A közterület felügyelők segítségével lett meg a mobil

Csepel.info

Ma reggel 07.50-kor a Szent Imre téren egy középiskolás fiú segítséget kért a téren éppen szolgálatba igyekvő egyenruhás szabálysértési előadótól. A fiú elmondta, hogy a Szent Imre téri buszmegállóban letette maga mellé a mobiltelefonját a padra, amíg a buszra várakozott.

A busz megérkezésekor felszállt arra, a telefonját viszont ott felejtette a megállóban a padon. Mire visszament a megállóba addigra a mobiltelefon eltűnt.

A középiskolás fiú közölte az előadóval, hogy a szüleinek mindig telefonálni szokott ha beérkezik az iskolába, de így most nem tud nekik szólni.  Az előadó ekkor átadta a saját mobil telefonját a fiúnak, aki így fel tudta hívni a szüleit. A hívás befejezését követően a szabálysértési előadó a téren szolgálatot teljesító közterület-felügyelőkhöz kísérte a középiskolás fiút és megkérte a kollégáit, hogy segítsenek megkeresni a fiúnak az elveszett mobiltelefonját. A közterület-felügyelők a középiskolás fiút visszakísérték arra a helyre, ahol elhagyta a telefonját, majd együtt elkezdtétek keresni az elvesztett mobiltelefont a buszmegálló környezetében. Az elveszett telefont folyamatosan csörgették, a készülék a megálló közelében ki is csörgött az egyik bokorban. A csörgést ketten is meghallották és a telefont felvették a bokorból, majd azt a közterület-felügyelők jelenlétében át is adták a középiskolás fiúnak.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !