Daróczi Dávidot tényleg megölték? Apja még a gyilkosát is megnevezte!

Stop.hu

A volt kormányszóvivő édesapja állítja: Daróczi Dávid nem öngyilkos lett, s erre bizonyítékai is vannak! Choli Daróczi József azt is tudni véli, ki ölte meg a fiát.

Daróczi Dávid ruháit két nappal ezelőtt kapta meg a család – mondta el Choli Daróczi József, a volt kormányszóvivő édesapja, aki azt is hozzátette: fia ingén vérnyomokat találtak. Az idős Daróczi nem hiszi el, hogy fia felakasztotta volna magát, sokkal inkább gyilkosságra gyanakszik.

“Megölték, nem lett öngyilkos! Nem mondom el, hogy kire gyanakszom, de tudom, hogy ki tehette. Volt egy üzleti csoport, aminek ő is a tagja volt, s ezzel párhuzamosan több vállalkozásban is részt vett. Ebből a vállalkozói körből kerül ki az a valaki” – fogalmazott sejtelmesen Daróczi József a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén, ahol megdöbbentő részletekről számolt be fia halálával kapcsolatban. A beszélgetés során a korábbi találgatásokat is cáfolta, miszerint Joci (a család becézte így Daróczi Dávidot – a szerk.) depressziós volt, vagy anyagi gondokkal küzdött volna.

“Claudia kinn volt nálunk Csepelen. Hubert, Joci volt barátja kísérte el, de nem tudom, hogy miért vele jött ki. Az viszont gyanús volt, hogy minden egyes kérdésemre Hubert válaszolt, nem pedig Claudia, pedig ő nem volt olyan állapotban, hogy ne tudjon válaszolni. A helyszínen én nem jártam éjjel, csak a lányaim. A fiam ruháit nemrég kaptuk meg, amin vannak jelek: az inge véres volt. Tudomásom szerint pedig egy fulladásos öngyilkos nem vérzik” – következtetett az édesapa, aki már csak a jegyzőkönyvekre vár, s ezután valószínűleg nyomozást indít fia halálával kapcsolatban, gyilkosság gyanújával.

“Ha a rendőrség csak közigazgatási eljárásként vizsgálja az ügyet, feljelentést teszek és a temetés után elkezdek nyomoztatni. Claudia, a fiam édesanyja és én is veszélyben vagyunk. Ha bármelyikünkkel történik valami, akkor az egyértelmű bizonyíték arra, hogy megölték a fiamat” – mondta Choli Daróczi, akit Hajdú Péter megkért arra, írja le egy papírra a feltételezett gyilkos nevét, s ezt a lapot a műsorvezető át is adta egy ügyvédnek, minden eshetőségre felkészülve.

Forrás: Stop.hu

15 hozzászólás “Daróczi Dávidot tényleg megölték? Apja még a gyilkosát is megnevezte!” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    ?????????????

  2. Tóth Mária szerint:

    ?????????????????? ez kérdések tömkelege!

  3. Manitu szerint:

    Az újraélesztés nagyon brutális lehet, előfordul, hogy eltörik pár borda is, és a fulladás közben is beverhette az orrát, száját, állát. Simán vérezhetett szerencsétlen.

  4. csepeli szerint:

    Komplex rehabilitáció, művházak, egyházi aktivitás, elrettentés a bűnözéstől, szociális kártya és agrárközmunka. Ezt ígéri a romaügyek várományosa. Az interjút a Fidesz sajtóosztálya letiltotta.

    De az Index mégis közölte:
    http://index.hu/belfold/2010/valasztas/balog_zoltan/

  5. zed szerint:

    Vajon átveszi az interjút a csepel.info? 😉

  6. Nagyapó szerint:

    Össze kell hívni a képviselő-testület rendkívüli ülését, egy újabb posztumusz Csepelért-díj, vagy Csepel Hőse kitüntetés odaítélésére (sürget az idő).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. csak egy ember szerint:

    Még egy ilyen cikk is csak a politikát juttatja az eszetekbe? Ez fantasztikus!

  8. zed szerint:

    Igen, mivel ha a volt kormányszóvivőt megölték, annak lehetett politikai oka is. Az ex-kormányfő a 168óra-nak elmondta, hogy D. D. találkozni szeretett volna vele valami fontos ügyben, de a Gyurcsány-villában történt tűzeset miatt meghiúsult a randi.

  9. katinka szerint:

    Bizzunk a nyomozásban. Úgy tudom Choli bácsi (remélem nem sértődik meg a megnevezésért – csak a tisztelet beszél belőlem) magánnyomozót is fogadott.
    Nem találgatok. Mert ha találgatnék olyan lenne, mintha kukkolnék. Fogadjuk el, hogy a CSALÁD joga nyomozni, találgatni, nem elfogadni az elfogadhatatlant. Mi pedig őrizzük meg emlékünkben azt a fiatalembert, aki ragyogó szóvivő volt, aki nagyon nehéz és rögös utat járt be. Nyugodjon békében!

  10. Attila szerint:

    Katinkának van igaza. Egyetértek minden szavával.
    Dávid pedig nyugodjék békében.

  11. Démosz szerint:

    Az első pillanattól az a véleményem hogy megölték.
    Az olaj botrány idejében is a kis emberek öngyilkosok lettek,vagy megölték őket és egy erdőből kerültek elő.Most ugyan ez történik.Tudjátok a halott nem beszél.Ők pedig továbbra is élvezik a lopott vagyont és hatalmat.

  12. zsuzsanna25 szerint:

    Lehet, ki fog derülni az igazság. Nagyon sok talány van.. Huberték a meleg barátok, a vállalkozások, Claudia, a menyasszony, akivel a Kiskegyed szerint a Maldiv szigeteki nyaraláskor külön – külön egyágyas szobában aludtak.. szegény Daróczit jól átvágták.. nehéz lett volna ezt a sok övön aluli dolgot feldolgozni.. ez vezetett a halálához. Ha külső “segitség” vagy önkezüség által halt, nyugodjon békében most már.

  13. Jeniszej szerint:

    Még, hogy öngyilkos egy ilyen öntudatos célra törő ember.
    Ennyi sok küszködés után.
    Nagyon furcsa nekem Claudia rácuppanása erre a sokat szenvedett előítéletekkel küszködő emberre.
    Furcsa a nyaralás, akkor mikor se, pénze se lakása nincs.

  14. Tóth Mária szerint:

    Katinka, Attila: lehet, hogy jó szóvivő volt, de a gfy hazugságokat “remekül” tudta tolmácsolni! Hívő emberből kommunistává változott át. szegény, lehet, hogy a lelkiismerete ezt nem bírta elviselni!

    amúgy, meg illió kérdés felvetődik, minden újság mást ír! lehet, hogy egyszer kiderül az igazság, de én nem bízom benne, min ahogyan a Jimmynél sem!

  15. izabella szerint:

    Tényleg öntudatos, célratörő embernek látszott, de lehet, hogy nem tudott megfeleni, egy még céltudatossabb, még önzőbb, hatalomra, gazdagságra vágyó személynek, aki neki igen fontos volt. Miért a halál után 1 héttel az önigazoló nyilatkozat a tv-ben? Más ha gyászol, kizárja a világot, elcsendesedik, s visszavonul, s 10 év múlva szólal meg a sajtónak, ha netán vádolják valamivel. Ezek persze csak kérdések, mert bennem is megfogalmazódnak, ha valami kérdést hagy maga után.
    Sajnos lassan tényleg körutakat rendezhetünk a csepeli temetőnkben a hírességek temetkező helyei között. .

Itt lehet hozzászólni !