Budapest Kupa döntő Csepelen

Csepelfc.hu, Csepel.info

2010. április 28-án, szerdán 17.30-kor Csepelen játszik a Fradi-szurkolók csapata, a Ferencvárosi Futball Club az Újbuda TC BLSZ I/B-s csapata ellen, a Budapest Kupa döntőjében.

A klub tájékoztatása szerint a mérkőzésre a belépés ingyenes.

csepelfc.hu

6 hozzászólás “Budapest Kupa döntő Csepelen” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Jó meccs lesz, egy sokat látott arénában.

  2. csepelino1 szerint:

    Ki az az IDIÓTA, aki (megint) idehozza ezt a csőcselék Fradi tábort Csepelre? NOOOOORMÁLIS?! Nem igaz, hogy nem gondolkoznak néhányan. Azért, mert most happy, és most az a “divat”, hogy Csepel Fc-sek vagyunk, ezért mindent megtesznek… NYUGODJATOK meg, a csepeliek lesz.rják a focit! Jó lenne végre már ezt tudomásul venni!

  3. ződ szerint:

    A belépés ingyenes, a kiléoés bizonytalan! Elsősegélyről a rendezőség gondoskodik!

  4. donquijote szerint:

    Lehet hogy a bontást így akarják megoldani, inkább szétveretik a kemény maggal, viccet félre szerintem se a legjobb ötlet idehozni őket.

  5. Gordon szerint:

    Ha a csepeli mszp-n múlt volna, akkor már pályavilágítás se lenne.

  6. bögöly szerint:

    Tényleg idióta, aki idecsődíti a Fradi szurkolók csapatát, s az azoknak “drukkoló” kemény magot. Mi köze van Csepelnek ehhez a meccshez?
    Az rendben, hogy semleges pályán kell játszani, de ahhoz a BLSZ-szintű meccs lejátszásához bármelyik libalegelő jó a csőcseléknek. Miért kell exportálni a balhét? Mert lesz az biztos. A csepeli rendőrségnek nincs jobb dolga, mint a fradistákat megfékezni?

Itt lehet hozzászólni !