Pénteken a Repkény utcai megállónál robbant le egy 148-as

Csepel.info

Lerobbant 148-as busz és utasai egy korábbi alkalommal

Péntek délután 13:30 körül megint lerobbant egy 148-as Ikarus 435-ös autóbusz a Repkény utcai megállóban – számolt be az esetről K. Dániel olvasónk.

Olvasónk szerint a mai napon nem ez volt az első ilyen eset, mert a busz tömve volt, sokat kellett rá várni és a megállókban is rengetegen álltak.

12 hozzászólás “Pénteken a Repkény utcai megállónál robbant le egy 148-as” bejegyzésre

  1. TI szerint:

    Kritikán aluli a csepeli közlekedés amióta átszervezték. Én is a 148-sal közlekedek, de angyalföldről előbb kiérek csepelre, mint a hévtől hazáig a 148-sal. Gratulálok a bkv-nak Szalaynénak, Hagyónak és társaiknak!

  2. Nyugger szerint:

    Tudjuk, hogy mindig lerobban! Na és? Úgy kell elindulni, hogy odaérjünk! A BKV, a MÁV meg az ilyenek már nem tudnak felidegesíteni.

    Különben, tényleg lesz országimázs központ? Már épp kérni akartam, ugyanis a mai világban sokat számít a PR tevékenység.

  3. donquijote szerint:

    Azzal még nem is lenne nagy baj hogy néha egy lerobban, még az új is el tud romlani, de ez már napi szinten nagyon bosszantó főleg 320 ft-os jegyárnál.
    Amúgy a 148-as rozzant buszok+nagyon hosszú vonal szinte borítékolható a lerobbanás.

  4. Mr. Gabee szerint:

    Én a Repkény útcában lakom:) Gyalázatos a 148-as vonal buszparkja.

  5. Szentecki Attila szerint:

    Megérdemeljük úgy érzem mindenki panaszkodik de senki sem tesz semmit annak érdekében hogy javuljon a helyzet!

  6. Pannon puma szerint:

    Szentecki Attila:

    Jelentkezz a BKV-nál szerelőnek,biztos örülni fognak neked. Csak a Horváth Csabának nehogy rontsd az üzletét!!

  7. P.L szerint:

    Bpi911 volt a kocsi rendszáma ha valakit érdekel.Alá írást kéne gyűjteni vagy mittomén hátha vissza kapnánk a régi jó kis 52-est:)Jah és elmondom a félreértések elkerülése érdekében a járművezetőknek is benne van a kezük abban hogy a buszok ilyen állapotban vannak…Sose írják be a hibákat stb..nap mint nap utazok ezen a buszon és van rá péld ahogy hogy 1-héten többször is azzal a busszal és ugyan azzal a hibával szembesülök mindig.

  8. lolka szerint:

    Ha a buszon a 148 helyett 52 van, ugyan az az ócska busz lenne. A vezető lehet, hogy hiába írja be a hibákat nem javítják meg, azért jelentkezik az a hiba újra….
    – Állítólag a végállomáson fogadóirodák fognak nyílni, és majd lehet fogadni, hogy az adott járat végig megy e az útvonalán, vagy lerobban. Csak azok a kedves utasok fogadhatnak akik a járaton végállómtól a másik végállomásig utaznak. A fogadási díj a menetjegy, a nyeremény ennek a százszorosa. A nyeremény az áfát és az adót nem tartalmazza és egy évig beváltható, de csak viteldíjra, vagy felajánlható hagyó családjának megsegítésére….

  9. Miska72 szerint:

    Ez már nem is hír. Már megszoktuk.

  10. P.L szerint:

    Hát azért nem igazán lolka!52-es sokkal jobb volt mint ez ha ez felakad valahol vársz rá 30-40percet mire jön 1 ami tömve van az 52-es meg csak itt csepelen járt nem nagyon tudott seholse felakadni és időben is jött kivételek vannak persze!

  11. Sas szerint:

    Gyereknap alkalmából kimentünk a margitszigetre BKV hajóval,nagyon tetszet jól éreztük magunkat.Leszáláskor megkérdeztem mikor jön visszafelé,13:30 ra vártuk a hajót!Szakadt az esö,a kislányom és a feleségem a fa alá állt én persze a molón voltam hogy lássák hogy van ott valaki!De a hajó nem jött,én börig áztam és a hidón is végig gyalogolhatunk az esöben!Ennyit a BKV -ról:)

Itt lehet hozzászólni !