosabb tornákon győzedelmeskedett kilenc éves korában. 🙂

  10. bolemann lajos szerint:

    9 éves koromban még a grundon fociztunk. Legnagyobb élményem az volt, amikor Szigethi Pistát kicselezve gólt rúghattam Kovács Feri barátomnak. Aztán jött a következő siker, mi Árpád utcaiak, ronggyá vertük az ófaluiakat.
    Nem volt egyenmez, focicsuka, lábszárvédő, még bőrbogyó sem. Spori sem kellett, érem sem kellett. Nem üvöltöztek vörös fejjel a partvonalról a szüleink, és mi minden alkalommal boldogan, és felszabadultan fociztunk. Nem volt bennünk megfelelési kényszer. Szerettük a focit. Ennyi. De..
    Az én korosztályom VB-ken játszott és nem is rosszul.

  11. Kovács Ernő szerint:

    Paraguay-Japan World Cup 29.06.2010. Plussz a 11-es párbaj vidói itt!!
    http://www.kommentalok.eoldal.hu/

  12. Molnár Zoltán szerint:

    Tisztelt Lajos bácsi!

    Volt szerencsém szülőként végigizgulni ezt a tornát is, mint megannyi más tornát, köztük rangosabbakat, és kevésbé rangosakat.

    Elsőként köszönet a gyerekeknek a lelkes hozzáállásukért, a felkészítő edzőjüknek, Törő Lászlónak, a tornát “meccselő” edzőnek Elekes Zsoltnak, és lelkes segítőjének Szikszai Zsoltnak. Köszönet a szülőknek akik ebben a gazdasági helyzetben is képesek a gyermekeik sportfinanszírozását előteremteni, illetve erkölcsi támaszként a csapatot buzdítani, szívvel-lélekkel.
    Megemlíteném továbbá a Csepel Fc-t ezen a tornán, (a fúziót megelőzve) segítő Csap-Gólos játékosokat, akik nagyszerű játékukkal sok segítséget adtak a gyözelemhez. (lásd: torna gólkirálya!)

    És most vissaLajos bácsihoz:
    1. “Egy pesti csapat sem vett részt a tornán. ” Szűken nézve az U9-et valóban igaza van, de a többi csoportban azt gondolom találkozott a BLSZ válogatottal, vagy a Halászi focisuli nevével.
    2. Önnek azért nem rangos egy torna, metr nincs ott másik pesti csapat? Tisztelt Lajos bácsi! Nézzen körül az U9-es korosztály RANGOS tornáin, és látni fogja, hogy a NAGY csapatok (Fradi, Vasas, FTC,Újpest stb.) labdába sem rúghat a vidéki bázisok (LOKI, DVTK, Szombathely, Zalaegerszeg), és a csepeli csapatok mellett. A Dalnoki Akadémia volt még talán olyan pesti ellenfél, akivel szoros meccseket lehetett vívni.
    3. Az U9 korosztályban 3. helyen végzett Csenger (akit a csoportban 1-0-ra vertek meg a fiúk) megnyerte a NUPI-tornát (volt McDonalds-kupa), ami az Ön által leírt selejtezős kritériumok szerint zajlott.

    Kedevs Lajos bácsi!
    Kérem máskor örüljön inkább velünk, kritikák és fenntartások nélkül, a GYEREKEK sikereinek, mert ez viheti csak előre a magyar focit!

    Üdvözlettel:
    molnár Zoltán

  13. Csepelino1 szerint:

    Szegény gyerekeket kár elrontani a focival.
    Főleg ezzel a szintűvel, főleg azzal ami itt Csepelen van.
    A szintet látjuk . . .

    Szegény gyerekek.
    Menjenek kajak kenuzni, vízilabdázni, úszni, ping-pongozni, birkózni, öttusázni, stb . . .

    Ja, Csepelen a sikersportágakból szinte mind megszűnt?!
    PECH! ! ! ! !
    :-(((((

  14. bolemann lajos szerint:

    A Halászi szintén csepeli.

    “a NAGY csapatok (Fradi, Vasas, FTC,Újpest stb.) labdába sem rúghat a vidéki bázisok (LOKI, DVTK, Szombathely, Zalaegerszeg)” Ők sem voltak ott.

    De bárhogyis, biztos kellemes dzsembori volt, élvezték a gyerekek is és a szülők is. Megérte az anyagi áldozatot.

  15. Gordon szerint:

    Sajnálod tőlük bolemann? Az a bajod hogy téged nem vittek el lángost zabálni a pálya mellé? 🙂

  16. bolemann lajos szerint:

    nincs mit

  17. Molnár Zoltán szerint:

    T Lajos bácsi!

    Azt gondoltam sikerült rávilágítani tárgyi tévedéseire és írásának alapját megkérdőjelehetővé tenni. Úgy látom ez csak Önnek volt érthetetlen. Azon lovagolni, hogy ők sem voltak jók, már csak ócska kötözködés a 3. pontban leírtak miatt is, illetve azért is mert az alapkoncepciója hibás:
    Ki állította és hol, hogy RANGOS torna volt?????????

    Kérem azt írja meg ki bántotta Önt és mivel, ezek közül a gyerekek közül, és akkor meg fogom érteni miért ilyen a hozzáállása ehhez a sikerhez!

    Nem tudom hogy Ön csepeli vagy sem, de mivel ezt a honlapot olvassa, feltételezem. Kérem, ha csak ilyen és ehhez hasonló írásokra képes, akkor inkább a politikai fórumokat olvasgassa, ígérem elég sikerélményben lesz része, és a csepeli sportolók sikereit hagyja kommentár nélkül!

    Előre is köszönöm.

    Csepelino1, gondolom “brazil” vonal, ezért értjető a szintek számonkérése Csepelen. Kérdezném, hogy mikor és hol látta ezeket a gyerekeket, akár edzésen, akár meccsen játszani?
    Ne sajnálja a gyerekeket ezzel a névvel, vagy válasszon valami olyat, am az Ön sportágához közelebb áll!
    Ja, és várjuk szeretettel az edzéseken, illetve tornákon (rangos és kevésbé rangos) ahol láthatja, hogy él ez a sport, hála az edzőknek, gyerekeknek és szülőknek.

    Sporttársi üdvözlettel:
    Molnár Zoltán
    (aki a nevét is vállalja)

  18. Molnár Zoltán szerint:

    Bocsi: “ők sem voltak jók,”
    nem jók nem voltak, henem ott nem voltak.

    A többi elütésért is elnézést!

  19. Pecás szerint:

    Egy szónak is száz a vége:szép volt srácok,hajrá Csepel FC!!!

  20. bolemann lajos szerint:

    “Ki állította és hol, hogy RANGOS torna volt?????????”

    Pecás: http://csepel.info/?p=9774#comment-61276

  21. bolemann lajos szerint:

    Húsz éve mást sem hallunk, csak azt hogy a kicsinek is örülni kell, meg adjatok több pénzt.

    A foci tabellán a béka segge alatt vagyunk, a népesség egészségi állapota katasztrofális, a focistadionok konganak, vagy amelyik megtelik, ott permanens a balhé. Ha egy gyerek szülei nem képesek havi 5-6000 ft-ot áldozni, az a gyerek a sport közelébe se kerülhet. Nálunk nincs tömegsport. Minden pénz az élsportra megy. A MOB több százmillió plusz támogatást kapott. Mire? Korszerűbb kokszlaboratóriumra, hogy legközelebb ne mi bukjunk meg?
    Nem látogattam csepel u9-es meccseket, de tudom, sokan viszik inkább a fővárosi klubbokba, meg magánklubbokba (Halászi) a gyereküket, mint a cssc-be, és nem azért mert ott szebb a fű. Miért? Ezen kéne elgondolkodni. Miért tud megélni egy üzleti alapon működő klub, és miért döglődik egy hatalmas sportkomplexummal rendelkező nagy múltú egyesület. Kell-e továbbra is pénzt önteni a lyukas vödörbe.
    Nem a gyerekekről szól ez a történet, hanem a pénzről és azokról, akik ezt zsebrevágják teljesítmény kényszer nélkül.
    Kemény szavak ezek, de sajnos igazak.

  22. Molnár Zoltán szerint:

    Lajos Bácsi!

    Ön nyitotta rangosozással a sort, Pecásé csak reakció. Ne kapaszkodjunk butaságokba és főleg ne tetézzük az azt követően leíet szamárságokkal.
    Önnek semmilyen közvetlen kapcsolata nincs ezzel a közeggel, és dobálózik a lózungjaival. Még hogy Halászi!!!
    Uram még egyszer kérem ejtse a témát, és ne próbáljon meg okosabb lenni annál, mint amilyen valójában.

    Köszönettel, reakciójára nem várva tisztelettel
    Molnár Zoltán

  23. nagyapó szerint:

    Azért ez jellemző. Nyert egy csepeli csapat valahol, valamit, de a gratulációk helyett jönnek a savanyú megjegyzések.
    A focista gyerekeknek nem a “szakszerű” értékelés kell – még fejlődnek – hanem a bátorítás!
    A hozzászólások is tükrözik a tényt, hogy a magyar focinál csak a magyar “szakértők” gyengébbek. A VB-ről tudósítva – a “csodálatos szakértők” – egymás szavába vágva okolták a tehetségtelen kapusokat, az őket kapuba állító szakvezetőket, egészen addig, míg egy “hozzánemértő” kosaras nő (Mérey) meg nem kérdezte, hogy nem a labda a ludas-é? A szakértők ledorongolták „a labda mindenkinek egyforma!!”. Ilyen marhaságot. Egyforma, csak nem mindegy, hogy valaki rúgja, vagy fogja. Azután Rátgéber is tett néhány megjegyzést, ami elgondolkodtató volt.
    Szumma-szummárum. A gyerekeket buzdítani, segíteni kell. Később jön a Kárpát-medencei összmagyar diákkupa, majd még feljebb.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. bolemann lajos szerint:

    Hát Legyen. Fals sikerre, fals dicséret.

    Végtére is az önámítás nem mindig nevezhető hibásnak, néha jótékony is lehet. Ha brutálisan őszintén és objektíven tekintünk saját képességeinkre, és általában az életre, könnyen letörhet minket a depresszió.

  25. Manitu szerint:

    Lehet, hogy valaki a csapatban nem kommancs gyerek, és amiatt nem tetszett az elvtársaknak a csepel isiker.

  26. bolemann lajos szerint:

    Azért keresel mindenhol politikai motivációt, mert te vagy az egyszeri egyszerű. Energiatakarékos életet élsz, nem kell gondolkodnod. Az eccerű világképed, készen szállítja az eccerű válaszokat.

Itt lehet hozzászólni !