Hétfőn este tartanak választási fórumot a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei

Csepel.info

Tarlós István, a fővárosi Fidesz-KDNP frakció vezetője, dr. Fazekas Sándor karcagi polgármester és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője lesz Németh Szilárd és Borbély Lénárd képviselő-jelöltek vendégei 2010. április 19-én, hétfőn este 18 órától a Királyerdei Művelődési Házban.

29 hozzászólás “Hétfőn este tartanak választási fórumot a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei” bejegyzésre

  1. Nyugger szerint:

    Kár hogy nem Kövér László lesz a vendégceleb! Úgy megnézném a frizurája rövidített változatát! Vagy még nem készült el?

  2. zed szerint:

    “Minden érdeklődőt szeretettel várunk!”
    Engem is szeretettel várnak? Kutyát beengednek szájkosárral?

  3. csepeli szerint:

    Ezt a hírt már szerepeltettétek itt csütörtökön is! Bár belátom, hogy kurva fontos a Fidesz-gyűlés, és orrba-szájba reklámozni kell a csepelinfón!

  4. csepeli szerint:

    Bencsik András levele Szíjjártó Péterhez 2007 júliusában (megjelent Bencsik András blogján):

    “Péter!
    Nagyon szépen kérlek, ha lehet, még ma, de amint eljut hozzád e levélnek a híre, mondj le a Fideszben betöltött minden tisztségedről és húzz el a fenébe. Most nem indoklom meg Neked, hogy miért, mert a jelek szerint nem volnál képes felfogni. Így csak azt üzenem, hogy ha ezt folytatod, az a morális sokk, amit butaságoddal okozol, nem csupán a Fidesz, hanem Magyarország bukását fogja okozni a következő választásokon. Innentől fogva ugyanis sokan hihetik majd el, mert Te szolgáltatsz rá alapot, hogy tényleg mindegy: Orbán, Torgyán, Gyurcsány, Semjén, Horn és Kóka… Havas, Szijártó, Orosz, Deutch, Boros és Bochkor… egykutya…
    Kapiskálod már, Péter?
    Édes jó Istenem! Rúgna már seggbe téged valaki!”

  5. csepeli szerint:

    Amúgy biztosan a Jobbikosok is jól fogják érezni magukat a Fidesz hétfői választási fórumán, hiszen Bencsik András a Magyar Gárda egyik alapítója is. Még az is lehet, hogy a Magyar Gárda fogja biztosítani a Fidesz rendezvényét, nem? Úgyhogy Bencsik meghívása talán a Gárda-szimpatizáns, Jobbik-szimpatizáns szavazók megnyerését célzó lépés volt Borbély Lénárd és Németh Szilárd részéről. Vagy csak ők is szeretik a Bencsik-féle szélsőjobboldali gondolkodásmódot, és ezért vonzódnak Bencsik Andráshoz.

  6. zed szerint:

    Csak azért kérdeztem a kutyát, mert szívesen megismertetném N. Sz.-dal. Valószínűleg egy fának nézné és körbevizelné. Legalább nem mondhatná azt a képviselő úr, hogy a kutya sem volt kíváncsi rá. 😀

    Az LMP-gyűlés is még egyszer fel fog kerülni erre a “független” hírblogra a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében -ami ugye nem azonos a reklámmal?

  7. zed_fan szerint:

    Ugyan, mint már jeleztem; minden kiderül.Csak addig kiabálhattok, és káromkodhattok. Tényleg; figyeljétek a híreket! Sok kis kocka és összeáll. El kell gondolkodnotok arról is,- szerintem egy hónapon belül- melyik pártban károgtok tovább?

  8. Jeniszej szerint:

    Ezek a Gyökerek azt sem tudják, hol van a Csepel sziget.

  9. nem jani szerint:

    “mondj le a Fideszben betöltött minden tisztségedről és húzz el a fenébe. Most nem indoklom meg Neked, hogy miért,” LOL 😀

    Mindenki fizessen nekem 1 millió forintot, most nem indokolnám meg, hogy miért!:D

  10. Hugi szerint:

    Zed és Csepeli!

    Ilyen félelemben és gyûlölettel csak az tud élni, akinek vaj van a fején, és van mitõl félnie.

    Ti hetek óta nem dolgoztok, csak fórumoztok! Ezt addig tehetitek meg, amíg elnézik nektek!

  11. zed szerint:

    Mi van, nem tetszenek a poénjaim, Hugi? 🙂

  12. Error szerint:

    Ez nagyon messze van a poéntól zed, én ezt inkább az idiótaság legfelső fokának nevezném. Sosem tudtam nevetni az ilyen bazári majmon, mint amilyen Te vagy.

  13. zed szerint:

    Szerintem azért nem, mert a hiba a TE készülékedben van, Error! 🙂

  14. Tóth Mária szerint:

    zed, csepeli: a stílus, maga az ember ! nem ismerős!!!!!!!!!!

    hallatlanul primitív megnyilatkozásaitok vannak! a saját szoci híveiteken poénkodjatok, ök biztosan veszik a lapot.

  15. zed szerint:

    Vajon N. Sz. bagólesőjét hányszor hagyja el a “mutyi” szó a választási fórumon? Kérem a tippeket! 🙂

  16. ződ szerint:

    Kérjük a voks-turistákat, hogy céduláikat kitöltve, összegyűjtve a szavazás demokratikus látszatának megőrzése és a gyors lebonyolítás érdekében a szavazatszedő bizottságnak 18h30min-ig leadni sziveskedjenek! A kampánycsend és a szavazóhelyiség ajtaja 19 órakor záródik! Kérjük kaoaszkodjanak, hogy elkerüljék a hirtelen irányváltás és a lassulásból keletkező baleseteket!

  17. Anikó (Krizatém utcából) szerint:

    Ződ ugye ez a szöveg a Szanyi Tibor elvtársad szájából hangzott el !!!

  18. ződ szerint:

    Nem Anikó! A kedvedért ide kopizom az Ő szövegét! Szanyi felvetését szó szerinti leiratban is közli a blog: „Mindenkit, akit csak ismerünk nem csak szavazásra kell buzdítanunk … hanem azt kell mondani mindenkinek, hogy szóljon a testvérének, a rokonának, a barátainak, hogy még Budapesten belül is, hogyha teheti kérje át magát a XIII. kerületbe, feltéve, hogy MSZP szavazóról beszélünk. Annyit kell mondani, hogy aki teheti ne Zuglóban, ne Ferencvárosban, ne Karcagon, ne Zalaegerszegen, hanem a XIII. kerületben szavazzon, főleg ha megbízható ismerősről van szó. Tehát nem általában szólógatunk, hanem akiről feltételezzük, hogy van az ismeretségi körében szintén baloldali szavazó.”
    Ugye mindjárt más a leányzó fekvése?

  19. Hugi szerint:

    Ezek után minimum sûrû bocsánatkérések mellett kellett volna Szanyinak lemondania és eltakarodnia a közéletbõl.

  20. Gordon szerint:

    Csak akkor fog eltűnni a közéletből ha viszik. Mint anno Zusit, Hunvaldot, és Demét.

  21. Ditte szerint:

    Én a magam részéről többé nem válaszolok görényvári-alamuszi -trágár -sunyi zed provokációira, és minden jóérzésű fórumozónak ezt tanácsolom.
    Ahogy olvastam, többeknél kiverte a biztosítékot az utóbbi néhány napon a patkánykodása. Amúgy maradjon csak, legalább, ha véletlenül idetéved vki, látja milyen az mszp-s stílus mifelénk.

  22. kispajtás szerint:

    csepeli és zed idióta, destruktív barmok.
    Ditte, a nevemben is húzz egy strigulát a “nevük” mellé!
    Kösz!

  23. Ditte szerint:

    Kedves kispajtás! Regisztráltalak.

  24. karakó szerint:

    Ditte: a patkányok az állatvilág INTELLIGENS (értelmes, jó – helyenként kitűnő – problémamegoldó készségű, stb-stb) ELITjéhez tartoznak. Fajilag – alkatilag. Ergó: KIKÉREM a patkányok nevében a metaforát!!!!!!

    Arra vszont nagyon kiváncsi vagyok (tehát én, speciel). hogy mit fognak csinálni a kommancsok (zed, ződ, vörösvsillag, csepeli, stb-stb), vagyis mihez kezdenek, ha nem lesz már kommunizmus (már nincs is, ugye), és nem lesz már “szocialista” országlás sem, sőt a – vélhetőleg normalizált – média sem közli már le böfögéseiket és szellentéseiket (be szép, harmonikus világ is lenne az!) – szóval egyálalán: hol fognak eztán homokozni?

    Leíratott itt, hogy talán más pártban. Ja (lmp, jobbik, ki tudja?) Más ötlet (jóslat)?

  25. Ditte szerint:

    Azért gondoltam a patkányra, mert bár intelligens, mégis mindenki utálja, mert fertőzést terjeszt.

  26. karakó szerint:

    Tudom, tudom… (azért nincs harag, ugye:) Persze, utáljuk őket (mint általában a rejtőzködő életmódot folytatókat), de szerintem nem a fertőzés-veszély miatt, hanem inkább az “élősködés” (meg a zárójelben) miatt… Ebből csak annyi következik, hogy a párhuzamnak “soha nem látott”, kibontatlan dimenziói is lehetnek (vannak!)

    Ha lesz egy kis időm, szeretnék pár “közmondást” – “helyre tenni” (patkány, struc, stb) talán tanulságos lehet..

  27. zed szerint:

    Szerintem a papagáj terjeszt fertőzést, sajnos a Fidesz papagájkommandója megfertőzte az emberek tudatát, elvette a józan ítélőképességüket. Szerencsére én immunis vagyok.

  28. ződ szerint:

    zed! Tegnap egy rádióban azon nyekeregtek, hogy a mai huszonéveseknek fogalmuk sincs a rendszer változásról. A választási eredményeket elnézve, ki merem jelenteni, hogy a harminc, a negyven, az ötven, a hatvan, a hetven, a nyolcvan, a kilencven éveseknek sem! Ezért lehet majd szabadon pálinkát főzni. Nehogy valaki kijózanodva rögtön Kádár Jani bácsit keresse!

  29. ződ szerint:

    Hugi! A Kubatov talán lemondott? Vagy csak földkörüli pályára állt mint anno Kubaszov? Mindenesetre eltúnt mint a farkas mosolyú Mikola, a nemzet orvosa mikor idő előtt elkottyintotta magát!

Itt lehet hozzászólni !