Fidesz: Bajnai és Demszky is felelni fog

MTI, Index

Ha a Fidesz kormányra kerül, akkor felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak. Szijjártó Péter kijelentette: a választások után egyetlen adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken, függetlenül attól, hogy Nokia-dobozban, adalékanyagban, vagy kommunikációs szerződések formájában lopták el azt.

“Az emberek elvárása, hogy mindenki feleljen, aki részt vett közpénzek ellopásában, akár távozik a politikából, akár miniszterelnök volt egy esztendőig, akár főpolgármester volt húsz évig” – mondta Szijjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője vasárnap Budapesten. Hangsúlyozta: “az elmúlt esztendőkben a BKV az MSZP-SZDSZ kifizetőhelyként működött, ahonnan talicskaszámra tolták ki a közpénzt politikai utasításra”.

A Fidesz politikusa hozzátette: a pénzt különböző halmazállapotban lopták ki a BKV-ból, hol szilárd formában Nokia-dobozban, hol folyékonyan adalékanyag formájában, hol pedig légneművé vált a kommunikációs szerződések aláírása után.
Szijjártó Péter szerint ahogy közeledik a választás, azaz az igazság pillanata, úgy derülnek ki egyre durvább korrupciós ügyek, amelyek megmutatják, hogy a szocialista, szabad demokrata hatalomgyakorlásban a döntések a magánérdekek mentén születtek meg.

Egyre világosabbá válik, hogy a megszorításokkal sújtott családok pénzének egyre gátlástalanabb lenyúlása folyt az elmúlt években – húzta alá azzal, hogy ez “demokráciában nem megy”, a Fidesz demokratikus párt, a törvényesség és a rend pártja, ezért ha kormányra kerül, felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak el, egyetlen adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken.

index.hu

36 hozzászólás “Fidesz: Bajnai és Demszky is felelni fog” bejegyzésre

  1. én szerint:

    Szeretni való pofák a képen!

  2. Nagyapó szerint:

    Az új polgári kormány be fogja tartani ígéretét.
    Könnyebb lesz a felelősségre vonás a 2/3 elérése esetén. Akkor nem bújhatnak a mentelmi jog mögé.
    ITT AZ IDŐ!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Demeter J. szerint:

    Ők a levonuló hatalom jelképei.

  4. Nyugi szerint:

    Nagyapó kinyitja a száját és hazudik: “Az új polgári kormány be fogja tartani ígéretét”

    Nagyapó kinyújtja a kezés és lop. A betarthatalan ígéretekkel mások illúzióit, reményeit lopja.

    Nyugis kérdés: Drága Nagyapó! A fenyegetőzés eddig többnyire Németh Szilárd privilégiuma volt. A babérjaira törsz?

  5. csepelino1 szerint:

    Nyugi. Pontosan igazad van. A másik oldalon inkább lelövöldözik egymást!

  6. Borka-Szász Tamás szerint:

    “Szijjártó Péter kijelentette: a választások után egyetlen adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken,… ”

    Feltételezem, hogy az a hatalmas buzgalom a számtalan Fidesz vezette vidéki önkormányzatra is vonatkozni fog….
    :-):-):-)

  7. kispajtás szerint:

    Kedves Borka-Szász Tamás!

    Én bízom benne, hogy nem a kergetőzések, a macska-egér harc ideje következik, hanem végre belátja mindenki, hogy összefogásra van szüksége ennek az országnak.
    De aki a törvény ellen tesz, nyerje el méltó büntetését párttól és felekezettől függetlenül.

    Van egyéb érdemi hozzászólása?
    Üdvözlettel,
    kispajtás

  8. Hugi szerint:

    Remélem, hogy a Rác Fürdõ beléptetõ rendszerét is kellõen kivizsgálják, és Borka úr nem lesz ilyen jókedélyû. Apropó; miért nem kérik meg Podolák elvtársat, hogy takarodjon tanúvallomást tenni?

  9. csepeli szerint:

    Vajon a csepel.info miért nem ír a fideszes vezetésű szigetszentmiklósi önkormányzatnál elkövetett fideszes mutyizásokról?

  10. Csepeli XXI szerint:

    “Csepeli”!
    Mi a bizonyitékod rá?Vagy rád nem vonatkozik az admin. intelme?
    Ti mocskolódhattok bizonyitékok nélkül?
    Hogy is van ez T.admin.?

  11. Hamika szerint:

    A nagy komcsi mszp-s zsírdisznok legalább lefogynak a sitten.

  12. Hugi szerint:

    Ne tereljetek elvtársak! Budapesten élünk, itt döglõdik a BKV, itt loptak el milliárdokat! Itt mutyiztak a Szennyvíztisztítónál, a Rác Fürdõnél, a galvániszapnál! Itt halt meg két ember is. Miért? Podolák takarodjon tanúskodni! És még valamit; takarodó a közpénzek mellõl!

  13. csepeli szerint:

    Járulékokkal együtt 11,5 millió forintba került Szigetszentmiklósnak a jegyző munkaviszonyának közös megegyezéssel történő, azonnali hatályú megszüntetése, holott a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény értelmében ilyen esetben a távozó köztisztviselő nem tarthat igényt végkielégítésre vagy felmondási idő alatt járó illetményre. A polgármester által a testületre erőltetett jegyző hivatalba lépése óta alkalmatlan volt posztja betöltésére. Ténykedése kárt okozott a városnak és a hivatalnak is, ennek ellenére havi 1,3 millió forintos bérért alkalmazták két éven át, s költségtérítésben, illetve egyéb juttatásokban is részesült.

    A szigetszentmiklósi önkormányzati képviselő-testület által tavaly májusban elfogadott médiaszerződések alapján a város több mint 109 millió forint értékben vásárol műsoridőt a következő két évre egy helyi rádiótól és egy televíziótól. A fideszes vezetésű önkormányzat így lakosonként évi 1897 forintot költ propagandára, több mint hússzor annyit, mint a Miniszterelnöki Hivatal.

  14. miska72 szerint:

    Csepeli az ittenni önkormányzati mocskokat is megosztod velünk?
    Te hol élsz barátom?
    Csepelen, vagy Szigetszentmiklóson?
    Te MSZP kém vagy?
    Ha it élsz arról papolj, hogy a csepeli csírkefogó gazemberek mit követtek el! 😉
    Köszi.

    És tudod, a legjobb védekezés a támadás.

  15. csepeli szerint:

    Én csak arra volnék kíváncsi, hogy vajon a csepel.info miért nem ír a szigetszentmiklósi fideszes mutyikról. Pedig a Csepel-sziget Csepellel határos településéről van szó.

  16. Csepeli XXI szerint:

    “Csepeli”!
    Ideje csomagolni.

  17. csepeli szerint:

    Csepeli XXI: Utazol valahova? Hát csak csomagolj. Innen nem fogsz hiányozni.

  18. Hugi szerint:

    Hány százmillióba került eddig a Szent Imre tér és az uszoda tervezése? 200-300 milla?

  19. Demeter J. szerint:

    csepeli! Ha biztos vagy a történetedben, tegyél feljelentést.

  20. Demeter J. szerint:

    T. Borka úr! Ha visszaélésről tud, tegyen feljelentést. Aztán megoszthatja a titkait velünk is. De az általánosságokat mellőzze!

  21. csepeli szerint:

    Demeter J, ezeket már mind megírta a sajtó, de érdekes módon a csepel.info nem vette át ezeket a híreket.

  22. Nagyapó szerint:

    ződ, csepeli, aniko21,bolemann lajos, katka, nagyi, nyugi, Borka-Szász Tamás, és a többi csepeli et.!
    Szijjártó jól mondta. A lopós szocik – tisztelet a kivételnek (mondjanak egyet) – számoljanak be eddigi tolvajlásaikról!
    Nyugi nyugi! Jó lenne, ha sikerülne az otromba tromf helyett valami szellemesebbet kitalálni.
    Borka-Szász et.! Nem kell a komcsi szöveg. Hazugsággal ideig-óráig lehet „hüjííteni” az embereket, de 8 év után még a debilisek is észbe kapnak. Ha nyugi et.-sal együtt tudnak valamit, forduljanak a független fórumokhoz (rendőrség, ügyészség), ahogy ezt tette dr. György István, Tarlós István, Németh Szilárd és Bagdy Gábor, összesen tizenkét, BKV-t érintő ügyben.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  23. kispajtás szerint:

    csepeli:

    Szigetszentmiklós egy világváros Csepelhez képest, megteheti, hogy többet költ. Amit pedig az ottani jegyzővel kapcsolatban írtál, szinte szóról szóra megtörtént Csepelen is dr.U. K. jegyzóasszonnyal, küldték, fizettek, csak hogy ne kellemetlenkedjen az elvtársaknak. Nem vagy elég alapos, kisapám, csak a szád jár, amíg rád nem szólnak a góréid. Én figyelmeztettelek!

  24. csepeli szerint:

    kispajtás, ha biztos vagy a történetedben, tegyél feljelentést.

  25. kispajtás szerint:

    csepeli:
    Nincs hozzá egy üveg borom, meg ultizni sem szoktam.
    Te meg látod, milyen tudatlan vagy?
    Ostobán vagdalkozol, nagyszájúskodsz, osztod az észt és jellemzően provokálsz. Vagy inkább jellemtelenül?
    Vigyél be egy pár fotót Szigetszentmiklósról a zöld palotába és mellékeld a tavalyi évi pénzügyi beszámolójukat. Igaz, sok idejük nem lesz már, hogy tanuljanak belőle.

  26. csepeli szerint:

    kispajtás:

    Úgy látom, te véded a bűnt. Ha fideszes követi el, az nem bűn, ugye? A szigetszentmiklósi korrupciót el kell hallgatni, mert fideszes csinálta. Csak az MSZP-s mutyikkal kell foglalkozni.

  27. kispajtás szerint:

    csepeli:
    Megint a felületességedre kell, hogy figyelmeztesselek!
    kispajtás:
    2010. március 15., hétfő 14:17-kor
    “Én bízom benne, hogy nem a kergetőzések, a macska-egér harc ideje következik, hanem végre belátja mindenki, hogy összefogásra van szüksége ennek az országnak.
    De aki a törvény ellen tesz, nyerje el méltó büntetését párttól és felekezettől függetlenül.”
    Vagy be voltál rúgva, hogy nem érted, amit olvasol? Feltéve, ha olvasol és nem csak vagdalkozol. Ja, hogy fórumozás közben ultiztál is? Veszélyes játék!

  28. Borka-Szász Tamás szerint:

    Kispajtás,
    “De aki a törvény ellen tesz, nyerje el méltó büntetését párttól és felekezettől függetlenül.”
    EGYETÉRTÜNK!!!!!!

    “Borka-Szász et.! Nem kell a komcsi szöveg. Hazugsággal ideig-óráig lehet „hüjííteni” az embereket, de 8 év után még a debilisek is észbe kapnak.”
    Nagyapó! Szerintem meg a nyilas szöveg nem kell…

  29. Csepelino1 szerint:

    Csepeli. Az a “baj” (nekem nem baj), hogy neked kell csomagolnod. Akinek van egy kis lelki világa- és BALOLDALI, az már rég kihúzza magát ebből a MOCSKOS MSZP-ből. Én is így teszek. Ez már nem az Én baloldali pártom. Ez nem igazi baloldali párt. Ez egy baloldali mutyipárt lett! A választások után jóformán meg fog szűnni, jó esetben megmarad kb. 5%-os pártnak! EZT JOBB, HA TŐLEM TUDOD! És még egy! Kit érdekel mi van szigetszentmiklóson?! És mi van csepelen? Csepel Önkormányzatában is van olyan ember aki Szigetszentmiklósi, mégis benne van Önkormányzati bizottságban, plussz vezető egy egy önkormányzat alá tartozó egységben (Itt a csepel-info-n mondta egy hozzászóló-fórumozó). Ezzel mi a helyzet? Ő miért szól bele csepel ügyébe?! Erről regéljél! Beszélhetsz még arról is, hogy mi van királyerdő csatornázásával, mi van a Gerincúttal (ez a 2 projekt 3 választáson biztosan meg lett ígérve). Hagyó elvtárs, és bandája egyedül elintézte az egész pártot, nem lennék meglepve, ha Csepelen is kiderülne egy-két dolog. . .

  30. Gordon szerint:

    Kedves Red Bull Borka-Szász Tamás! Nem akarok Nagyapó fogadatlan prókátora lenni (magam is vitatkoztam vele korábban, lásd.: “Csak egy kis magyar almát kell enni, és minden rendben lesz, ugye Nagyapó” c. hsz-eim), de mondja már el hogy mitől volt nyilas hozzászólás Nagyapó megnyilvánulása. Kíváncsi vagyok rá.

    A sablonválaszt sejtem, ezért azzal ne is próbálkozzon (mert még le se írta, de már megvan fejben rá a válaszom), inkább erőltesse meg magát egy kicsit.

  31. csepeli szerint:

    Csepelino1: Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de én nem csomagolok és nem megyek sehová, bármennyire is szeretnéd.

  32. Csepelino1 szerint:

    MAJD FOGSZ! :-)))))) Hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hííííí. . .

  33. csepeli szerint:

    Nem, nem fogok. Hihihi.

  34. GAM szerint:

    “Nagyapó! Szerintem meg a nyilas szöveg nem kell…”

    + a rasszisra; + a fasiszta; + az irredenta stb…

    Borka et!

    Nem kellene az izmusoknál maradnia?
    Szocializmus; kommunizmus sőt semitizmus.

  35. Papi szerint:

    Nem értem minek kellett meglepődnötök Borka-Szász Tamás “úr hsz-én. Ha nem vettétek volna észre csak az MSzP stílusát követi: Nincs észérved akkor nyilasoz fasisztát stb! Peddig a nyilaspárt volt a szocialista
    Lásd: Magyar Nemzeti Szocialista Párt!! Az eredmény önmagáért beszél a stilus megmaradt csak a magyar (nemzet) maradt el!
    Már csak 26 nap 🙂 🙂 🙂

  36. nagyapó szerint:

    Borka-Szász Tamás! (2010. március 16., kedd 08:06-kor)
    Kiegészítve Papit.
    Felhomályosítom, a II. világháború előtt két szocialista irányzat volt. A nemzeti és a nemzetközi. Mindkettő milliók haláláért felelős. Az egyik kimúlt, a másik kaméleonként, MSZP néven ma is működik. Ön ennek a pártnak a tagja, én meg egy másiknak, amelyet nem terhel ilyen rút múlt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !