Elítélték a horogkeresztes gyilkost – döbbenetes részletek

TV2 Tények

15 év fegyházra ítélték a kalocsai horogkeresztes gyilkost. A 23 éves férfi tavaly áprilisban megkéselte volt barátnőjét, ezután pedig késsel egy horogkeresztet metszett a hátára. Nemzetiszocialista, náci eszméket vallott, és 2008-ban a Magyar Gárdába is belépett. Korábban beismerő vállomást tett. Ő enyhítésért, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Láncon tartva, őrök kísérték a 23 éves férifit a tárgyalóterembe. Azzal vádolták, hogy tavaly áprilisban féltékenységből – ahogy mondják, különös kegyetlenséggel – megölte a volt barátnőjét. Korábban azt mondta: közel került a nemzetiszocialista eszmékhez, és a Magyar

Gárdához is csatlakozott. 2008 márciusában a Hősök terén avatták az azóta betiltott szervezet tagjává.

A bíróság szerint hiába volt részeg, tudta mire készül. Ezárt 15 év fegyházbüntetésre, mint főbüntetésre, és mellékbüntetésül 10 év közügyektől eltiltásra ítélték. Az ítéletet még nyugodtan hallgatta. Az eset ismertetésekor azonban elsírta magát. A férfi tavaly április 20-án este előbb magához hívta a lányt, majd többször megszúrta, végül elvágta a torkát. A földoö fekvő sértett hátán a másik, úgynevezett túlélőkéssel közepes, illetve nagy erővel, több vágással, metszéssel horogkeresztet formázó sérüléseket, illetve további metszett, vágott sérüléseket okozott. Ezután horogkeresztes zászlót terített a holttestre. A gyilkosság részleteit döbbenten hallgatták a tárgyalóteremben.

Forrás: TV2 Tények

12 hozzászólás “Elítélték a horogkeresztes gyilkost – döbbenetes részletek” bejegyzésre

  1. !!!!!!!!! szerint:

    Félelmetes, és iszonyú, hogy „CSAK” 15 ÉVET KAPOTT a gyilkos! 15 év eltelik, és nem örök és végtelet, de a meggyilkoltak hozzátartozóinak nincs tovább. El tudják képzelni, hogy nincs tovább, hogy nem megy haza, hogy NINCS!!
    Mit érezhet az édesanya, a testvér, a rokon a barát. 15 évet ér egy ember élete? És milyen iszonyú véget!
    A gyilkos 15 év után szabadul, ő utána él, de a hozzátartozóknak nincs 15 év után sem élet!
    Akik embert öl kapjon életfogyigtani büntetést! Embert ölni bűn, és ezt tudatosítani kell a büntetéssel is.
    Nincs semmi indok, hogy ember-embert öljön!

  2. donquijote szerint:

    Ez egy pszichopata őrült volt, most kár azzal takaróznia hogy a náci eszmék vitték tév útra vagy a gárda tagsága.

  3. ????? szerint:

    És 15 év múlva nem lesz pszichopata?

  4. Manitu szerint:

    A Jobbik környékén hemzsegnek az ilyen alakok. Ha csak a kurucinfót vesszük, nyíltan jobbikos és nyíltan náci honlap. Mit csodálkozunk? Aberrált, degenerált eszmékkel aberrált, degenerált állatok járnak, még ha díszcsomagolásban is.

    Még ha sokszor élére vasalt ingben, kihegyesített kakastollal is, és még akkor is ha naggyon hangosan tudják kiabálni: Adjon az Isten!

    Na ilyet ne adjon!

  5. donquijote szerint:

    Ezt én nem párthoz, szervezethez kötném hülyék mindenhol minden szervezetben vannak, teszem azt ha rendőr lett volna akkor az összes rendőr ilyen, egy őrült volt és biztos ügyvédi tanácsra így választások előtt még kedvezményt is kapott a büntetésből ha azt mondja hogy a gárda parancsára tette.
    Jellemző hogy ez egyből sajtószenzáció lett,mondjuk amikor roma fiatalok kb. ilyen brutalitással mészárolnak le idős embereket, akik még sokszor előtte segítettek is rajtuk az természetesen nem hír mert az más kultúra az teljesen elfogadható.

  6. Manitu szerint:

    Igazad van, hülyék mindenhol vannak. De, tudod, van, aki gyűjti is őket, mint az üveggolyót.

    A kurucinfos valósággal isteníti a nácikat, Holokauszt-tagadókat, zsidó- és cigánygyűlölőket. A kurucinfos jobbikos honlap. Bárki megnézheti, egyértelmű, mint az egyszeregy. Legfeljebb abban lehet vitatkozni, hogy a Jobbiknak is a jobb oldala vagy ez maga a Jobbik – a színfalak mögött.

    Ez a sz@rcsimbók a barátnőjét gyilkolta meg úgy, hogy véletlenül pont gárdista volt, no meg véletlenül horogkeresztet vágott a testébe, és – biztosan valami végképp fatális véletlen folytán – épp volt egy horogkeresztes zászló is kéznél. (Ami ugye olyan mint a tojástartó, majdnem minden háztartásban van).

  7. jobbikos szerint:

    persze, már megint a jobbik.
    a kurucinfo néhány bolond szellemi önkielégítése.
    a jobbik pedig többezer tisztességes ember által alapított és szervezett mozgalma. ha ismernél akár egyet is, tudnád. de könnyebb ugatni valamit messziről mint megismerni és belátni hogy tévedtünk.

  8. Magyarka szerint:

    már megint a fideszesek kezdik a mocskolódást :))

    Ez az ember nem volt a Magyar Gárda tagja soha.
    az kamu hír volt még anno, de most megint fel lehet dobni a Jobbik lejáratása céljából.

  9. Manitu szerint:

    Jobbikos, te nem látsz a szemedtől vagy rossz helyre szúrtad a kakastollad? Minden jobbikos szórólapon, honlapon ott van a kurucinfos címe vagy linkje!

  10. baniko21 szerint:

    Jobbikos!
    Ha már annyira büszke vagy a jobbikosságodra, ne szégyeld a náci
    eszméiteket sem. Ahogy vonultok,ahogy nyilatkoztok még csak nem
    is kérdéses, hogy kik is vagytok. Remélem, hogy kis hitlert nem tarto-
    gattok a sok megtévesztett honfitársamnak. Könnyü ráfogni a kiderül-
    teket arra, hogy lejárató kampány folyik ellenetek, de ezzel már elkés-
    tetek, mert ezt már más párt (Mszp), elsütötte.

  11. panelproli szerint:

    Internacionalisták! Ne keverjétek már a hungarizmust, a fasizmust, nácizmust, cionizmust össze-vissza!
    Itt egy őrült baromról szól a hír. Ilyet épeszű ember nem tesz, mint azt sem,hogy kődobáló gyerekekre foszforbombát dobnak az izraeliek, vagy kiskorú gyerekeket rontanak meg.ld: Polanski stb

  12. én szerint:

    Istenem ennyi taplót!!!bírom h ha valaki horogkeresztet,nácikat emleget egyből a jobbik kerül terítékre!!vegyétek már észre magatokat meg evygétek már észre ami ebbe a hányinger médiából is folyik!!!!a TV2 az RTL Klub..a tényekben és a híradóban mindennap van legalább 1 hír ami a Jobbik lejáratásáért mondvacsinált,kitalált történeteket kreálnak..a szutykos mszp meg fidesz olyan szinten fél a jobbiktól h az valami förtelem..félnek mert tudják ha a jobbik hatalmat kap,akkor borul minden amit szépen felépítgettek..túl sok emberről derülne ki túl sok csúnya dolog…és jóval kevesebb pénz ütné ezeknek a rohadt tolvajoknak a kezét!!!szégyen h ezek a pártok csak így tudnak maguknak esélyt adni,miközben a Jobbik tényekről beszél ezek a kitalált történetekkel próbálják lejáratni!ha van igazság a Földön ennek vége lesz!HAJRÁ JOBBIK! SZEBB JÖVŐT!

Itt lehet hozzászólni !