Végre egy jó fej jobbikos

Képviselő Funky

v2010: Király AndrásŐ nem dobálja a büszke melegeket, ő büszke

Király András, a Jobbik szóvivője a párt honlapján közölt önéletrajza szerint átlagos jobboldali fiatal. ”Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom“ – írja.

A katolicizmus neveltetésének fontos része, gimnáziumba a piaristákhoz járt, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatója. Hivatalos önéletrajzában utazásai közül a csíksomlyói zarándoklatokat és erdélyi túráit emeli ki.

De létezik egy másfajta Király András is. Nyilvánosan elérhető fényképei és videói alapján egy művelt, környezettudatos, a jó bort és a jó marihuánát is kedvelő, toleráns fiatalember arcéle rajzolódik ki.

v2010: Király András

Amikor valóban nem számít a bőrszín… (katt a képre a galériához!)

Míg pártja szimpatizánsai egy melegfelvonulás láttán a husángokhoz és a tojásosdobozhoz nyúlnak, Király inkább elvegyül a transzvesztiták színes forgatagában, önfeledten ölelkezik bőrtangás fekete férfiakkal és hidrogénszőke fiúkkal.

A felvételek 2008-ban, a kanadai Meleg Büszkeség Napján készültek. Király telefonos megkeresésünkre elismerte, hogy részt vett a felvonuláson, később előadást is tartott ”a kanadai devianciáról“, azaz kvázi kutatási céllal járt ott. “Nem vagyok meleg” – tette hozzá.

…és amikor igen

Király azt sem tagadta, hogy marihuánát szívott. ”Persze, mindenki átesik ezen“ – mondta. A Picasa nyilvános képgyűjtő oldalon látható, ahogy egy barátjával a shotgun néven ismert haladó technikával fogyaszt füvet.

Egy másik képgalériában az is látható, ahogy két, feltűnően csinos fiatal lánnyal pipából fogyaszt kenderszármazékot.

A YouTube videómegosztóra pedig görögországi utazásáról kerültek fel videók. Az egyiken kiterjedt történelmi ismereteiről tesz tanúbizonyságot, amikor Theszaloniki központjában ”Helota, geci!“ felkiáltással üdvözli a munkásokat. Egy másik videón arról elmélkedik, hogy a görög bor szar – veszélyes dolog ilyet mondani borról, a magyar bíróság első fokon főszerkesztőnket ezért elítélte.

A harmadik videón Király egy szemetelő görög nyugdíjast próbál megrendszabályozni, környezettudatosságáról is bizonyságot adva. A videókat Király megkeresésünkre “stand up comedy”-ként jellemezte.

Király András (aki nem azonos a cikk szerzőjével, és aki ígérete és a szokásjog ellenére nem változtatta meg nyilvánosság előtt használt nevét) hivatalos válaszát későbbre ígérte.

Forrás: Képviselő Funky

71 hozzászólás “Végre egy jó fej jobbikos” bejegyzésre

  1. ződ szerint:

    “A kampány legnagyobb botránya – Drogos, transzszexuális képek a Jobbik szóvivőjéről” A képről nem derül ki, hogy van-e nyereg a biciklin vagy csak a nyeregcsövön csücsül az illető, ne ítéljünk látatlanban! A boszorkányok példának okáért, azért nem viselnek bugyit mert jobb a fogás a seprűnyélen!

  2. Manitu szerint:

    A melegek egy része mindig is vonzódott az egyenruhához, gyanítom, hogy a gárdacsendőri kakastollak sem mindig sityakba lesznek felhelyezve.

    Én elhiszem ugyanakkor, hogy ő nem meleg. Csak nem tudja eldönteni, hogy liberális vagy szélsőjobbos. Lehet, hogy Királynak új kategóriát kellene kitalálni a balliberális jelzőnek megfelelő jobbikliberálist.

  3. Vátesz szerint:

    A fickó máris lemondott a szóvivői posztról. Ahogy elnézem az illető szőrős pofáját a tetovált fekete társaságában, Gordon szomorú lesz, mert egy beépített POLGÁRRAL megint kevesebb lesz a Jobbikban!
    Klassz dolog a választási kampány, a versenyzők egymást “tisztogatják”!

  4. Manitu szerint:

    Vátesz, ez akkor volt beépített, amikor te is. A Jobbik részben ezért fog felbomlani, ha jól tudom a csepelieknél is a legfontosabb tevékenység a beépített-keresés. Ezért nincs a csepeli Jobbiknak Csepelről véleményt alkotni: nem érnek rá, elmegy az idő az áruló-keresésre.

    Mire a Jobbikból kiürül a kezdetben törvényszerűen odagyülevésző börtöntöltelékek, kisstílű csalók, besúgók, elmeháborodottak siserehada, már régen benne lesznek a politikai hatalommal járó korrupciós botrányokban. Ne hidd Vátesz, hogy ők tiszták, ők kimaradnak.

  5. Vátesz szerint:

    Én ma sem vagyok beépített, mert tag sem vagyok. Ez a szőrös arcú POLGÁR, még az Orbán-féle polgári körből léphetett át Vonával a Jobbikba, amelybe a miépesek később érkeztek, így a liberális hagyaték a FIDESZ MŰVE, jól mondják szocik. A Jobbik attól lett “szoci kreálmány”, hogy az Orbánhoz dörgölődző Csurka írigységében így nevezi! A Fidesznek, főként Orbánnak és Kövérnek attól fáj a feje, hogy az általuk dédelgetett kicsike mára megnőtt, immár VETÉLYTÁRS!!!
    Abban biztos lehet mindenki, hogy a Jobbik MIÉP-ből jött része nem kedveli a pufajkásokat, a melegeket, mindkét etnikumot. Azokat meghagyjuk a Fidesznek, éljen a tolerancia, minél messzebb!

  6. toto szerint:

    A Jobbik igazi a botránypárttá vált. Vannak már gengszterek, bűnözők és ilyen hülyegyerekek a soraikban. Gratulálok!

  7. Vátesz szerint:

    A Fideszt sem kell félteni, már azóta ellepték a szerencselovagok, hogy jelentős párttá vált! Van aki az SZDSZ-ből jött, s ma már kerületi elnök, holnap polgármester, képviselő, miniszter(?)! Ezt a folyamatot egy párt sem kerülheti el. Ezek a “folyton jövők” holnap abba a pártba lépnek be, ahol a legzsírosabb falatot tudják szakítani, ez valamilyen régi kazár trükk lehet.

  8. Manitu szerint:

    No igen, ez is Orbán hibája.

    Vátesz, amúgy észrevetted már, hogy pont ugyanazokat a kliséket mondogatod a Jobbikkal együtt, mint az MSZP? Leesett?

    Az az oltári nagy eszű parasztgyerek ilyenkor hol van?

  9. Manitu szerint:

    Jut eszembe: úgy hallottam, hogy a csepeli Jobbikban halálos bűn, ha valaki korábban MIÉP-es vagy fideszes volt, csak a volt MSZP-szavazókban bízik meg a Lehmann Viktor. Ha ez igaz, és ezért pakolták ki a korábbi alelnöküket is, téged csak leprásként fogadnának, ha odamennél kuncsorogni. Ha nem a szocikra szavaztál, mehetsz a francba.

    Ezen még egy kakastoll-felhős kalap sem segítene.

  10. Vátesz szerint:

    Miért szégyellitek, hogy a Jobbikot kicsike korában Orbán dédelgette! Micsoda farizeus magatartás, hogy most amikor nagykorú lett, amikor végre hasznát vehetnétek, megtagadjátok szívetek magzatját! Azt hiszitek mindenki hülye s nem tudja, hogy a Jobbikot Orbán gründolta (sic! GRÜNdolta!) a MIÉP ellenében, hogy 2002-ben Pokorni azt mondta, hogy a választás legnagyobb eredménye, hogy a szélsőséges MIÉP kiesett a parlamentből!!! Jaj ezt az édes pici Jobbikocskát kitaszítottátok, így az kínjában összeállt 2006-ban a Csurka bácsival, akitől aztán jól eltanulta az antiszemitizmust, meg az antiglobalizmust, s olyan sikeres tanuló lett, hogy az EP választáson legyőzte a Szadesz bácsit! Erre Csurka bácsi Viktorhoz menekült, jaj édes Viktorom, védj meg engem a Magyarok Nyilaitól, cserébe neked adom fél Gizimet, meg a két képviselőjelöltemet! Na Viktor, immár kit választasz, virágom, virágom!

  11. Manitu szerint:

    Vátesz, mst Lendvai Ildikót idézted vagy ezek a saját szavaid?

    Teljesen összekupálódtál az MSZP-vel, most már nem is látni a körvonalaitokat.

  12. Manitu szerint:

    Szerintem az a kajmánrepcsi besugárzott téged Vátesz! Nem nőttek kétszeresége a körmeid tegnap óta?

  13. Vátesz szerint:

    Manitu! Te fejlődsz, te legalább tudod, kik azok a kajmánok!
    De lehet, nem a körmeim nőttek kétszeresére hanem az utálatom irántuk. Nincs reakció, ha nincs előbb akció!

  14. Vátesz szerint:

    Manitu! Nem az az érdekes, hogy mit szól hozzá Lendvai Banya, hanem hogy mit szól a Likud az édes pici Jobbikocskához, vállalja-e a Fideszt így is! VÁTESZ SZERET NAGY TÉTEKBEN JÁTSZANI! Úgyis azzal viccelődött Gordon, hogy a kémrepülőgépek engem figyeltek.

  15. "*" szerint:

    Mindegy is, hogy Király korábban mi volt, de a videón már látszik, hogy jobbikos, nem? Mi a baj vele? Fekete embert buzdít munkára. Nyilván már ekkor is a roma-bűnözés ellen küzdött. 🙂
    jaj de szánalmas :)))))

  16. Manitu szerint:

    Majd meglátjuk, hogy a sztori végén Vona, Budaházy vagy Toroczkai hova disszidál. Láttunk már érdekes fordulatokat ugyebár. Amúgy én mérget vennék rá, hogy a Budaházy-Toroczkai páros minimum egyik tagja beépített ember volt, vagy ha önjáró, akkor hagyták, hadd menjen, mert amíg Gyurcsány volt a góré, addig kellettek az ilyenek neki.

    A magyarok nyulai pl. nevetséges ütődött-csapat volt kb. annyi IQ-val, mint egy harmadosztályú amcsi film zombi-szereplői.

    Ez a magyar szélsőjobb. És lehet persze kajmánozni napestig, csak attól nem lesz kisebb ember Radnóti vagy Teller, és nem csökken a bűnözés. Ez a nagy büdös helyzet és az, hogy a Jobbik olyan szedett-vedett csapat, amelyikből törvényszerűen potyogni fog a leértékelt áru. Még két hét, és lehet, hogy több ügyük lesz, mint az MSZP-nek. És lehet politikusbűnözőzni meg húszévezni, akkor is ez a helyzet.

  17. Vátesz szerint:

    A Nagy Orbán 2002 óta nem csinált semmit, a pórnép helyette kicsinálta a politikusokat, így most leveheti a vezéri köpenyt s elfoglalhatja a trónt!
    Aki kezet csókol neki, annak ezentúl a keresztapja lesz! Milyen jó, hogy párttitkár apuci előrelátó volt, s a Viktor (győző!) nevet adta neki! Nomen est omen!

  18. Gordon szerint:

    “Ahogy elnézem az illető szőrős pofáját a tetovált fekete társaságában, Gordon szomorú lesz, mert egy beépített POLGÁRRAL megint kevesebb lesz a Jobbikban!”

    Vátesz megint marhaságot beszél, hisz tudhatná, hogy azok a szőrösek gyűlölik az egyébként magukat előszeretettel borotváló melegeket.

  19. Gordon szerint:

    A Jobbik házi melegbarátja fordulhat “világnézeti” tanácsért a melegjogokért harcosan kiálló Balónéhoz, aki egyébként a Jobbik köztársasági elnök aspiránsa. 😀

  20. donquijote szerint:

    hát nem hiába mossad-ügynökök mindenhova bepofátlankodnak, még jó hogy kiderült róla, így már mehet a fideszbe hiszen Orbánék köztudottan
    nem szélsőségesek és nem ítélik el a másságot 😀

  21. miska72 szerint:

    A képen megeg rendőrökkel látható?
    Megeg a helyzet.

  22. csepelino1 szerint:

    Kedves Király András! Én nem szívtam füvet, nem is akartam soha, ahogy Te mondod, hogy mindenki kipróbálta. Nem beszélek úgy az öregekkel, mint Te, nem mutatkozom együtt buzikkal, homokosokkal, transzikkal. De Én biztos nem is vagyok akkora NAGYMAGYAR mint Te! Szégyellem is emiatt magamat! :-)))))

  23. Nyugi szerint:

    Nono, Manitu! Nem csak a Jobbiknak vannak nyulai. Én már láttam a Fidesz csepeli nyulait is. Lám még a nyulak is egymásra találnak.

  24. Vátesz szerint:

    Deme miért maradt életben? Hát házinyulakra nem lőnek!

  25. Error szerint:

    Én csak ennyit fűznék hozzá:
    http://nemnemsoha.gportal.hu/gindex.php?pg=27796293&nid=5488338

    Szerintem ezt nyugodtan lehet olvasni!

    Bayer Zsolt: Király András két élete

    Na most itt van ez a Király András… A Jobbik szóvivője. Keresztény, család, Pázmány, őszinte-kőkemény hazafiság, stb. Libsi-zsidesz-köcsög-buzik pusztuljanak! Mondhatnánk Karinthyval (bár az ő pedigréje sem az igazi, de azért mégis), hogy:

    “A jó isten egyszerűnek
    Alokotta az eszemet.
    Nincsen abban nagy modernség
    Csak szelídség, szeretet.

    Kicsi kunyhó, szerető szív,
    Messze égbolt, tiszta, kék –
    Fulladjon meg Ady Endre
    lehetőleg máma még.”

    Igen ám, de Király András Jobbik szóvivő némiképp összezavarta a képet. A saját képeivel. Amelyeken transzvesztita melegeket ölelget valahol a távoli Kanadában, és jóféle mariskát szív hozzá, mint Töki a világ egyik legjobb filmjében, a Nagy Lebowsky-ban.

    S tudják mit? Ezzel nem is lenne semmi baj amúgy, az ember sok marhaságot tesz, mikor még ifjú. A baj egyik fele mindössze a Jobbik dumája. Amellyel oly’ magasra (vagy mélyre) tette a lécet, hogy Király András szóvivőt ezekért a képekért minimum deresre kénbe húznia.

    De a lényeg még mindig nem ez. Hanem az a videó, amely szintúgy megtekinthető Király András képei mellett. Ezen a felvételen nevezett szóvivő úr a görög tengerparton üldögél, és tőle úgy húsz méterre egy görög ember ás. Király pedig fuldokolva a röhögéstől ilyeneket kiabál neki: “Dolgozzál már te helóta g…i! Dolgozzál, mert jönnek a spártaiak és kinyírnak. A családodat is kinyírják! Cigány!” stb., stb.

    Ez már nem annyira jópofa. Ilyeneket ember nem mond, nem kiabál.

    Ez a mélysötét, éjszakai, szemét surmó tempó. A nyilas házmesterek igazi hangja. Meg a Jobbik szóvivőjéé.

    Ezen kéretik töprengeni.

    A Jobbik meg hamarosan eldönti, hogy akkor most az imitált csendőr egyenruha a menő, vagy a fekete bőrtanga. Tessék végre választani!

    (Bayer Zsolt, Magyar Hírlap)

  26. Vátesz szerint:

    Gordon, amikor ránéztem az illető pofájára, nekem nem az tűnt fel, hogy meleg, hanem hogy olyan Polgári kinézete van, szinte Fideszes.

  27. Error szerint:

    Itt az élő bizonyíték arra amit Nagy Ervin nyilatkozott, hogy A Jobbikot már csak a hatalom érdekli… Vonáék egyszer nem szólaltak fel a BKV botrányban, egyszer nem szólaltak fel a Zuschlag-ügyben, de a Barikádon és a Kurucon mást sem lehet olvasni, hogy így a szemét Likudos Fidesz, megy úgy a szemét Likudos Fidesz… Dettó mint a csepeli Jobbik, élükön Lehmann Viktor vezetésével… Amikor a kerületi Fideszt kellett támadni, akkor nagyon aktívak voltak, de amikor a kettős gyilkosság ügyében kellett volna állást foglalni, vagy Podolák tettességéről szót emelni, akkor hirtelen nagyon csendben lett az egész Lehmann-társaság…

    Ez a Jobbik már nem az a Jobbik mint ami 2003-ban megalakult…

  28. Csepel-sziget szerint:

    Ereszt a Jobbik-lufi, csak úgy sistereg a levegő. 😀

  29. Error szerint:

    Szinte várható volt, hogy a Fideszre fogják majd az egészet! Szánalmas! Talán inkább Vonának kéne 1-2 tag körme alá néznie!

    De kedves Vátesz mivel magyarázod a következőket:
    1. homokos és drogos Jobbik tag
    2. Polgári körös múlttal rendelkező Jobbik elnök, aki már a Fideszt köpködi
    3. Gyilkosságért börtönben ült Jobbik tag
    4. Maffiozó Jobbik tag vidéken, aki játékgépekkel keresi kenyerét

  30. Error szerint:

    5. Morvai Krisztina (a kommunista Baló György ágyasa), aki annak idején melegeket képviselt, ma meg már a meleg felvonulások ellen szónokol….

  31. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Ha ilyen a szóvivő milyen lehet egy mezei párttag.
    A Bayer meg a többi álszent f.. kalap meg elmehet a francba csak most kezdenek ugrálni amikor a közvéleménykutatások kimutatták, hogy mekkora a támogatása a Jobbiknak.
    Féléve még kussolt mindegyik és most sem azért írnak mert nem értenek egyet a Jobbikkal hanem azért mert szavazatokat vesznek el tőlük.

  32. Error szerint:

    A kommunista Kínával is együttműködne a Jobbik

    A radikálisok külpolitikájának irányát Kína, Oroszország, Kazahsztán, és Törökország határozná meg, de a Jobbik az arab világ felé való nyitást is nagyon fontosnak tartja – mondta a miniszterjelölt. A párt külügyi és külgazdasági miniszterjelöltje szerint Magyarországon egy a “magyar nemzeti gyökerek” megtalálásához vezető “érzelmi forradalomra” van szükség, hiszen a magyarok földrajzilag európai nemzetnek tekinthetők, de a gyökereik szerint “keleti népnek” számítanak.

    Gyöngyösi Márton szerint a magyar külpolitika “húszéves vakvágányon van”, a Jobbik pedig a “korábbi euro-atlantista” külpolitika helyett “nemzeti érdekű külpolitikát” hirdet, vagyis a magyar érdekek elvárásait minden esetben előrébb rangsorolják, mint a különböző nemzetközi intézmények – így például a NATO és az Európai Unió – érdekeit. A Jobbik kormányra kerülése esetén kiemelt figyelmet fordítana egy új “balkánpolitika” kialakítására is, amelynek célja a magyar kis- és középvállalkozásoknak történő piacszerzés lenne – jegyezte meg a miniszterjelölt.

    Vona Gábor az elmúlt húsz év külpolitikáját értékelve tragikusnak nevezte a külügyi prioritások kezelésének mérlegét. Az eddigi külügyminiszterek munkájuk során “aláírtak mindent amit az orruk alá toltak, sok esetben hazaárulással felérő szerződéseket is” – értékelte. A pártelnök emlékeztetett továbbá arra, hogy a Jobbik a határon túli magyarok ügyét nem kül-, hanem nemzetpolitikának tekinti. A területtel egy külön tárca nélküli miniszter foglalkozna egy Jobbik-kormány felállása esetén.
    A Jobbik 2010. február 12-én kezdett árnyékkormány felállításába, aminek részeként korábban már három miniszterjelöltjét mutatta be a nyilvánosságnak. A párt a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) élére Pősze Lajos matematikust, a Szerencsejáték Rt. volt elnök-vezérigazgatóját, az egészségügyi tárca vezetésére Gyenes Géza orvost, a Magyar Orvosi Kamara volt főtitkárát, míg igazságügyi tárcavezetőnek Gaudi-Nagy Tamás jogászt, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi ügyvezetőjét javasolja.

    Gyöngyösi Márton 1977-ben született közgazdász, politológus, korábban a KPMG nemzetközi adótanácsadó cég asszisztens menedzsereként dolgozott.

  33. bekaphatjamindkétoldal szerint:

    Kár, hogy nem került be a parlamentbe.
    Pofázhatott volna a keresztényi szeretetről.

  34. Csepel-sziget szerint:

    Azért Bayer még mindig százszor inkább valaki, mint a jobbikos pártkatonák 99%-a.

    Egy baj van a Jobbikkal, hogy álszent. Aztán most kezd kiborulni a bili. Méghogy Morvai Ripacs Krisztinkát köztársasági elnöknek. Smasszernek kéne alkalmazni, a sittre idegrombolónak megfelelne. Tipikus sznob hisztérika. Fújj

  35. Error szerint:

    Csepel-sziget, igazat adok Neked!

  36. Error szerint:

    Vona tavaly június 7-én fel volt háborodva amikor Orbán azt mondta, hogy egy a tábor és egy a zászló… 15-én Vona azt mondta a Deák-téren, hogy ha ők bekerülnek a Parlamentbe, akkor nem eggyel több párt lesz, hanem néggyel kevesebb… A Jobbik szét akarja verni a jobboldalt és egyedüli akar lenni… Szó mi szó, a 3 brüsszeli képviselőjük után nagyon kinyílt a csipájuk.

  37. Csepel-sziget szerint:

    Az, hogy Oroszország felé nyitni akarnak, az nem probléma.

    Az már annál inkább, hogy a nagyságos asszony Mrs. Morvai bolondot csinál magából és az országból a folytonos agyament hisztijeivel. Úgy viselkedik, mint aki az év 365 napján menstruál. Nem is értem, hogy taníthat ilyen ember egyetemen. Mondjuk volt szerencsém már hozzá hasonló “agytrösztökhöz” a felsőoktatásban.

  38. donquijote szerint:

    Error: Kínával (l kommunista azt meg hagyjuk esetleg névleg)még Amerika is igen élénken együttműködik sőt most talán Kína hitelezi a világ “urát”. Az oroszokat meg már többször elmondták hogy felvevőpiacnak tekintik ami igaz is mivel pénzük van és kereslet is van a jó minőségű mezőgazdasági áruknak . Ha nagyon körülnéznénk biztos kibukna pár hasonló ember a fideszből is, nagy számok törvénye minél sikeresebb lesz egy párt annál több hitvány ember jelenik meg körülötte, de legalább a jobbik gyorsan reagál ezekre.
    Bayer meg egy véresszájú provokátor- proli stílusa meg nem zavarja a mérsékelt fideszeseket?- aki fizet annak írogat, megélhetési bértollnok
    és itt meg úgy isszátok a szavait ami kizárólag trágárkodásból áll mint a megváltóét.
    Szóval szerintem kissé túldémonizálod és túldefiniálod a jobbikot.

  39. Error szerint:

    Akkor légyszíves kommenteld a 21:33-as írásomat… Arra mit tudsz mondani?

  40. donquijote szerint:

    kommentelem sok értelmét nem látom, mert ahogy nézem nálad zsigeri a gyűlölet a jobbik felé, amiket mondott kampányfogás része amire harapnak az emberek , szerintem még Orbán is mondott olyat ami nem feltétlenül a valóságot fedi, de most komolyan szerinted ezt valaki ma megtudná tenni a parlamentben?

  41. Vátesz szerint:

    Error!
    1. Ez tényleg nem az a Jobbik, amelyik Csepelen megalakult 2003-ban. Tudomásom szerint az akkoriakból senki sincs, még Samu Feriről is kijelentették, hogy nem tag. Miért? Te tag voltál?
    2. Homokos, drogos, mszp-s voltát senki sem szereti elmondani, ez így kivédhetetlen.
    3. Hogy Vona polgárikörös volt és most a Fideszt köpködi? Miért, nem azt mondta Orbán, majd szól, ha mozdulni kell, hát nyolc évig nem szólt. Nekünk, miépeseknek meg abból lett elegünk, hogy Csurka nem engedett semmi akciót, mert féltette az állami apanázst (amit persze ő tett zsebre).
    4. Gyilkosságért ült Jobbik tag, lásd 2. pont.
    5. Maffiózó, lásd 2. pont.
    6. Rohadt egy alak vagy, Morvai Baló felesége volt, mi nem nevezzük Lévai Anikót ágyasnak!
    7. Morvainak és nekem sincs bajom a melegekkel, privát ügy, hogy mit csinálnak otthon kettesben. A felvonulás meg undorító, mert direkt polgárpukkasztó. Miért nem úgy vonulnak fel, mint bármely szervezet, hétköznapi, utcai ruhában. S miért kellene kedvet csinálni éretlen fiatalokban ahhoz az életfelfogáshoz? Ki a fene törődik velük, ha úgy néznek ki mint a többi ember. Más se tesz magára táblát, én a különneműeket szeretem!
    8. A Jobbik nem a kommunista Kínával akar aktívabb kapcsolatot kiépíteni, hanem a világ második gazdasági hatalmával, amely rövidesen az első lesz! Engem egyáltalán nem idegesít a kínaiak arca, őseim vagy száz generációval ezelőtt ilyen arcú népek szomszédságában éltek. Egy magyar kisgyermek sírva fakad, ha egy nagyon szőrös arcot lát, génjeiben benne van, amikor a sumér kisgyermek elbújva látta a szüleit lemészárló szőrös asszír arcát. Az a kismajom is fél a kígyótól, amelyik még sohasem látott olyat!!!
    Ha rajtam állna, én az egész térséggel javítanám a kapcsolatot, a Kaszpi-tótól a Japán tengerig, azaz Irán, Azerbajdzsán, Kazakisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Kirgizisztán, Mongólia, Kína, Korea, Tajvan, Japán.

  42. Vátesz szerint:

    Nagy Ervinről azt írják a jobboldali honlapok, hogy italba folytja bánatát, hogy már nem Jobbik-alelnök, Kovács Dávid meg nyilatkozgat a médiának, síránkozik mint Csurka. Ez a kettő illető osztozott Csurkával A Harmadik Út állami támogatásán, nemcsoda, hogy a tagság másokat választott vezetőknek!
    Csurka már támogathatja a Fideszt fél Gizivel meg két képviselőjelölttel!

  43. Gordon szerint:

    Szerintem az első képen a (Balóné) Magyar Gárda új egyenruháját láthatjuk. A Jobbikbalban most ez a divat. 🙂

  44. Error szerint:

    Vátesz!
    A “rohadt egy alak vagy” benyögésedet kikérem magamnak, még ha erősen is fogalmaztam Morvai magánéletével kapcsolatban.
    Az oldalon lévő stílusod hagy kivetnivalót, itt neked van a leggusztustalanabb stílusod! Azért támadsz nekem mert a Fidesszel szimpatizálok.

    A kérdésedre válaszolva: Tag nem voltam, csak aktivista, addig amíg Lehmann Viktor rám nem fogta, hogy a Fidesz beépített embere vagyok, pusztán mert jeleztem neki a kerületi szervezetben tapasztalt gondjaimat. A szervezetben folytatott munkámért (még ha önkéntes is volt) egy baráti kézfogást sem adott, az úgymond kizárásomat, meg eléggé gerinctelen módon vezette le. Utána sorban léptek ki a tagok, vagy rúgták ki őket. Akik ma kampányoltak a Szent Imrén azok közül már speciel senkit sem ismerek, mert a tavalyi alapítók közül talán már senki sincs ott… Egyszer már írtam: ismerek én olyan embert, aki a Lehmann mellett volt és most már párton kívüli, mert kizárták…

  45. Vátesz szerint:

    Error! Egyáltalán nem neheztelek senkire, aki a Fidesszel szimpatizál! A te kérdéseidet is normálisan megválaszoltam, de senki nem jogosított fel, hogy bárki feleségét ágyasnak nevezzed, mi sem tesszük Orbán nejével! A régi Jobbikról vannak információim, hiszen volt miépesként figyelemmel kisértem a Samunál történteket, továbbá 2006-ban együtt indultunk tavasszal. Arról nem mi tehetünk, hogy a csepeli Jobbik 2006 őszén alánk tett, így nem tudtunk indulni a választáson. Én nem vagyok tag az új Jobbikban, én az országos Jobbikkal szimpatizálok, helyi ügyekben nem veszek részt semmilyen pártban.

  46. csepeLINK szerint:

    …egy igazi rezervátum. Teljesen berozsdásodott a szikratávírótok.

  47. magyarka szerint:

    A Jobbikról vagy rosszat vagy, semmit.
    Gratula a Csepel.info-nak!

    Error-nak

    Ha nem voltál tag, csak aktivista, akkor hogy lehetett kizárni?

    Az itteni hozzászólásaid tartalma is azt igazolja, hogy jól döntöttünk a taggyűlésen, amikor kizártunk téged a helyi szervezetből.
    Király András és a te példád is igazolja, hogy sajnos bekerülhetnek a pártunkba képmutató, álszent emberek, de az ilyenek hamar kirostálódnak.

  48. Manitu szerint:

    Magyarka, miért van az, hogy az MSZP-ről soha egy mukkot sem szóltok, és csak a Fideszt támadjátok? A Deme vagy a Gulyás ügy meg a többi botrány benneteket miért nem sarkall arra, hogy szóljatok valamit? Talán nem csepeli párt vagytok? Megkukultatok? Vagy valóban az MSZP-től kapjátok az apanázst?

  49. Magyarka szerint:

    Teljes össztűz alá vették a Jobbikot. Balról, jobbról kapunk hideget-meleget. Minden erkölcsi gát átszakadt, a fősodratú média számára nem szent már semmi, a jobbikos politikusok, jelöltek magánélete és családja sem, nem néznek se Istent, se embert. Rágalmak, gyomorforgató hazugságok, kiforgatott féligazságok, lejáratási kampány mindenhol. Legutóbb Vona Gábort vádolták házasságtöréssel a Magyar Hírlap címoldalán. Azóta természetesen több szálon is jogi lépések történtek, az Országos Választási Bizottság is elmarasztalta az újságot emiatt, és ennek leközlésére kötelezte. A Magyar Hírlap információinak hitelességét mutatja, hogy egyetlen más sajtóorgánum sem vette át a hírt, mert annyira nyilvánvaló hazugság volt, és hát nekik nem érte meg a következményeket. Nem úgy a Fidesz egyik lakájmédiájának, hiszen a leendő hatalom biztos tudatában nem félnek a következményektől. Ám azzal ők sem számoltak, hogy tömegesen mondják le azóta olvasóik az előfizetéseiket…

    Mindeközben egyre nyilvánvalóbban borul össze a két régi párt, az MSZP és a Fidesz. Hegedűs Zsuzsa, a Fidesz reménybeli szociális miniszterjelöltje országos médiumokban hívta fel az emberek figyelmét, hogy bárkire lehet szavazni, csak a Jobbikra nem. Bárkire? Tényleg?

    Majd Mesterházy Attila méltatta Orbán Viktor nagyszerű hazafiságát, hozzátéve, hogy hasonló a hasonlónak örül. Nem hallottunk tiltakozást, elhatárolódást a Fidesz részéről. Mint ahogy akkor sem, amikor az MSZP politikusa felajánlotta, hogy visszaléptetik jelöltjeiket a Fidesz javára azokban a körzetekben, ahol a Jobbik jelöltje esélyes a győzelemre. Visszautasítás, elhatárolódás, tiltakozás nem történt a Fidesz részéről ez ügyben sem. Viszont a két párt teljes egyetértésben megszavazta azt a kétharmados törvényt, melyben elképesztően megszigorították a titkosítások feloldását. Egyetlen fideszes honatya szavazott csak ellene. Az eredmény: mostantól mindent le lehet titkosítani, különösebb indok nem kell hozzá, és hiába jön rá valaki, hogy bűntényt takar az ügylet, ha a titkosítás ellenére mégis nyilvánosságra hozza, még őt büntetik meg és le is ültetik miatta. A törvény egyébként április 1-én lép hatályba… még mondja valaki, hogy nem a Jobbiktól és a számonkéréstől való rettegésükben hozták meg ezt a törvényt! Hát ilyen számonkérésre számíthatunk a Fidesztől!

    Számomra érthetetlen egyébként az a tapasztalat, melyet nagyon sok fideszes szavazóval történő beszélgetés során szereztem. Elmondták ugyanis, hogy érzik, valami nincs rendben a Fidesz körül, látják, hogy liberálisokkal felhígult a politikusállomány, hogy eléggé el nem ítélhető megnyilatkozásaik és döntéseik vannak sorozatban. De mégis rájuk készülnek szavazni, mert már megszokták, hogy oda teszik az X-et, kötelességüknek érzik támogatni a pártot ebben a helyzetben. Én mindenkit arra biztatnék, hogy jól gondolják meg, kire teszik voksukat, mert az ország, a nemzet jövője múlik rajta. Az múlt tettei és a konkrét jövőkép alapján ítéljenek, ne pedig megszokásból. Mert a tét, és vele a választók felelőssége is óriási.

    De nézzük, mik azok a nagyágyú témák, amiken lovagolnak a médiában. A keszthelyi Jobbik szervezet elnöke belekeveredett valamilyen csalási ügybe, a nyomozás még folyik. A Jobbik megtette a szükséges lépéseket, felfüggesztette az úr tagságát az ügy tisztázásáig, ezt persze nem hangoztatja a sajtó.

    A bicskei Jobbik elnök állítólag lőszert adott el Budaházy Györgyéknek, erről egy hangfelvétel hivatott tanúskodni, melyről már szakértők is megállapították, hogy hamisítvány. Apropó, Budaházy: minden bizonyíték nélkül tartják még mindig fogva terrorizmus vádjával, és már a Jobbikot is terrorizmussal vádolják, mert nem határolódik el tőle és a többi fogvatartottól. Nos igen, mivel állítólag jogállamban élünk, ahol mindekit megillet az ártatlanság vélelme, így számunka, bizonyítékok hiányában egyértelműen ártatlanok. Ezen közben pedig elképesztő az egész eljárás, törvénytelenségekkel és eljárási szabálytalanságokkal zsúfolva, és a bánásmód, amiben családjukat, gyermekeiket is részesítik, az ’50-es éveket idézi.

    És persze napi szinten hozza le a média azoknak a volt jobbikosoknak a mocskolódásait, akik többnyire egyéni ambícióiktól fűtve akarták saját elképzeléseiket megvalósítani. Ezek az emberek mindig a többség ellenakaratába ütköznek, melynek általában kilépés, etikai eljárás, és sajnos sokszor az adott szervezet feloszlása lesz az eredménye. Mert mi itt közösségben gondolkodunk és dolgozunk, és bizony sokszor előfordul, hogy az egyéni érdekeket fel kell áldozni a közösség előrehaladása érdekében. Ez nem megy mindenkinek, de az nem való közénk, és nem méltó arra – és nem is lesz képes rá -, hogy önzetlenül szolgálja az ország és a nemzet érdekeit.

    Csak összehasonlításképp: a Jobbikról 6 éves pártműködése alatt alig-alig tudtak bármilyen kompromittáló dolgot előásni. Amennyiben valamely tagunkkal kapcsolatban megalapozott kételyek merülnek fel, eddig is és eztán is megtettük a szükséges lépéseket tagságának felfüggesztésével, vagy megszüntetésével. Ezt a jövőben is betartjuk, ellentétben a mostani országgyűlési pártokkal, melyek a bizonyítottan köztörvényes bűnözőket is megtűrik tagjaik között.

    Nem ígérjük, hogy a mi köreinkbe nem kerülnek be időnként oda nem illő elemek, mert nincs lehetőségünk az alapos szűrésre, a belépési nyilatkozatban megadott adatok valóságtartalmát sem áll módunkban ellenőrizni. Hiszen a titkosszolgálatok nemhogy nem a mi kezünkben vannak, de még potenciális veszélyforrást is jelentenek a tudatosan küldött bomlasztók, hírnév- és megítélésrombolók személyében.

    Azonban mégis megnyugtató ígéretet tehetünk. A Jobbik tagsága túlnyomórészt óriási áldozatokat vállaló egyszerű ember, aki saját magától és családjától vonja meg a pénzt, időt, energiát, és sokszor teljes egzisztenciáját teszi kockára a párt nyilvános felvállalásával. Ők, mi, nem tűrjük meg magunk között az egyéni ambíciókat, az alkalmatlanokat, a törtetőket, az árulókat. Tévedni, hibázni lehet, mert mi is emberek vagyunk, de a szándékosság, az önös érdek, a rosszhiszeműség nem tartozik a jobbikos erények közé. Az ilyen emberek ugyanis a mi több éves munkánkat teszik tönkre, a mi és családjaink áldozatvállalását járatják le. Minél aktívabb egy szervezet, annál hamarabb kibuknak a nem megfelelő elemek, akiktől nem habozunk megválni. A Jobbik tagságában ilyen formán folyamatos és erős megtisztulás zajlik, többnyire ennek lehetnek tanúi a kedves olvasók, mikor valaki méltatlankodva rohan a fősodratú médiához panaszkodni, hogy milyen csúnyán bántak el vele a Jobbikban. Persze, ugyan ezek a médiumok a másik oldalt valahogy mindig „elfelejtik” megkérdezni a miértekről…

    Bertha Szilvia,
    a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

  50. Manitu szerint:

    A csepeli Jobbik talán a legjobb példája annak, ahogy a Jobbik az MSZP-t segíti. Csak a Fideszt támadják, egy rossz szavuk sincs az MSZP-ről. Nektek magyarka így szép és jó minden.

  51. Manitu szerint:

    Na, most az egyszer mukkanjon már meg a csepeli Jobbik pl. a Deme ügyben!

    Na, légyszi, Légysziiiiii! Podolák tiltott le rőla benneteket?

  52. Magyarka szerint:

    Manitu!

    Természetesen mi is elítéljük a Csepeli mszp eddigi tevékenységét.
    Ha bekerülünk az önkormányzatba, és mindennek utána tudunk majd nézni, akkor meg is fogunk tenni mindent azért, hogy megkapják méltó büntetésüket.
    A helyi Fidesz által napvilágra került ügyeknél sokkal durvább visszaélésekről is tudomásunk van, de ezeket még nagyon alaposan ki kell vizsgálnunk. A megfelelő időben meg fogjuk tenni a szükséges jogi lépéseket.
    Már nem kell sokat várni.
    A helyi Fideszt pedig nem támadjuk, csak ezen az oldalon, mivel egyfolytában a Jobbik-ot lejárató híreket közöl, de a Jobbik hivatalos válaszát soha nem hozza le.

  53. ... szerint:

    hagyd Manitu, magyarka csak bemásolni tudja a hülyeségeit. majd ha a központi jobbik mond valamit a csepeli szocikkal kapcsolatban, akkor hozzászól bemásolja amit mondtak neki.

  54. Manitu szerint:

    “Ha bekerülünk az önkormányzatba”. Miről vitatkoznánk itt, ha mindenki csak akkor mondná el a véleményét, ha bekerülne z önkormányzatba?

    Margit! Normááális?

  55. Magyarka szerint:

    Manitu

    Milyen vita van itt?
    Én csak mocskolódást szoktam olvasni tőletek.

  56. pepe szerint:

    Addig nincs magyarkának és a csepeli jobbiknak véleménye a csepeli szocik gázos ügyeiről, amíg be nem kerülnek az önkoriba.

    magyarka: a 11:35-ös hozzászólásodat egyeztetted a helyik jobbikkal és a szocikkal is?

  57. Error szerint:

    Magyarka ne hazudjál és ne kavarj!
    Miféle Jobbik-ot lejárató híreket közöl a csepeli Fidesz? A március 15-ei rendezvényetekről is hírt adtunk. De akkor hánytorgassuk fel, hogy Ti meg letépkedtétek Németh Szilárd és Borbély Lénárd plakátjait…
    Nem csak akkor kell kiállni, amikor az önkormányzatban vagytok, hanem a közgyűlésen kívül is, vagy nektek Csepel csak október után lesz fontos?
    Ki a képmutató és álszent? Talán inkább a kerületi elnököd az, aki kizárta az alapítókat, csak mert mertek saját véleményt mondani… Amúgy ne bánkodjál, mert pont a pártotok van tele képmutató alakokkal és álszent alakokkal, akiknek már csak a bársonyszék a fontos és nem a magyarság!
    Amit meg Manitu írt abban meg tökéletesen és 100%-ig igaza van.
    Arra válaszolj, hogy mikor írtatok ti ide a kettősgyilkosság, vagy a BKV botrány ügyében? Soha!
    Mondom, ha minket kell köpködni, meg a plakátjainkat tépkedni, akkor aktívak vagytok, de máskülönben meg nem. Büszke lehetsz magadra és tanácsolom, hogy változtas nevet, mert rád nagyon nem méltó az, hogy “Magyarka”, max annyi, hogy Fletóka!

  58. Manitu szerint:

    Én láttam véleményeket és vitát is a Csepel SC, a Kis-Duna part, a Gulyás Gábor vagy a Deme Gábor ügyben is. No persze nem a Jobbiktól, mert ott csak akkor mondják el a véleményüket, ha megválasztják őket képviselőnek.

    Na, ezek a nagy dolgok! Csak a piszok pórnép mondja el a véleményét akkor is, ha nem képviselő, ők csak akkor, ha azok.

  59. Manitu szerint:

    Az is elgondolkoztató, hogy akkor hoznának nyilvánosságra gázos ügyeket, ha már a választásoknak végük. Hát persze, akkor már nem lehet csökkenteni az MSZP-s képviselők számát, már értem!

  60. spam szerint:

    Magyarka, írd le ide nyugodtan, hogy milyen visszaélésekről van tudomásotok. Tekintheted ezt félhivatalos bejelentésnek is. Majd eljár az ügyben az, akinek az igazságérzete nem csak akkor bújik elő, ha átveszi a mandátumlevelét.

    Egyébként állampolgári kötelességről hallottál már? Vagy megvárod, amíg a csendőrség fog nyomozni?

  61. Error szerint:

    Magyarka!
    Reagálnék az előbbi írásaidra:

    “Király András és a te példád is igazolja, hogy sajnos bekerülhetnek a pártunkba képmutató, álszent emberek…”

    Ki az álszent és a képmutató? Szerintem sokkal inkább a jelenlegi Jobbik van tele az ilyen alakokkal, akiknek már nem a magyarság a fontos, hanem a bársonyszék és a képviselői fizetés!

    “Ha bekerülünk az önkormányzatba, és mindennek utána tudunk majd nézni, akkor meg is fogunk tenni mindent azért, hogy megkapják méltó büntetésüket.”

    Nem csak akkor kell felszólalni a csepeli dolgokban amikor bent vagytok az önkormányzatban, hanem azon kívül is, ha nektek valóban Csepel fontos!
    Itt az oldalon egyszer nem írtatok a kettősgyilkosságról, mert mindannyian csendben voltatok, de a kerületi Fideszt nagyon aktívan köpködtétek! Szóval hogy is van ez?

    “A helyi Fideszt pedig nem támadjuk, csak ezen az oldalon, mivel egyfolytában a Jobbik-ot lejárató híreket közöl…”

    Mikor hoztunk le Jobbikot rágalmazó cikket? Tudtommal a március 15-ei rendezvényetekre is felhívtuk az olvasók figyelmét.
    Akkor emlegessük fel, mikor letépkedtétek Német Szilárd és Borbély Lénárd plakátjait.

    Arra mit lépsz, hogy a kerületi elnököd olyanokat is kizért, aki alpító volt tavaly. Ők miért lettek kizárva? Mert mertek saját véleményt alkotni Lehmann Viktorral szemben. Na?

    Szerintem változtasd meg a neved Magyarkáról Fletókára, mert az rád jobban illik! Büszke lehetsz magadra!

  62. Magyarka szerint:

    A helyi Fideszben ilyen sok, értelmezési problémával küszködő van?

    Olvassátok el még egyszer, amit írtam, és utána válaszoljátok meg saját magatok a sok hülyeséget, amit írtatok.

  63. pepe szerint:

    magyarka, küldj egy mailt a csepel.info-nak, ha lesz végre saját véleménye a csepeli jobbiknak szocikat érintő kérdésekben.
    Megérne egy önálló cikket az esemény.

  64. Error szerint:

    A dupla üzenetemért elnézést kérek, csak délután a munkahelyemről írtam és elég lassú volt a net, így azt hittem, hogy nem küldte el az üzenetemet.

  65. magyarka szerint:

    Áruljátok már el melyik párt szokott fórumokon hivatalos közleményt kiadni?
    Csepel újság=mszp pártlap
    Csepel.info=fidesz pártlap
    Csepeli Jobbiknak van saját pártlapja? NINCS!

    Itt helyi szinten ugyan az van, mint országosan.
    Fel van osztva a média.
    A Jobbik naponta kiadott közleményeit miért nem közli egyik sem?????
    A csepel.info miért nem számolt be például Hegedűs Tamás(31.vk) mai sajtótájékoztatójáról?

    Semmi mást nem tudtok csak pártérdeknek megfelelően, elhallgatni, elferdíteni, hazudni.
    Én nem látok semmi különbséget az mszp és a fidesz között.
    Egyik kutya másik eb.

  66. magyarka szerint:

    Error!

    „Magyarka ne hazudjál és ne kavarj!
    Miféle Jobbik-ot lejárató híreket közöl a csepeli Fidesz?„

    szerinted ez a hír miről szól, amit kommentelsz?

  67. magyarka szerint:

    “Arra mit lépsz, hogy a kerületi elnököd olyanokat is kizért, aki alpító volt tavaly. Ők miért lettek kizárva? Mert mertek saját véleményt alkotni Lehmann Viktorral szemben. Na?”

    A Jobbiknál demokratikus módon, csakis a tagság többségi a szavazatával lehet bárkit kizárni.

    „Akkor emlegessük fel, mikor letépkedtétek Német Szilárd és Borbély Lénárd plakátjait. „

    a Csepeli Jobbik nem tépkedte senki plakátját.
    Bárki letéphette.
    Nekünk is letépik folyamatosan, de nem kezdünk el sírni, hanem pótoljuk.
    Nem kezdjük el bizonyíték nélkül rágalmazni a többi pártot, mint ahogy a Fidesz teszi.
    Tudjuk hogy vannak szimpatizánsai is a pártoknak, akik megteszik a pártkatonák helyet, hogy például leköpjék Podolák György plakátarcát.

  68. Manitu szerint:

    Magyarka, az MDF-nél (vagy korábban az FKGP-nél) is ilyen volt a kizárási mánia. Csak demokratikusan. Ha meg épp nem teljesen úgy, akkor sokszorosan bebizonyosodott, hogy a demokrácia is tud hajlékony lenni.

    Csak tudod aki a kizárással foglalkozik, az egyrész nem tud azzal foglalkozni, amivel kellene, másrészt meg a saját csapatát aprítja. Ezt már talán páran írták itt, de nem baj. Amit Csepelen eddig tettetek (az ellenzék ellenzéke vagytok), az alapján csak drukkolok nektek, zárjátok csak ki a tagjaitokat.

    Csak egy maradhat! Egy jobbikos mind fölött!

  69. Manitu szerint:

    Magyarka, nemcsak, hogy letépkedtétek a Fidesz plakátjait, de le is ragasztottátok, ami annyira látványosra sikeredett, hogy a vak is látta, a hülye is tud róla. Úgyhogy hagyd a gyurcsányi dumát, és foglalkozz, foglalkozzatok azzal, amihez a legjobban értetek: kizárás.

    Csak egy maradhat!

  70. maminti szerint:

    Manitu, ott ragasztották le, ahol TÖBB fideszes plakát volt egymás mellett, teletapétázva az egész felületet. ott, és csakis ott VALÓBAN leragasztottak pont annyit, amennyi a Jobbik plakátjához szükséges volt.
    Ez pont ugyanaz a primitív dráma, mint a Narancsvidék c. kiadvány körüli hisztéria, ahol szintén teljes erőbedobással hülyézettek mindenkit, aki szerint nem a Jobbik volt a kiadó. Meg kéne nyitni a tudatot az információk előtt, nem valaki által elejtett megalapozatlan szózatokat darálni mint akiknek kiporálták az agyát és a helyére beültettek egy magnetofont.

  71. […] Király Andrásnak mennie kellett. Maradhat-e Morvai Krisztina a Jobbik európai parlamenti képviselője? […]

Itt lehet hozzászólni !