Ica néni feljelentést tett

Blikk

Küzdött. Ica néni már többször próbálkozott azzal, hogy meghallgassák a rendőrök

Közel két hónappal Daróczi Dávid (†37) halála után behívta a rendőrség a volt kormányszóvivő édesanyját kihallgatásra. Daróczi Józsefné (63) Ica néni többször jelezte, ő bizony vallomást tenne.

két hete az ítéletidőben is kilincselt a rendőrségen: hallgassák meg, hiszen ő az, aki naponta látogatta az elhunytat, tudott minden lépéséről, takarította a lakását, mosott, főzött rá, szinte együtt éltek. Ica néni felkészülve, egy teleírt füzettel érkezett délután a Gyorskocsi utcába.

– Nyomozni kell! Két hete indultam el, hogy feljelentést tegyek ismeretlen tettes ellen, mert biztos vagyok benne, hogy megölték a fiamat, de ha fel is akasztotta magát, ahogy állítják, ahhoz is hozzásegítette valaki – fakad ki Ica mama, aki a rendőrségen is elmondta gyanúját.

– Sokszor az ágyból ugrottam ki éjjel, mert eszembe jutott valami, és gyorsan leírtam a füzetbe. Azt is összeszedtem, kiket hallgasson ki a rendőrség. Például Liptai Claudiát, Batiz Andrást, H. Hubertet, de Claudia édesanyját és bébiszitterét is, Joci apját is a listába tettem, meg Nórát, aki azt állítja, hogy négy évig járt a fiammal.
Joci már korábban otthagyta volna Claudiát, ha nincs a pici lány, mert a gyereket nagyon imádta. Ő vigyázott rá, amikor Claudia reggel dolgozott, együtt várták meg a bébiszittert. Sokszor Joci vitte kocsival a kislányt játszóházba, vásárolni. Ha Claudia tudta, hogy depressziós, gyógyszereket szed, elképzelhetetlen, hogyan engedhette vele el a gyerekét? – mondta feldúltan a Blikknek az asszony.

– Ki kell hallgatni a hullaszállítókat és a tragédiánál helyszínelőket is. Choli lánya fényképeket készített a lakásban, ahol megtalálták az én kincsem holttestét, de sajnos nem zárolták a lakást, és sok minden eltűnt.
Joci telefonja is és laptopja is kulcs a megoldáshoz. Rengeteg ellentmondás és nyitott kérdés van. Csak akkor nyugodhat békében a fiam, ha ezekre mindenki elfogadható választ kap – magyarázta Ica néni, aki úgy gondolja, egy lépéssel közelebb kerül az igazsághoz azzal, hogy a rendőrség meghallgatta. Nem az édesanya az egyetlen, aki bűnügyi nyomozást sürget, ezt szeretné Choli bácsi, Daróczi édesapja és Nóra is.

Sch. Zs.

blikk.hu

5 hozzászólás “Ica néni feljelentést tett” bejegyzésre

  1. anticsóka szerint:

    Igaza van Ica néninek. Csepeli kötődésű mszp-sek nem szoktak csak úgy, véletlenül meghalni.

  2. csöves szerint:

    Kit érdekel már megint?

  3. Tóth Mária szerint:

    Kár, hogy egy csepeli ember halálából mára már egy unott sztori lett!
    Mindennap, mindenki, mindig mást mond, se vége, se hossza a sok idétlen nyilatkozatnak. De, hogy szobrot állítani neki az Andrássy úton, hááááát, nem tudom, mivel érdemelte ki???

  4. Huba szerint:

    Az Andrássy úton inkább nyilvános wc-t építenének, ott azért mégis kulturáltabban tudom elvégezni a “dolgom”.

  5. SNOOPY szerint:

    anticsóka!TE HÜLYE KOMCSI VAGY!SNOOPY!

Itt lehet hozzászólni !